|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7681 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Twoja stara |
|
![]() |
|
![]() |
#7682 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7684 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja? Dziwie się że Kris nie lubiąc MS'ów expi, może mu sie coś zmieniło, z restą taki ms jak knight =P W ogóle to on miał zapierdol w pracy jak go znałem, może bierze wolne szefunio na expienie?
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#7685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
1.Ekspi/ł na Taifunie 2.Gra dużo więcej niż piszesz, [CHAR]Thidia[/CHAR] praktycznie on wyekspił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm
Imię: Ortey
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Polonez
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() @2x up
a co juz sie do ciebie nie przyznaje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7688 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro tak uważasz ;]
Biały ciągle zmieniasz servery czy już na stałe grasz na non-pvp?
![]() |
#7689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Usunięty
Imię: Damge of Fall
![]() |
![]()
I've been living for so long, Many seasons have passed me by. I've seen kingdoms through ages Rise and fall, I've seen it all. I've seen the horror,I've seen the wonders Happening just in front of my eyes. Will I ever, will I never free myself by making it right? Retired. This is not the end. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Dziwne ze gdy ze mną skillował mówil ze jest w pracy i siedzi na laptopie jakoś miał czas grać skoro miał zapierdol
Odmienny stan świadomości. Ostatnio edytowany przez Elisabett - 29-05-2008 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7691 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kris na Pandorce w pracy też bocił Araga, ale ja nie mówie o boceniu. @Panowie Up Będe grał tam gdzie kurwa chce i mi sie podoba, moge sobie pograć na Morganie czy innym syfie bo Shejqowi w wojnie mogłem pomóc, ale mi sie kurwa nie chce robić następnej postaci od nowa, kminicie? Non pvp mi wystarcza, i huj wam do tego=) I mam waszą opinie serdecznie w dupie, kto co myśli o mnie, lecz paru prawdziwych z Pandori i Furory pozostało w moim friendship! Jakby ktoś miał kontakt do starego Lexornes, priv msg me or GG
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; Ostatnio edytowany przez Biooolyy - 29-05-2008 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7692 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
Hahaha Po pierwsze kto po nim jeździ?? xdxd Po drugie my mu nie zazdroscimy<Przynajmniej nie ja> Szkoda tyle hajsu na gierke ![]() Po trzecie nawet debil grający tylko na otsie by wyszedl z tego trapa co się wjebał on. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7693 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehe ktos wspomnial o najwiekszym acc buyerze... wiec jest ich 2
pierwszy gra na Kyrze (posiada 10 !!!! tak dokladnie 10!!! 100+ MS niektore 190 180... porozdawal rl zeby z nim na wojnie grali... Pan ten nosi imie Z3n3k...) 2 osoba moze nie pod wzgledem ilosci badz lvl ale wydanej kasy jest szwed z Antici Marcus na same chary wydal 8,5 tys Euro... Dla sprostowania powiem ze jest to jego tygodniowe wynagrodzenie w pracy... _/Rudowany
![]() |
#7694 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail accbuyers ffs!!!
nowa wojna na pandorii, jak myslicie kto bedzie gora?!? 1 open juz w dupe
Cybersport is my life... Cybersport is my work... I love my life and my work. Ostatnio edytowany przez Ratillt - 30-05-2008 o 04:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7696 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
I po co taka napinka :f I skoncz juz dyskutowac o tym Krisie, bo masz stare info, skoro taki ziom od niego jestes, to zadzwon i sie zapytaj ;p Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() 11:15:41 Daniel
zal ale dzisiaj.. xd 11:16:44 Daniel stara budzi mnie do budy a ja ... daj armor daj armor ona a co to bluska zaraz pszybbiegla z bluska a mi chodzilo o majtki Oryginalna pisownia zachowana.
![]() |
#7699 |
Użytkownik Forum
|
![]() umysł opanowany przez tibie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() Nie napisałem, ze to jest załosne, ani ze to jest smieszne xd komentowanie wam zostawilem
![]() Umysl nie opanowany przez tibie, mimo iz chlopak potrafił grać dzień i noc odstawiając szkołę xdd ale teraz nie gra od ponad miesiąca i w ogole sie nie loguje i normalnie funkcjonuje xd poprostu nabija sie z tej gry teraz ![]()