|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7621 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7622 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Gram od wczoraj i w sumie gdyby nie ziomek z podwórka (52 elf druid) , to bym się tak szybko nie połapał. No ale przynajmniej tam trzeba umieć troche angielski a nie : ("Hi", "Sell", "offert", "Buy", "your offert"...). No i ta muzyka uuuu mistrzostwo, a o grafice nie wspomne. Podchodziłem do WoW'a troche sceptycznie, bo byłem zakochany w tych pixelach z tibii, ale teraz to prysło. Nie dziwię się że w WoW'a gra tyle ludzi. No ale jednak zostały nawyki z Tibii i jak w tibi byłem głównie palem , tam jestem Dwarfem Hunterem czyli głównie wale na dystans (mam strzelbe hehe ![]() Tibia była fajną przygodą [2005-2008] Pozdrowienia do was gracze Tibii i użytkownicy Forum.tibia.pl |
|
![]() |
![]() |
#7624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() w wowie na jednym serwerze miesci sie niekiedy po 40k ludzi .. niezle..
![]() |
#7625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() to już o pilce lepiej gadac niz o wowie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7626 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7627 |
Użytkownik Forum
|
![]() ile ktosztuje tu w przyblizeniu barbarian outfit ?? albo laska do mage?
![]() |
#7628 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Barbarian pierwszy addon Potrzebne rzeczy * Fighting Spirit - w zamian za 2 Royal Helmety u Harouna bądź Yamana. * Warrior's Sweat - w zamian za 4 Warrior Helmety u Harouna bądź Yamana. * 50 Red Piece of Cloth - z Herosów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Red Robe u Irmany w Venore * 50 Green Piece of Cloth - z Green Djinnów, lub z wymiany odpowiedniej ilości Green Tuniców u Irmany w Venore * 10 Spider Silk Yarn - z wymiany Giant Spider Silków u Mariny na Merianie (o ile wcześniej dało się jej 50 Honeycombów) drugi addon Potrzebne rzeczy * 100 Iron Ore - z krasnoludów i Stone Golemów * 1 Crude Iron - w zamian za Giant Sworda u Spoconego Cyklopa w Ab'Dendriel (uprzednio wykonując u niego questa) * 50 Behemoth Fang - z behemotów * 50 Lizard Leather - z Lizardów Mage 1 addon Potrzebne rzeczy * Wszystkie różdżki (bronie) * 10 Magic Sulphur - w zamian za 30 Fire Swordów u Harouna bądź Yamana. * 20 Ankhów * 1 Soul Stone - z Necropharusa 2 addon na czapke to ferumbas hat także wątpie że dasz rade zdobyć;P
![]() |
![]() |
#7629 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja wiem co jets potrzebne zeby to zrobic nie wiem ile stoja te itemy ;>
![]() |
#7630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() Ktos (niepamietam kto) sprzedawal barba za 1kk i ktos inny za 1,2kk
a mage to wydatek okolo 300-500k |
![]() |
![]() |
![]() |
#7631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Co wam zrobił WoW ze porównujecie go z Tibia (Nie bierzcie WoWa tak nisko, pod samo dno? Gdyby CiPSoft mial tyle rozumu co Blizzard, Tibia byla by lepsza.
Btw. widze ze tu takie koksiarze w WoWa, 1 gra 2 dni XD Gra ktos na oficjalu? SpawN <3 here, tamto konto BANNED XD Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 26-05-2008 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7634 |
Guest
|
![]() 17:20 You see Sowx (Level 200). He is a royal paladin. He is Legatus of the Duskiness.
|
![]() |
![]() |
#7635 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem ;S Ostatnio edytowany przez Rasta-Vandetta - 26-05-2008 o 19:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7636 |
Użytkownik Forum
|
![]() sell 5x terra legs 300k each ! kup teraz terra mantle w prezencie !
![]() |
#7637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Taifun Devilry
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 274 Name: Spaaw Sex: female Profession: Elite Knight Level: 275
![]() |
#7638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Usunięty
Imię: Damge of Fall
Świat: Furora
![]() |
![]() Lol, a Vuaevo kiedy wbil 200?
@down aha fajnie wiedziec ;o
I've been living for so long, Many seasons have passed me by. I've seen kingdoms through ages Rise and fall, I've seen it all. I've seen the horror,I've seen the wonders Happening just in front of my eyes. Will I ever, will I never free myself by making it right? Retired. This is not the end. Ostatnio edytowany przez Damage - 27-05-2008 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() troche ponad miesiac temu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7640 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu [GUILD]Sunblade[/GUILD] tak zostalo oczyszczone?XD wie ktos moze?