|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jak tak patrze to widze jak bedzie wygladac sytuacja:
Knight expi na frostach zuzyl w chuj kaski na potiony i mf na exori gran. Normalnie bylby na lekki + ale teraz jest 50k- . Wiec jedynym sposobem na + jest sprzedaz dsmow nie za 25k tylko za 75k Sorc na*******a ile wlezie tanszymi o polowe od potionow mfami i jest 5k+ i ma dsma Sorc zeby miec kaske na zajebiscie tanie mf sprzedaje dsm za 25k a knight zostaje wysmiany na trade chanelu... I co ma w takiej sytuacji zrobic jak sie powtarza z 6 razy? Knight ma 0 kaski sorc ma jej w chuj. Knight mysli: Hym... O wiem! postawie bota na rotach tam nie mam waste! Co o tym sadzicie?
![]() |
|
![]() |
#762 |
Guest
|
![]() zrób cos dla knighta jakies czary dobre atakujace i uleczajace bo knight nie ma zadnych atakujacych a uleczajacych ma tylko exure i prawie nic nie daje :/
|
![]() |
#763 |
Guest
|
![]() Zrób cos dla knighta jakies czary uleczajace(+50hp) i jakies czary walace(+70)
|
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Imię: Master Pulus
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 74
|
![]() Teraz all knajci i pallki robia wielkie halo a czemu nie mowiliscie nic jak wam polepszali chary? Brawo Dla CipSoftu.!!!
|
![]() |
![]() |
#765 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Skille: 7
|
![]() Cytuj:
hahah idz kurfa poplacz sie do matki ze balans postaci
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
|
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Bychawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
Poziom mag.: 18
|
![]() A ja sobie maże o obejrzeniu filmiku z tibi 8.10
![]() DAJCIE LINKA DO ŚCIĄGNIĘCIA TIBI CAM DLA TIBI 8.10
#769 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma zadnych atakujacych? dziecko kiedy ostatnio grales w tibie? leczacy nowy bedzie jeden, nie wiem czy nie bedzie exury.
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
![]() |
![]() |
#771 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
prawda, polac mu Cytuj:
no to lej sobie z ZAKLETEJ broni, widziales kiedy takiego rycerza ;>?? Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
dla mnie tego dsma za 75k mozesz nawet sprzedawac pol roku, gl za wytrwalosc sadze ze ty jestes wielkim noobem, bo na rodzine sie nie wjezdza, to tylko gra, cymbale
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
#772 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Po 2. Ja nie zmieniam profesji co update to moja pierwsza postać i gram ją od Tibii 7.3 i nigdy nie martwiłem się że jak ja aby zarobić hunciłem guardy na 80 lv to sorc czy drut na 80 lv huncił smoki i jakoś nie martwiłem się (bo wiedziałem że to się zmieni ) Ale to co teraz Cipsoft robi to jakaś głupota ich update'ty przypominają błędne koło. Po 3 . Czytaj ze zrozumieniem napisałem że by było jakimś totalnym nie porozumieniem gdyby to jeszcze sorc i drut leczył sie za więcej niż knight . Po 4. Nienawidze takich ludzi jak ty którzy mówią "Update dla knajta i palka jest zajebisty ! " a pisze to sorc/drut który po update nie bedzie miał na niczym waste i który to siedział pół roku w pz bo "vis był za słaby"
![]() |
#773 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
nie mam nic przeciwko ulepszeniu drutów i sorców ale to żeby zniszczyć ponownie 2 profesje.Mogło zostać tak jak jest tylko ulepszyć profesje magiczne
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Nie kupil tego chara bo znam go od 60 lvla~, a nawet jak kupil to chuj ci do tego? jak kupilem chara to co?? mozesz po mnie jezdzic i tak moge ci udowodnic 100000000 razy ze to ty jestes noob i gowno wiesz o tej grze wiec J@P@ A wogole wypowiedzi niektorych uzytkownikow sa pod wyraznym wplywem patologii wystepujacej w domu wiec mysle ze jezdzac po kims nie mozna sie nie odniesc do takich a nie innych rodzicow. |
|
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() dawajcie jakies ss z nowymi wyspami jak sa juz
|
![]() |
![]() |
#776 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
_/ hyyh miales byc rano cfelu!
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
|
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() nikt nie da ssow bo im sie nie chce , jedynie soulman o nas mysli.
To jest test ale test nie zmieni sie diamentalnie tylko beda poprawki .
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() Trochę przesadzili no ale to tylko ku*wa TEST!!!!!
wszystko ulegnie zmianie ze 100 razy tak jak to było w letnim "apdejcie" pożyjemy zobaczymy ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak zwykle kurfa-.- wkurfiony -.- -.- .-.-. ----.......-------------
masz tutora? jakims charem i mozesz wejs na test server?
![]() |