|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Przestańmy flejm-łory, przecież Ojczyzna Borata wygrywa, łączmy się w ekstazie!
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() dzisiaj pkowalismy sobie troche w carlin i robilismy combo sd. i trafilo ze padl jakis przydupas od zwidka ;p
oczywiscie wielki obronca przybiegl i po kilkunastominutowej walce z naszymi noobami dosiegl tego z 15min pz. ale my wtedy mu trap xd i dalej 30 min zabawy . wielu przydupasow zobaczylem podczas tej akcji a zwidek do kazdego party byle z trapa wyjsc -.- fajnie i smiesznie bylo ;p odrazu mowie ze nie zamierzam tu si eklocic z asslikerami poprostu fun bylo ;p
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto padl naprzyklad?
nie wiem czy zauwazyliscie ale chyba [CHAR]Elite Bomszek[/CHAR] mial hacka : Oct 13 2007, 06:20:55 CEST Died at Level 99 by fire Oct 13 2007, 06:19:42 CEST Died at Level 102 by fire
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fernandos - 14-10-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2007
Imię: Lady-Maximus
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 400
|
![]() Skoro doszło do takiego czegoś, to chyba jednak mylisz się twierdząc, że byli najlepszymi kumplami. Może jest jakiś aspekt tej sprawy, o którym nie wiesz, a który tłumaczyłby zachowanie Karola. być może Piotrek wcale nie jest taki święty, może czymś mocno zdenerwował przyjaciela, a zapewne sam wiesz, że człowiek w złości potrafi zrobić najrozmaitsze rzeczy. Jesteśmy tylko ludźmi i różne czynniki mogą wywoływać u nas różne zachowania, to nie jest do końca tak, że wszystko jest czarno-białe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej Narrow Oddam Ci Te Bohy Wkoncu, Ktore Z Ciebie Imargam Sciagnal, Tylko Przestan Po Mnie Jechac Ok ? ;\
Ostatnio edytowany przez Khazul - 14-10-2007 o 20:44. Powód: a bo tak kurwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() @up
Ale ty zabawny ![]() @Lady Maximus Ja nawet jak by mi kumpel zrobił coś najgorszego to bym go nie okradł a ochotę okraść w tibii już miałem, ale nie okradłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja tu napisze , o Polskiej ll lidze ^^
Slask - Motor 10 : 1 Mały pogrom ;D Pozdrawiam was (możecie po mnie jechac jak wam cos nie pasuje) xD kthxbye
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() SPORT??? OK na nadziejach olimpijskich w siatkówkce 92' lodzkie wygralo xD na szeroka kadre powolali 3 ze slaska. obchodzi was to?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
|
![]() *Lady - widać strasznie go polubiłaś, że jesteś nim taka zaślepiona. Twoja sprawa, powiedziałem już co o tym myślę więc na ten temat koniec.
People all grow up to die. Killed Katrila at Level 246 ok Killed Vilshion at Level 187 unjustified Ostatnio edytowany przez QuanChi - 15-10-2007 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() Cytuj:
@Flows jakieś czerwone kartki tam widziałem ; p i karnego... (do prokuratury daleko nie macie ^^) Arka 2 Polonia 0 KaeSPe MISTRZ POLONIA OLE!!! Ostatnio edytowany przez Proszewas - 15-10-2007 o 23:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ciekawe czy potrafilbys nazwac go w rl frajerem? ; albo mnie? jestem bardzo ciekawy kurwa... pierdolony 10cio latek ktoremu wydaje sie ze jego uwagi na forum cos daja ... idz do mamy i poplacz jej w rekaw... na 2 raz nie nazywaj tutaj nikogo frajerem ani w inny obrazliwy sposob ; @Baxmann~ nie obraza sie kobiet czlowieku ; zato mozna dostac.... Signed, Diabel\ Ostatnio edytowany przez Diabelek - 15-10-2007 o 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin
Świat: Furora
|
![]() Chyba znow na furorce bedzie stan wojenny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I myślę, że nazwanie Ciebie lub Khazula w rl w jakikolwiek sposób nie sprawiłoby mi najmniejszego problemu. Ale nie będziemy o tym rozmawiać, bo to nie ma sensu, przecież i tak mi wmówisz że jestem dzieciakiem i ciotą ![]() Pozdro
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Jakieś propozycje, sugestie ;>
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() Szukajcie a znajdziecie ; p (gildie)
@down akurat (chyba) nie za bardzo o to chodzi ;p Ostatnio edytowany przez Proszewas - 16-10-2007 o 00:12. |
![]() |
![]() |