|
|
#7582 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: nerana
Poziom: 100
|
Macie hanta!!!11
|
|
|
|
|
|
#7583 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
|
|
|
|
|
|
#7584 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
Ajjć miałem nic nie pisać ale nie wytrzymam.
@ Clouders Niby po co miałbym sie podlizywać 10 lvlowi? Nie znam sie ale liże się dupę po to żeby coś osiągnąć poprzez to postępowanie. A poza tym jak chcesz to i Tobie mogę dać 10k omygy. @ Roz'Qrwa(czy jakos tak) Tiaaaa! Chce pokazać jaki to ja miły. Fotkę wkleiłem żeby nie robić offtopa. Powodzenia. I żeby nie było: ![]()
|
|
|
#7585 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Dzixu
Gildia: Toxic Fire
Poziom: 133
Skille: 88/85
Poziom mag.: 8
|
@Chuj Yuzek (czy jakos tak)
Od jakiegos czasu zachowujesz sie jak idiota co chcesz taka postawa pokazac? Fajny to ty raczej nie jestes ![]() edit Yuzek widze jak sie zachowujesz na forum to mi wystarcza, napisalem poniewaz twoje staranie sie bycia fajnym jestem denerwujace, a skoro ty obrazasz innych to dlaczego ja nie moge zrobic tego samego, poczuj sie jak oni, chodzi mi tu o zmiane nicku, to tyle cya. Ostatnio edytowany przez Dzixu - 04-06-2008 o 21:19. Powód: bo tak |
|
|
|
|
|
#7586 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Eldax Runus
Profesja: Elder Druid
Poziom: 202
Poziom mag.: 83
|
omg Yuzefie...weź ty idz lepiej na dwór..bo jak czytam twoje wypowiedzi to sie przykro robi że jestem polakiem
swoją postawą reprezentujesz mały poziom inteligencji..idz lepiej sie schować..żal czytać co ty piszesz..jesteś smieszy i żenujący..jak będzie wiecej takich osób na forum to zamkną temat. Rzal & bul![]() |
|
|
|
|
|
#7587 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Niegrający
|
Dołączam się do tych postów up i 2x up, sry Yuzek ale robisz z siebie dziecko większe, niż jesteś...
bye. |
|
|
|
|
|
#7588 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
EXURA KURWA JEDZIESZ AKON JEDZIESZZ
tibiarze eloo
|
|
|
#7589 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
|
Typowe idiotyczne wypowiedzi.
Potraficie aby powtórzyć po kimś i nawrzucać komuś a moglibyście podać powód dlaczego o kimś tak sądzicie. A wszystko sie zaczeło od życzliwości. Powiedzieć coś miłego- DUPOLIZ! Dać coś komus- DUPOLIZ! I zauważyłem że wiele osób zawsze popiera high lvle. np. Jest kłótnia. Ludzie wrzucaja na osobe "A". Nagle włacza sie do kłótni Mati Smok Wielki [345] i wrzuca na osobe "B" i nagle wszyscy stoją murem za Matim Smoczkiem Wielkim i wrzucają na osobe "B". @ Dziwkaxu (Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie?) Nie wiesz jak sie zachowuje bo mnie nie znasz chłopcze. Ukryty tekst:
Nie wiem co Cię obchodzą moje posty. Znamy sie? Jesteś moim kolegą? Nie? To s*******aaj. @ Eldax007 Mi też się robi przykro że jesteś Polakiem. Swoim postem wykazałeś wieeelką inteligencje. @ Trotyl "Dołaczam sie do tych(...)" GZ. Idź poskarż sie Shas Szeriksowi, to mnie dojadą pedałki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#7590 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
@up
W tej chwili pokazujesz jakim jesteś jeszcze dzieckiem... Kapuje chcesz pomóc ale po co pokazujesz all(wszystkim) jaki ty jesteś dobry i w ogóle. Chcesz pomóc to pomagaj ale nie musisz pokazywać całej honerze co ty dajesz, a czego nie Myślisz że w ten sposób zabłyśniesz ? Żal _/ |
|
|
|
|
|
#7591 |
|
Użytkownik Forum
|
Tak. Wszyscy jesteście fajni. Najłątwiej jest człowieka zbesztać, najlepiej w 10 osób. Tylko po co? Jaki wy w tym macie cel? Czekałem na to, kto będzie następna ofiarą, gdy już nie będziecie mogli naskakiwać na mnie.
|
|
|
#7592 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
I tak smierdzisz bo jestes pro nie tak jak my :K
|
|
|
#7593 |
|
Użytkownik Forum
|
Wiem, wcale tego nie ukrywam.
|
|
|
#7594 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Wolin
Imię: Misiek'Snajper
Profesja: Royal Paladin
|
@all up
Odłóżcie te swoje kłotnie. Uczcijcie pamięć naszej złotki Agaty[*] http://pl.youtube.com/watch?v=wj0_fmlCPSU |
|
|
|
|
|
#7595 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
[*]fb dsofgoiusghdsabg
|
|
|
|
|
|
#7596 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Imię: Pogorian
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 11
Skille: 50/50
Poziom mag.: 2
|
Po ile chodzą u was small stonesy??
21:40 Laverol [16]: Twoja stara wali z axe-a 21:40 Imandil Pall [17]: Taa, chyba kotlety xD |
|
|
|
|
|
#7597 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Marta The'Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Land Without Violence
|
100 około 2k
|
|
|
|
|
|
#7598 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
to forum sie robi coraz glupsze niedlugo bedzie glupsze ode mnie
|
|
|
|
|
|
#7599 |
|
Użytkownik Forum
|
@Toomoo
To forum nie moze byc glupsze od ciebie, poniewaz nikt nie przebije twojej glupoty. |
|
|
|