![]() |
#761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Wielkopolska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hebyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 115
Skille: 95/78
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Cytuje stary post ale pierwszy raz tu wszedłem, ale nie jest tak ze wszystkim jak tu up w cytacie opisane ![]() Wiec Na serwie przeważaja Brazole, wojna była na tibia 7.6 i przed nią , starzy gracze dostali hunta ale nie znaczy ze nie ma polskich high lvli, jest ich nawet sporo.Ale to prawda że serv "należy" do brazylijczyków za sprawa bardzo starej gildii [GUILD]Elementalis[/GUILD] bodajże z 2005 roku. Ale żadko sie zdaża, praktycznie dzis wogole że daja hunta bez powodu. Ceny:Koleś pomylil sie w cenie boh bo kosztuja one w granicach 35-40k a nie 29-35 K legi,K arm - djinnowe ceny lub 1-2k drozej. Bronie z areny 2# - 15k +- bronie z 3 areny 130-150k b robka 11-13k mms 150 g legs tak samo i dh ( wiec w miare cena sie trzyma) (nie wiem jakie itemy podac jescze ![]() No kolejki są wieczorami ponoć( nie wiem dokaldnie bo regularnie pacc wiec nei moge tu powiedziec dokladnie :S) No serv full wiec expowiska ciezko czasami dorwac, tak popularne jak d lair veno wiadome zawsze zajete ale typu deep fibuli juz nie jest problem zajac. Dla graczy których interesuje gra na Lucerze : Odradzam bo serv jest full, wolał bym wybrac świat o statusie 'Empty", lub jesli zaczynac gre od nowa to na nowym swiece przy okazji updatu . Pozdro ![]()
![]() |
|
![]() |
#762 |
Guest
|
![]() moze mi ktos powiedziec ktory z amerykanskich swiatow pvp jest najlepszy???
mam na mysli malo pa no i bez huntow za bycie pl |
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() Szukam servera gdzie jest ciągły mainwar/większość polaków/nie dużo hlvl
Grałem na Elysi, ale tam nic nie da się wywojować ![]() Przenosze się z: kumplami<3- ![]() Pacc doświadczenie w PVP wspomagacze ;] Proszę o rade...
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
|
![]() Zanera ROX
30%polacy 30%mexykance 25%hiszpanie 15%inne narody Ceny tak niske ze az strach ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Guest
|
![]() Guardia(non-pvp)
-Kolejki:max do 50 osób i nie tak często -ceny:stary serwer=małe ceny boh-30k crown armor-12k b robe-12k -dużo polaków chyba że, ktoś gra w nocy -nooby trafiają się tylko w carlin i w thais -miła atmosfera |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2008
|
![]() Wiec jaki świat mi radzicie wybrać : honera astera nerana unitera Celesta?? TYLKO Z TYCH nie dawac innych propozycji (możecie mi coś więcej powiedzieć o każdym świecie)
Jeśli tak to dlaczego dużo ludzi expowiska zajęte?? np :Tomba facc,D-lari,guardy i roty (fibula) i pacc zome czy dużo ludzi Proszę o szybka odp Prosze o sensowe odp |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Cytuj:
Unitera najnowszy server i ciekawy i co najważniejsze jeszcze świeży.
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Unitera
![]() |
![]() Witam.
Mam do was pytanie, drodzy userzy. Jaki świat mam wybrać? Chodzi mi tu tylko o światy PVP. Ale proszę podać jakiś świat na którym da się wybić, a nie nabić 8 lvl po czym wrócić na Rook ;P Pozdrawiam
22:01 Easy Peres [40]: ja nosilem z kumplami w 4 fur bootsy te cieple grube 22:01 Easy Peres [40]: to qrwa mac 22:01 Easy Peres [40]: gorszego zapachu jak zalozylem po 3 tyg 22:01 Easy Peres [40]: nie czulem 22:01 Drako of Unitera [6]: muahahsah 22:01 Easy Peres [40]: jak wlozylem tam noge to jak bym po bagnach na amazonce chodzil 22:01 Drako of Unitera [6]: hahahha 19:23 Pall Keo [3]: a wiesz ze jestes lolem? Nie wiem ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Świat: Unitera
![]() |
![]() Odświeżam.
Czy ktoś mi może odpowiedzieć?
22:01 Easy Peres [40]: ja nosilem z kumplami w 4 fur bootsy te cieple grube 22:01 Easy Peres [40]: to qrwa mac 22:01 Easy Peres [40]: gorszego zapachu jak zalozylem po 3 tyg 22:01 Easy Peres [40]: nie czulem 22:01 Drako of Unitera [6]: muahahsah 22:01 Easy Peres [40]: jak wlozylem tam noge to jak bym po bagnach na amazonce chodzil 22:01 Drako of Unitera [6]: hahahha 19:23 Pall Keo [3]: a wiesz ze jestes lolem? Nie wiem ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Szczecin
Świat: Saphira
![]() |
![]() -jakie narodowosci najczesciej wystepuja: Jest dość dużo polaków i też br
-ile jest polakow: dość dużo -jakie sa orientacyjne ceny: w miarę tani serv, plate armor za 500gp kupilem i plate legs tez 500gp -czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije: atmosfera miła, choć czasami można usłyszeć wyzywających się polaków -jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej: serwer non-pvp -czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi: wieczorem bardzo duże kolejki -jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie: nie pamiętam -jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata: dobrze się gra na Menerze, polecam ten serwer dla początkujących graczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Białystok ! Na zawsze tu <333
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Że się tak wyrażę, szukam świata pvp, na którym idzie pobotować. Nie zależy mi na cenach szczególnie, ani na dostępności itemków. Narodowości też mnie nie interesują. Chce po prostu włączyć bota i móc spokojnie pracować
![]()
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2008
Lokacja: W OtWoCku
Gildia: Brack
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: 40/35
Poziom mag.: 2
|
![]() Refugia
1.Hm... Polacy, Brytyjczycy 2.+90% 3.Tanie !! -k Arm ok. 2k-4k -Dragon shield ok. 3k -BoH ok. 20-30k -P arm ok. 200-300 -P legs ok. 100-300 -K legs- ok 6k-8k 4. Bardzo miła, 5.no ciężko o to na non-pvp 6.Trzeba się namęczyć żeby znaleźć na expie ponad 3ludzi xD 7.Rook... Jeśli chodzi o exp to troche tego jest ,ale większosc sprzedaje mace na rynku więc jest ok xD 8.Jest jak dla mnie najlepszy swiat ,ja gram knightem i 1lv dziennie i ok. 2k dziennie ... z tym ze mam 15lv to expie na tych trolach i skieletonach ... Bardzo Fajny świat POLECAM ! Ostatnio edytowany przez Awek's - 26-09-2008 o 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Silverius Silas
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() szukam świata pvp z miłą atmosferą i niezbyt dużą ilościa pk....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Zekus |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
Powód: ots
|
![]() |
#774 |
Guest
|
![]() A wiec jaki server radzilibyscie wybrac ? zastanawiam sie pomiędzy Morganą a Celesta.. Prosiła bym o uzasadnienie .. A jeśli którys z nich to moze ktos mi zaproponuje jakąs drobną pomoc w postaci gp ? ^^ Dziękuje oraz pozdrawiam :>
|
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Świat: Aurea
Poziom: 25+
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam, więc ja szukam serwera PVP na którym jest mało pk i pa, wiem że są wszędzie ale szukam serwa na których jest ich mało. Ceny nie są ważne najlepiej żeby na serwie grało tak ok 600- ludu żeby nie było kolejek.
PROSZĘ O ODPOWIEDŹ !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: ??
Imię: Jaik
Profesja: Sorcerer
Świat: AStera
Poziom: 10+
Skille: 10
Poziom mag.: 10
|
![]() Witam was bardzo serdecznie...
Prosze was o pomoc W tibie gram mniej wiecej od 1.5 roku dorobiłem się 45 pallka i pare innych mniej znaczących postaci ale wszystko to odbywało się, niestety na serverach NO PVP ktore sa .. hmmm W*********E proste przykłady noobki kradnace loota Pro ewoluszon plajerzy bijace slimy ... tych przykładow sa setki I w takich sytuacjach załuje ze to N-pvp Poszukuje servera, ktory: -JEST PVP -Małe kolejki -gdzie nie ma sytuacji typu -BR -no, Pl i jazda -Stosunkowo duzy % to osoby posluguje sie angielskim Wolalbym jakiś ze starszych serverow , chodzi mi o zwykla przyjemnosc z gry oraz niskie cenny itemow CZy na takich serverach sa potrzebni "mlodzi" siocherzy ? Moja postacia bedzie sorc/ druid (wedlug mnie w sumie to samo) w zaleznosci od potrzeby siochania wybiore moja postac I na sam koniec prosze o kilka praktycznych porad w zwiazku z PK-erami? Co nosic jak ich unikac..... jak z nimi radzic walczyc
![]() |
#777 |
Guest
|
![]() Aldora, Thoria
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Guest
|
![]() Napiszcie cos o Honera ;D prosze xD
|
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aldora
A więc Aldora xD. Jest dość fajny świat, na którym przeważają polacy, zwłaszcza po wygranej Animy w wojnie. Ok. 60% Polacy, 30% br, a reszta to głównie szwedzi, niemcy, hiszpanie. Pk... to zależy w jakim mieście, w Carlin jest tego cała masa jednak najczęściej są to 8-15 lvl, czasem przyjdzie dwóch sorców z 25 i pozabija parę osób ale ogólnie PK jest niedużo. PA... za nic raczej na 100% nie będziemy huntowani, ale na wszelki wypadek lepiej być spokojnym. Jeśli chodzi o expowiska to łatwo jest znaleźć coś dla siebie, czasem tylko będziemy zmuszeni expić z kimś. Najlepsze public respy na Aldorze to: Elvenbane, Mount Sternum, PoH, Femor Hills. Na kopach też można expić, bo już nie pekują tu tak jak dawniej. Przykładowe ceny: Blue Robe- 11k Knight Armor-4k Bohy-31-34k Mystic Blade- 12k Bp icicle-2,5k Demonka- 35k |
![]() |
![]() |