![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() NE jest fajny jako rogal poprzez zwiekrzone stealth
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#762 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 09-01-2008 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nie wiem czy to coś da....
NE mają Bardzo ładne tereny ![]() @up masz postać w alli? ps:widział to ktoś już? http://www.stage6.com/user/Myndflame...h-Super-Snacks
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Tereny krasnali są uber! Mają ten klimacik : D
Ostatnio edytowany przez Johnny121 - 09-01-2008 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#765 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]() A ZARAZ PO GNOMACH NAJŻAŁOŚNIEJSZĄ RASĄ SA DRAENEI! A SZCZEGÓLNIE DRAENEI MALES! (jeszcze szczególniej draenei male shaman ostatnia żenada jaka może być) I nie napalać mi się tu na ich laski bo też nie są takie super, żeby przymykać oko na tych pedalskich facetów >.< A racial Shadowmeld przydaje się druidom specniętym jako Moonkiny, można to łatwo zauważyć w filmie z drużyną na arenie 5v5 moonkinów. |
|
![]() |
![]() |
#766 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#767 | |||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ork ma zwięszkone obrażenia Blood elf ma wysysanie many i masową kontrę Troll ma berserking - zwiększa szybkosć atakowania, do tego regeneracja a nieumarli maja cannibalize szybki heal jak pożerasz zwłoki i do tego immune na fear, sleep i charm Kraśki mają dobrą zdolność, ale nie przesadzaj. A zdolność gnomó suxi - z dobrym graczem to bez różnicy. Cytuj:
Gorzej, że nie mają szans przeciw porządnym argumentom Cytuj:
Cytuj:
Poza tym rozbraja mnie tekst - "powiedział blood elf". Elfy zmądrzały i doszły do storny, z którą powinny być od początku. Tyle Cytuj:
A dlaczego pociskam alliance? Wystarczy im się przyjrzeć, czy spojrzeć na historię elfów - widać jak to gówno się zachowuje. Cytuj:
Cytuj:
![]() Każda zdolność przydaje się częściej lub rzadziej. No i liczy się kto jak potrafi ją wykorzystać. Ot tyle problemu. ja często na arenie tłukę nelfy - i mam je jak na talerzu, wystarczy, że sam zagram invis. On nie może się ruszyć, dostaje pare akcji w pape (zaczynajac od AoE ofc) i tyle ![]() Choć arena team mam dość słąby, zresztą sam niewygearowany, ale kumpel robi specjalnie pod arenę locka i będzie gitez majonez
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@A tak na serio Dwarfy maja fajne śnieżne tereny,ale NE też maja taki extra leśny klimat, BE może mają ciekawe tereny [grafika] ale nie pasują do klimatu elfów ... Co do UC...Podoba mi sie tylko ten styl[czyt.wygląd] ps:a co sądzicie o Female? ![]() Najfajniejsze to NE i BE jak dla mnie ^^...
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Chodzi mi o to, że w teorii ciśniesz sam sobie bo też grasz swego rodzaju gatunkiem elfa. Oprócz tego, to, że alliance jest słabe w twoim battlegroupie czy realmie, nie znaczy, że wszędzie indziej też.
|
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dla mnie Horda to banda zwierzaków (mam tu na myśli Orki, Trolle, Taureny). Jeżeli mam grać krową albo jakimś pseudo ufoludkiem to wolę juz kurduplastym Gnomem. Poza tym każdy gra tym komu mu się podoba, dlatego ja gram dwarfem priestem.
![]() |
#772 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Zresztą co wy widzicie w BElfkach? moim zdaniem przereklamowane i wyglądają tak jakbym mógł je jedną ręką podnieść a pchają się do miecza. @UP Zgadzam się w zupełności, też wolę grać krasnalem niż jakimś brudnym zielono skórnym mutantem, bydłem, czy niewymiarowym świerszczem. A BE? W ogóle male wygląda jak z dragon balla. Ostatnio edytowany przez Bluray - 09-01-2008 o 23:05. |
|
![]() |
![]() |
#773 | |||||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wypalony teren, ruiny miasta, barykady przed nieumarłymi - to tworzy klimacik a nie nawalenie 10 000 roślinek czy kup śniegu jak to u innych ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I to jest w 100% prawda. Przeciętny gracz Hordy ma 4-5 lat więcej niż przeciętny gracz alliance. Aha - te zwierzaki są bardziej ludzkie od alliance. Cytuj:
Cytuj:
Co zresztą widać. Nelfy to prawdziwe elfy? We wszystkich mitologiach, w tej nie inaczej Nelfy to jest odłam Elfów (High Elves, które stały się blood Elfami). Poczytaj o Sunwell, to zrozumiesz. I nie dorabiaj sobie pseudoideologii. Cytuj:
A to jedną ręką podnieść - najpierw trzeba dobiec. Ot różnica. I to całkiem spora. Cytuj:
A i dreanei i nelfy wcale nie wyglądają jak zwierzęta. No i na upartego gnomy to prawie świnki morskie. Małe, lata wokół i tylko denerwuje wchodząc w szkodę.
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() BE to sa prawdziwe HE, tak to prawda to one sprowadzily tutaj demonic legion jednak zrobily to przez przypadek nie wiedząc o jego mocy i co chce zrobic. Jednak to on im wyrzadzil najwiecej szkod w 2 wojnie z DL gdzie została zniszczona ich stolica, zabita jedna z najwazniejszych BE i przemieniona w banshee, to oni dostali najbardziej w lep od plagi nieumarlych z ktorą do teraz nie moga sobie do konca poradzic. Jezeli chcecie naprawde wiedziec cokolwiek z świata Warcrafta poczytajcie troche ksiazek a nie tylko warcrafta 3 FT przejdziecie i zadowoleni.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#775 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
a ich stolica padła w wojnie z plagą, któa wtedy bądź co bądź była podległa demonom.
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja jak narazie przeczytalem trylogie9a wlasciwie tylko 2 czesci bo 3 jeszzce w polsce nie ma grrrr) Wojny Starożytnych gdzie to jest opisany sam początek tych wojen z legionem czyli powstanie pierwszego portalu, zdrada szlachetnie urodzonych oraz królowej NE, oraz szaleństwo skrzydeł śmierci(aspekt ziemi-czyli taki duzy smok)
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co ja pamietalem, to BE wywodza sie od NE, a nie na odwrot.
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie, nie, nie to idzie tak. Na poczatku byly wysokie elfy czyli chyba w jezyku elfickim queldorei z ktorych to wywodzą sie nocne elfy jednak pozostalo pare zwyklych wysokich elfow nazywanych wsrod nocnych elfow, szalchetnie urodzonymi, a po 2 wojnei z legionem szlachetni zrobili się bloodelfami po tym jak arthas wraz z plagą nieumarlych zniszczyl sunwell, czyli BE to najczystrza linia krwii wśrod elfów.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 10-01-2008 o 10:53. |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto mi chodzilo, tylko nie chcialem sie rozpisywac. A szkoda ze BE sie odlaczyly, bo tak razem dzielnie walczyli z ludzmi w war2 xD
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeżeli by nie byli tak traktowani przez Generalow w Allience to pewnie by zostali i walczyli przeciwko Hordzie(a pewnie głównie przeciw Forsaken) ale jak wiadomo ludzie to gnidy funta kłaków nie warte to i sie odłączyly i przylaczyly do hordy gdzie zostaly potraktowane bardzo dobze zwlaszcza ze strony Thralla i nawet Forsaken(gdzie ich jako tako zaakceptowaly po tym jak dowiedzialy sie ze wladczyni forsaken to ich byly glowny general).
![]() |