|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki sposób na wyrównanie profesji? | |||
Ulepszenie Knightów i Palladynów (jestem knightem/pallem) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
694 | 59.22% |
i PalladynówUlepszenie Knightów (jestem sorcem/drutem) |
337 | 28.75% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem knightem/pallem) |
91 | 7.76% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem sorcem/drutem) |
50 | 4.27% |
Głosujących: 1172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#761 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() knight-bloker? taa... najpierw trzeba zrobic ten lvl zeby móc blokowac 8| chyba ze chcesz bloczyc respawn...-.-
|
![]() |
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 150
|
![]() Nie wiem czemu gadacie, ze pall ma genialnie, spróbowałem z maga na paladyna przejść i samo skillowanie do 70/60 zajęło mi tydzień, przy graniu 4-5h (i tak ledwo mam 68/57, ale to nic), wydałem ok. 20+k na same kamienie (włóczniami za szybko wszystko ginęło), rzygam już od podnoszenia tych kamieni, to co do samego treningu.
Co do expa, dziś zrobiłem sobie family brooch questa z nudów, bicie dsa wyglądało tak: 115 (byłem zadowolony, że póki co mam best hit), puźniej dwa razy z rzędu chmurki, trzeci hit pudło,później już hity 30-50... Powinno być poprawiony trening dla Paladyna, może jeden kamień czy cokolwiek innego sie niszczy po 5-10 minutach a nie po 1-2 minutach lub częściej. Zdobywanie doświadczenia, wielu mówi, że zabardzo nie da się za dużo poprawić, ale niech chociaż ten level zależy od hitów, a nie sam skill (o bardziej regularne ciosy mi chodzi żeby były, a nie większe, jak wielu pewnie wnioskuje) W sklepach można dodać p-bolty a z potworów typowo dystansowych może wydać dystans ring, jest dużo możliwości. To tylko co do paladyna, o nim się orientuje jak zmienić coś... się rozpisałem xD
#763 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() parodia...
wiecie jaka jest roznica miedzy MAX hitem z sova (na 90 skillu) a MAX hitem z MLS (nieosiagalny dla 99,9%graczy) na tym samym skilu? 40 hp... toz to parodia... |
![]() |
![]() |
#765 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem ta gra robi się za łatwa...
Sorc\Druid na 15 lvl jest w stanie solo zabić draga... Sorc\Druid na 20 lvl jest w stanie solo zabić Dragon Lorda... Sorc\Druid na 30 lvl jest w stanie solo zabić Hydre... I w końcu Sorc\Druid na 45 lvl jest w stanie zabić solo Demona.... Czy ta gra ma sens? Dawniej trzeba było się trudzić , a teraz klika się tylko hotkeysy... Moim zdaniem powinni usunąć hotkey'e |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() mam troche durny pomysł, ale troche powinno przeszkodzić druidowi/sorcerowi w graniu
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2007
|
![]() mnie denerwuja zalosne hity z bolcow w pvp mogli by to troche ulepszyc chociaz tak o 20% (to naprawde nie jest duzo) to samo u knighta i byla by juz gitara
moze jezcze exori exori za 2*lvl |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na pewno znacie z OTS-ów system Fast Attack.
(Wiem, na forum jest zakaz itp, ale inaczej trudno byłoby mi się wypowiedzieć.) Myślę, że Paladynowi i Knightowi przydałaby się zdolność (niekoniecznie czar, choć ta opcja wydaje się najbardziej rozsądna) przyspieszająca atak na, dajmy na to, 20 sekund.
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() wg mnie powinni zrobić coś żeby skile były twoim minimalnym hitem od skili 20 to samo z shieldingiem żeby od 20 każdy shield more dawał i powinni zrobić żeby shieldging redukował magic damage potworów (na poziomie 100 skila było by to 40% redukcji Magicznych uderzeń potworów) a minimalny atak na poziomie 100 skila miał byś 100 i do tego walenie z miecza tak jak sorc z visa w 2s 3 uderzenia. a nie jak teraz u knighta w 2s 1 uderzenie.
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Moim zdaniem powinni zrobic jakąś specjalna runke tylko dla KNIGHTA! Cos podobnego do sd tylko ktora zabiera mniej dmg...Na Pvp Knight Nie moze nic..50sorc vs 50knight na lajcie wygra sorc Bo ma wanda...a knight nie zawsze trafia nawet z dobrymi skilami..(Wiem te 40hp co bierze wand to nie duzo ale powiedzmy 10 strzalow. to juz 400hp a i jeszcze sorca exura gran uleczy knighta 5 hitow?)Niema sensu..i jeszcze nie zapomnijmy jak szybko expi sie sorcem..a jak knightem :/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up wczesniej tam Co do expienia...45pallek (70skils) Gsa bierze solo a knight 45lev(moze miec 80+skils) to zal nawet prubowac..przy czym zadko kiedy pall traci uh na gs. A knight tak do 100lev ma siedziec na zolwiach co daja 100expa?a pall czy sorc na gsach/hydrah/demonach co daja 1000+expa? Jestem knightem ale gralem sorcem/pallkiem/drutem i wiem ze expienie najtem jest ucionzliwe..i wcale nie jest go tak trudno zabic.. |
|
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() to chyba logiczne skoro strzela z dystansu ..
i co z tego skoro palek na stworkach 1000+ expa expi z podobna szybkoscia co knight ? Matematyka sie klania ..
#774 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Fajnie Fajnie ^^
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() ciekawe o co chodzi z lvlem broni
![]() Czy mozna jej uzywac od ktoregos lvla jak rodow i wandow czy od ktoregos lvla dana born zdobywa nowe wlasciwosci ![]()
#776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() @Up: Z tego co rozumiem, to będzie coś jak w Lineage 2 - będziesz mógł używać każdej broni, ale dopiero na odpowiednim poziomie będziesz umiał wykorzystać cały jej potencjał. Ale w sumie i tak nie będzie to nikomu przeszkadzać, bo kto będzie chodził z Avengerem na 20 lvlu? ;p
Ostatnio edytowany przez Descartes - 08-06-2007 o 14:00. |
![]() |
![]() |
#777 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#778 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() Ulepszenie knightow i pallow ,podniesienie cen czarow dla sorcow ,druidow.....i wszystko bedzie cool
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() Wezcie s*******ajcie z tym uptade !!
jest w chuj pytan na ktore nie ma odpowiedzi! no i nowy slaby pomysl ćip softu ;s do tibi 7.82 wszystko bylo super dopuki ćipom sie cos nie poprzestawialo we lbach
#780 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Najpiekniejsze czasy w tibii mialem na kliencie 7.1 albo 7.6 (nie pamietam za dobrze nr klienta ale wtedy gs byl wolny ;] wszystko mi sie wtedy podobalo ![]() ![]() ![]() ![]() i tak jak cipsoft cos zrobi to watpie zeby ktos odszedl od tibii, mozecie pisac ze przestaniecie grac, ale i tak bedziecie grac ;] przezylem nie jeden update i wiem co pisze, bo dobrze pisze ![]() ![]() pzdR! ;> (takie jest moje zdanie nikt nie musi sie z nim zgadzac ;])