![]() |
#7621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Bezrobotny Knight
Profesja: Knight
Gildia: FOG
Świat: Menera
Poziom: 106
Skille: 88+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() 37lvl~~
![]() 39lvl~~ ![]() Nie wiem dlaczego takie małe ![]() Ostatnio edytowany przez Sert - 16-06-2008 o 23:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Michael-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: ._.
Poziom: 220
Skille: o-O
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Gz Ci Bezrobotny Knighcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7624 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Polska
Imię: Avast Wizard
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 35+
Skille: 75/60+
Poziom mag.: 11
|
![]() chyba ostatni ss w tym miesiącu
![]() ![]()
![]() |
#7626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Areozin
Świat: Shivera
![]() |
![]() Elo ; D
jestem nowy na menerze ;] dopiero co wyszłem z rooka da ktos mi p seta i jakiegos cluba? ; ] moge jeszcze zrobic z kims WT moje shivera twoja menera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Krk
Imię: Poldrath Isak
Gildia: Legends Death
Świat: menera
Poziom: 55
Skille: 77/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Gz all!!!
I next axe! ![]() A i mam na wymiane palka na securze 35 lvl 68/51 podstawowe eq i mało wykonanych questów Wszystko na aukcji ![]() Ostatnio edytowany przez Ario - 17-06-2008 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7628 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez misiek12300 - 17-06-2008 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7629 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Dziękuje Ci Ude pokazałeś po raz kolejny klasę ja padłem ale widać jak nie dajesz innym huncic Twoja inteligencja ( równa zero) spadła jeszcze niżej! przypomnij sobie coś mały, gdyby nie ja nie byłoby Udenixa tak pamiętasz i dziękujesz mi za to przyjdzie jeszcze czas ze Ty będziesz potrzebował czegoś i zaczniesz latać na facc ! Niech cala menera zobaczy ten Twój wyczyn ale przyjdzie kolej na mój ale trafie tam gdzie bardziej Cię zaboli i wtedy pogadamy zobaczymy co potrafisz ! Możesz startować na największego Nooba menery wygrasz zapewniam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7630 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz skup się i przypomnij sobie, kto zaczął.
Kto kilka dni temu próbował ubić mnie na Okolnir? Czyżby nie 'wielcy' Zoul Braderz? Wy umiecie tylko ładnie pisać, ale gracze z was mierni. Dno ;] PRZYKRO MI !!!!: ![]() ![]() @Down Może i Ciebie tam nie było, ale była tam Twoja gildia. Odpowiedzialność zbiorowa... Uczyli Cię tego w szkole? Ostatnio edytowany przez Udenix - 17-06-2008 o 23:49. Powód: Bo Michael ma smutno ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7631 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przypomnij sobie jedna rzecz mały gdzie ja wtedy byłem ??? Rusz głową ja nie uciekam bo jakiś małolat przed kompem chce sie zabawić to tylko lvl nic więcej .... ale jak widać ty pewnych rzeczy nie rozumiesz.... widzę że dzieci z porażeniem jak Ty tak maja przykro mi ale pretensje do mamy i taty mały.... przyjdzie kolej na C H wtedy pomyślisz co zrobiłeś !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Esire
Gildia: Time To Die/Dashers
Świat: Menera/Olympa
Poziom: 225
![]() |
![]() Zaraz znowu będzie xx stron spamu, bo ktoś komuś pixele zlurował.
a z resztą...
Ostatnio edytowany przez Sysiaaa - 18-06-2008 o 11:16. Powód: dziewczynie nie wypada tak nieładnie mówić xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#7633 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sysia idź się prześpij ok ?
Knight Rulez ![]() ![]() ![]() 23:03 Shir [99]: a idz xD synu i nie grzesz wiecej ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() cicho teraz come back xD
![]() I need sponsor na blessy xD
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha 11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ? 11:50 Aldra Kara [85]: xD 11:50 Vizawo [160]: lekko 02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck |
![]() |
![]() |
![]() |
#7635 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Imię: Huragan Blade
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Jeszcze do jednego chciałbym się odnieść. Masz jaja wogóle synku? Jak masz to przestań kłamać że to ktoś inny zaczynał kłótnie. Przypomnieć Ci kto kłamał na temat sprzedania mojego chara? To Ty zacząłeś a reszta wydarzeń to tego są następstwa. Nawet mnie za to nie przeprosiłeś do tej pory, więc przestań udawać że jesteś spoko. Otóż nie jesteś. Noob oraz Internetowy Troll. Wrzuć w google i sprawdź co one znaczą a poźniej spójrz z boku na swoje zachowanie i odpowiedz sobie kim Ty na serio jesteś w tej grze? Chyba nie trzeba Ci tego wyjaśniać? BTW, ciągle mi piszesz, jakieś dziecięce pierdoły w grze. Co Ty chcesz żebym Cie adoptował? czy co? że tak bardzo się starasz zwrócić na siebie moja uwage? @Up: MIchael co Ty piszesz? że jego zaboli jak się coś stanie komuś z CH? Nie widziałeś co on pisał w grze po Twoim Dedzie??? że on ma: "w dupie całe CH" i że sobie założy najwyżej jakąś nową gildie. On tak naprawde nie dba o nikogo! może chwilami, szczególnie jak ma w tym interes. Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 18-06-2008 o 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() aż mnie kręci zeby cos glupiego napisac
![]() ![]() ![]() ![]() różne rodzaje troli ![]() ![]() @hurek a juz myslalem ze ja jestem zakałą menery ![]() ![]() ale mam dobry humor ![]()
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha 11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ? 11:50 Aldra Kara [85]: xD 11:50 Vizawo [160]: lekko 02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck Ostatnio edytowany przez pvv - 18-06-2008 o 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Darkside the ghost
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
|
![]() Lepiej osiągnąc dno, niż byc kutasem.
Pozdrowienia z (czasami nie) słonecznego Sosnowca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7638 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może i Ciebie tam nie było, ale była tam Twoja gildia. Odpowiedzialność zbiorowa... Uczyli Cię tego w szkole?
Synu jak ja chodziłem do szkoły Ty nie wiedziałeś że coś takiego jest! Mi smutno hehe każdy ded to śmiech u mnie zapytaj kogo chcesz ! Z tym że nie wiem czy tak będzie reagowało C H ??? pożyjemy zobaczymy tym czasem ciesz sie swoim małym światem w tibi bo Rl Cię chyba przytłoczyło a koledzy bija i się wyśmiewają ??? tak ukryj sie w tibia i udawaj kozaka powodzenia w życiu <brawo> Cały Ude pewnie to takie wychowanie, dbaj o Siebie pierdol innych poczekajmy kwestia czasu nic więcej !
Knight Rulez ![]() ![]() ![]() 23:03 Shir [99]: a idz xD synu i nie grzesz wiecej ..... Ostatnio edytowany przez misiek12300 - 18-06-2008 o 00:37. Powód: Udenix i jego mały świat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7639 |
Guest
|
![]() Hyh.. na screeny nie miałem szczerze czasu xD
Ude - żeby "swojego"<jeszcze wtedy .. jaki ja byłem głupi..> probować zabić to już jest wybitne. Jednym słowem - ŻAL Poza tym .. THX dla Michaela i Pablosa za protecta ;* A tu mój Ziomek .. ![]() Ostatnio edytowany przez Olcha - 18-06-2008 o 00:56. |
![]() |
![]() |
#7640 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam jeszcze dużo do napisania, ale wiem, że tak zacznie się błędne koło, bo ty lubisz molestować klawiature i innych forumowiczow swoimi wypocinami, więc im tego oszczędźmy. |
|
![]() |
![]() |