![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie miales kiedys hacka czy cos? Mialem cos podobnego. Mialem hacka jakos 4 miesiace temu, a teraz sie okazalo ze mam zablokowana mozliwosc placenia karta kredytowa. Zadzwonilem do blizza do Anglii ( darmowy numer, uzylem skype) i wszystko odkrecili.
![]() |
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() http://uk.youtube.com/watch?v=S_ggLGj37qI
To dla tych, którzy myślą, że mage został znerfiony w Wotlk ^^ Spoil: Mage zsolował Military Quarter w Naxx hc |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @UP dodam tylko ze "When you see it...you will shit bricks"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Tym razem, było to nieświadomie, robiłem quest w Southshore, który polegał na lootnięciu różdżki z Windiego, owa różdżka wypadała z każdego z nich, jednak w małym procencie, pomęczyłem się trochę a wanda nie zdobyłem, przyszedł jakiś alluch hunter, i wziął na siebie 2 windiego, strzeliłem w tamto miejsce "śmiechową różdżką od blizzarda", no cóż byłem w combacie, wyleczyłem się bandażem, aż tu patrze alluch padł, a windiego lecą na mnie, jeden ma 9% hp, drugi 6% xD No i z tego mającego 6%hp, zlootowałem quest item
![]() @Lord Dreathan Problem już przeszedł, zalogowałem się na stronie, wszedłem w support i załatwiłem problem. Ostatnio edytowany przez Bluray - 04-01-2009 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() dodam tylko co do tego maga ze juz to nie dziala. teraz ta tarcza nie moze byc zassana przez maga. Sprawdzone z dobrych źródeł(biedny erion tyle sprawdzania i meczenia sie i gowno z tego wyszlo =P)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Szkoda, że już się nie da ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Wszyscy chwala palka i dk... To prawda ze to koxy na pvp i ich na pół roku zbalansuje (tak jak rogala ) Na pvm też spoko ale i tak hunter wymiata na pvm jak dla mnie .
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() erm no wiesz retri pala w expieniu jest wykoxem. Jak jeszcze prze d nerfem bral 8 mobow naraz. Teraz bieze tylko 6... No i jezeli dla ciebie PVE to tylko grind na zwylkych mobach a nie isnty heroic itd to nie masz duzo do powiedzenia. Hunter naprawde slabo wychodzi przy dobrym retri pala.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Jak hunter odpali bestial wrath to nie ma chuja we wsi xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() A tam, teraz fury warrior w pve jest niesamowity. Miałem zamiar mojego maina przekwalifikować na prota, ale gdy zobaczyłem nowe talenty, szczena opadła.
W pvp też mi lepiej idzie, zwłaszcza z drutami zacząłem dawać sobie radę.Przez ten czas chyba pod otwartym niebem spotkałem paru hordziaków drutów (jednego z nich na 75, podczas gdy ja miałem 72) i z tak ponad połowy wychodziłem zwycięsko. Ten talent obniżający przeciwnikowi healing o 50% to rzeźnia.
![]() |
![]() |
#772 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
I dlatego coś takiego. Cytuj:
![]() A ja musze sobie arena team znaleźć w końcu
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() W*****a mnie tlyko, że tak hunta udupili z tym aimed shootem... Wbilem 71 i myśle faza wkoncu bedzie aimed + full bm a tu z auto shoota wiencej niz z aimed wale xD
Cytuj:
Notka Ostatnio edytowany przez Uran of Aurea - 07-01-2009 o 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Noo panowie, cos nam cisza nastała, to ja się pochwale 80 lvlem i http://www.wowhead.com/?item=37169 z pierwszego nexusa hc ;]
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja zrobiłem sobie przerwę do czerwca więc nie piszę ale piszcie bo czasami tu zajrzę bo w czerwcu nie chce doznać szoku z powodowany zmianami w grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
|
![]() Druidem dalej gram, feral był interesujący na początku (konkretniej Cat form), tak na 50 lev byłem już tym zmęczony... Właśnie zawitałem do OL, masa itemów z SP a ja w balance poszedłem i walę crity za 1,8k z Starfire gdzie popadnie Xd No i Wrath z castingiem 0.94 też ładny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mowilem xD Ja w piątek ruszam na naxxa 10 osób, zobaczymy jak pojdzie, mialem sobie jeszcze dzisiaj ruszyc na jakies hc ale net kiepsko dziala :/
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dopiero naxxa bedzieszmeczyl ? ja juz jeden run mialem a w piatek szykuje sie nastepny konkretnie casterski a dzisiaj moze na archavona polece 10 i 25 bo na tym tałatajstwie wyciagam nawet 3.5k dps
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niestety, ale wbiłem 80 w poniedzialek wiec... Trzeba było ogarnąć jakies itemki z hc i w ogole ;d
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ehh powiem wam, że jestem załamany patrząc na PVP w WotLK'u - jest po prostu żałosne. Shadow priest jak się okazuje jest naprawdę ciężki w grze a konkretnie w utrzymywaniu się przy życiu. Oczywiście argumentacja Blizzarda jest błyskotliwa i odrazu wszystko wyjaśnia "Takie klasy jak mag czy rogue są czystymi DPSami dlatego muszą być silne!" - tak właśnie słyszałem tylko czemu w takim razie paladyni są równie silni?
|
![]() |
![]() |