![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Aurenix padł na 2 minuty przed ss z tego co widzę, no to kurwa gz jeżeli mając 40 osób w gildi potraficie bić się jedynie o tej porze, przypominam, że nie jest on memberem Last hope, więc żart się nie udał. Z tego co wiem to heiks już podobno nie walczy, odkąd drewniak radyjo ma masakratusa, przestał być potrzebny, Meleandra aka Dred aka ping 5000 też nie walczy, chociaż nie pamiętam, żeby kiedykolwiek to robił. Od czasu rozbratu Fandila z Dredem meleandra jest gówno wartym charem ;p, a schirschnappi to on wogóle w wojnie jest ?, bo nie mam w vip ;p
Jeżeli chodzi o wieśniaków to musisz pogadać z Xaemem, on jest specjalistą w tej dziedzinie, aha i zapytaj kiedy będzie walczył mainem ?, bo na Boskiego Tomusia nie mam już unj ;/;/;/ |
![]() |
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: M-ce
Stan: Niegrający
Imię: Wolgler De'Zul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vanum
Poziom: 110
|
![]() yep archer tylko zebys sie nie przefragowal przyjacielu:/
|
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
|
![]() Luźna guma Karol xDDD, co tam słychać na obsidi ? btw grasz jeszcze w ogóle w tibie xD! ?
|
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: M-ce
Stan: Niegrający
Imię: Wolgler De'Zul
Gildia: Vanum
Poziom: 110
|
![]() sto czwarty mam chlopaku, ale ja malo gram wiecej brat.
Ostatnio edytowany przez Wolgler - 04-12-2007 o 16:02. |
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() i Riverato hacked
![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Plock ZKS
|
![]() tak naprawde , myslicie ze jak hakniecie pare osob to wygracie wojne ? uhm rookowanie postaci nie da wam tego czego my mamy , ah zapomnialem chlopaki ze wsi nadaja sie tylko do pola , wiec zydy do wora i do pieca
baj baj
update 2007 summer Owned TIBIA LOL2 www.Zal-mi-Tibi-tego-roku.com.prv.pl 22:28 Ozio Wielki [10]: mozesz z banowac dark vadero on przezywa kazdego i mowi ze jest silniejszy od ciebie Vane_Valith;1511023]Heja wklejam tu swoje ss bo szczeże muwiąc niemam gdzie ![]() tutaj jakis idjota ropnol orca niebylejakiego na gure omal nie dedlem 21:53 Adex pall [19]: buhahahahaha red pk masz |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2005
Lokacja: SłubicE
Imię: Beer~
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Kurwa jeżeli ktoś zrobił na Riverato coment "Hail LAst Hope" to znaczy, że to my ? Ciekawe co by było jakby napisał "Hail" i nazwe swojej prawdziwej guildi.
#768 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Btw, bylo "hoj" czy zabraklo? Zastanowcie sie kto ma najzajebistsza ortografie na Nebuli (podpowiedz: nie chodzi tu o czlowieka ktory zeruje na parcle w dp XD) i pisze "chuj" jako "hoj" Btw. jak wam poszla matura? Bo w Last Hope bardzo dobrze, najlepszy byl krum, ktory... a przytocze rozmowe Krum Adri Join to channel. Beerdrinker: Krum jak poszla matura? Krum Adri: Ano dobrze Tana: Co miales i ile napisales? Krum Adri: a niewiem, mialem cos o lalce Kaytek: Duzo napisales? Krum Adri: No, mialem napisac 270 slow, to napisalem 100 i "wyszlem" xD! |
|
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lis Superhero? hm?
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#770 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Z mysla o tobie wlaze na boskiego tomusia, zeby nawet taka łajza jak ty zdobyła fraga. Z doswiadczenia wiemy, ze archer of fear nie ucieka od lvl -20. Chciałem dobrze, ale jak widac moja socjalna postawa nie została doceniona ;/ Ucałuj stupke faceta przybitego do desek i porzuc strach, choc strach to rzecz ludzka....dasz rade. PS. Który lvl ma Riverato? Lubię chłopaka, ale mam nadzieję, że wysłaliście go spowrotem na rookgard, gdzie wspolnie z Diego Armando będzie mógł łowić rybki. You advanced in fishing...... Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 05-12-2007 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
|
![]() swietnie [CHAR]Xeamus[/CHAR] to lamus i jego koszula rox pewnie wziol ja z szafy swojego ojca . A do rive~ to nc juz wiem kto go haknol i nie zostawie tego ze tak powiem " o tak " w niedlugim czasie bedzie rewanz
![]()
update 2007 summer Owned TIBIA LOL2 www.Zal-mi-Tibi-tego-roku.com.prv.pl 22:28 Ozio Wielki [10]: mozesz z banowac dark vadero on przezywa kazdego i mowi ze jest silniejszy od ciebie Vane_Valith;1511023]Heja wklejam tu swoje ss bo szczeże muwiąc niemam gdzie ![]() tutaj jakis idjota ropnol orca niebylejakiego na gure omal nie dedlem 21:53 Adex pall [19]: buhahahahaha red pk masz |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edytuje posta, dałem się ponieść xDDDD, szkoda gadać z Tobą Xaem, żyj sobie tam w swoim świecie.
Ostatnio edytowany przez El_payaso - 05-12-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak tak nie strasz bo sie zerasz
update 2007 summer Owned TIBIA LOL2 www.Zal-mi-Tibi-tego-roku.com.prv.pl 22:28 Ozio Wielki [10]: mozesz z banowac dark vadero on przezywa kazdego i mowi ze jest silniejszy od ciebie Vane_Valith;1511023]Heja wklejam tu swoje ss bo szczeże muwiąc niemam gdzie ![]() tutaj jakis idjota ropnol orca niebylejakiego na gure omal nie dedlem 21:53 Adex pall [19]: buhahahahaha red pk masz Ostatnio edytowany przez SirKotz - 06-12-2007 o 15:35. |
![]() |
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na nebuli gra 16 osob ktore stworzylo VU: 1. Vura Soth 2. Silver Chan 3. Hespios 4. Morrderca 5. Friida 6. Estana 7. Apocaliptus 8. Pan Ciasteczko 9. Castor Greey 10. Maledrus 11. Arthas of Nebula 12. Celandia 13. Lapka of Fear 14. Gohoode 15. Chudzierlok 16. Xaemus Serigimox ... a takie pionki jak ty moga im zrobic conajwyzej heavy missile rune. Masakratus, przed wojna z VU powiedział te słowa: "Po wojnie z Phy, trzeba było sobie wyrobić pozycję" Rozumiem, ze te twoje pierdoly to wyrabianie swojej pozycji? Stan kiedys jak Castor w pierwszym rzędzie, to może ludzie zaczną cie szanować. Ogól plecy i brwi zebys wszystko lepiej widzial i stan do walki. Przydupasku. ELLO Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 07-12-2007 o 14:32. |
|
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak różnica między nami polega, że ja dochodzę, a z tego co słyszałem to ty masz już z tym problemy, starość nie radość, slyszałem że prostanol uno leczy te sprawy . Schudnij, znajdź wacka pod brzuchem, odwiedź rodzinę, wyprasuj koszule w żółwie, zmień patrzałki, bo kurwa masz kłopoty z pisaniem bez błędów. Nie pierdol o wyzwaniach, jak ty nawet nie stworzyłeś xaemusa, nie mówiąc ze 90 % expa na nim wbił war macia. Jedyne co stworzyłes to biedne dziecko, co nie zna nawet swojego ojca, a teraz kurwa zagraj w kości w depo venore, to ci juz tylko zostało.
|
![]() |
![]() |
#776 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() typowy DRESIKU
|
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA okej men from WAJT STOK ONEONEONEOE ju lif in big sity oneoneoene!11111111. Tak xaem pocisnął mnie z klasą 5-tą B z pobliskiej podstawówki ;<:<:<:<, slyszałem, że tłumnie schodzą się do kafe odkąd xaem dorzuca cukierki gratis do swojej zajebistej oferty w cajb kafe in szczecin. Pokaż mi gdzie, go obraziłem ?, udzieliłem mu jedynie kilku rad xDDD, dla ciebie też mam jedną : czytaj uważnie i ze zrozumieniem, to tak najpierw złap się prawą ręką za kark, następnie pochyl głowę, rozbiegnij się w tej pozycji, biegnij tak długo aż wbiegniesz w ścianę. Może w końcu jak przyjebiesz się porządnie w główkę, to zaczniesz jej używać.
Ostatnio edytowany przez El_payaso - 07-12-2007 o 19:06. |
![]() |
![]() |
#778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dochodzisz w czym? A co mówi twoja własna ręka jak dochodzisz? BRAWO? KOCHAM CIĘ? hEHHEEE. Pokaz mi jedna kobietę która na trzeźwo pozwoliłaby ci dojść gdziekolwiek. Na samą myśl mnie mdli. Moj syn jest biedny, ale przynajmniej w jego pokoju kartoniki po ATI 7500 i facet o imieniu na J przybity do desek, nie stanowią jedynych zabawek ![]() I wyzywaj dalej do woli GO ON. Jestes ze wsi i na to trzeba brac poprawkę. Na koniec dobra rada wujka xaema: "Tylko nie dochodź za często bo ci hydraulika siądzie zanim poznasz jakąś kobietę". A znając życie twoj pierwszy i jedyny raz będzie wyglądał tak: "DWA RUCHY I BOLEK SUCHY". |
|
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przychodzę do twojej caffe i nie siadam Ci na kolanach jak inni młodzi boys, więc nie będę mówił do Ciebie wujku i słuchał twoich rad, wybacz :<
|
![]() |
![]() |
#780 |
The Witcher
|
![]() Ja wam proponuję zmienić temat na coś dotyczącego Tibii. Jak chcecie się wyzywać, obrażać, przeklinać itd. - róbcie to na gg lub w grze, byle nie tutaj.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |