![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szulc
Profesja: Paladin
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() Ile Wurzel zrobil skilli,
Ile Del'Toro fragów zdobyli, Ile ludzi gra Cachero, Ile hacków w Era Zero, Ile expa Bubble ma, Ile warty plecak MPA, Ile noobów jest na rooku, Tyle zyczen w Nowym roku! Ostatnio edytowany przez Xaziz - 01-01-2006 o 13:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Pior'firebladde
Profesja: Elite Knight
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 48
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Gz zroienia axe o tobie IvI
ps. mam prośbe mugł by ktoś odpowiedzieć na moje pytanie w dziale photucent dla początkujących!!! prosze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Guest
|
![]() @Alanty: Gz Noobku jeszcze 1 i bedziesz hmmm....prawie dobry
![]() ![]() ![]() Ja wbijam 40 lvl i nabije 85/85, a jak starczy mi cierpliwości to, może nawet 90/90 ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: w dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lili Riper
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: sŁabe
Poziom mag.: 7
|
![]() Pewnego pięknego popołudnia stoje pod moją hatką asz tu nagle:
![]() Toorm nie podejżewałem Cie o to xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Concordia
Imię: Toorm
![]() ![]() |
![]() xzseba, o ku... skad ty takie eq na takim lv?
@edit co sadzicie o takim forumowym huncie? np. na OF wszyscy ktorzy jakos sie tu udzielaja by poszli na tego hunta a pozniej kazdy by dal swoje ssy z wlasnej perspektywy? co wy na to? ![]()
Podpis zajeukradli bo byl za duzy. Ostatnio edytowany przez ostry236 - 01-01-2006 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Poziom: 89
Skille: 78/76
|
![]() @toorm
Dzieki za wytlumaczenie idei tego pomyslu Ja jestem za... ale to poponowal bym jakos w sobote/niedziele w godzinach rannych bo sami wiecie teraz szkola i wogule ...
![]() |
#767 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() No ja jestem za tylko mam za mały lvl,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Cytuj:
okradalem ludzi, jechalem na mc, mialem farme druidow... ;D <- JOKE to moja 3 postac na harmonia mial bym lepsze ale szanowny "Lord River" mnie okradl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Alanty
Gildia: Unique Kingdom
Skille: 73/72
|
![]() Cytuj:
jak pomyśle że mam trenic to mi się na wymioty zbiera =\ a moje skile wcale nie sa takie złe jak ci sie wydaje ![]() aa i jak nie chesz mnie oglądać to zmień szkołę -,.- Ostatnio edytowany przez alanty - 01-01-2006 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: ZG
Imię: Eternal Knight Marco
Poziom: 333
Skille: 106/103
Poziom mag.: 10
|
![]() Nudziło Mi się i postanowiłem potrenować
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Imię: Niat Luza
Poziom: 89
Skille: 78/76
|
![]() ehh ja tez teraz trenie ale moje skille sa zalosne
![]()
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Golden Michal
Profesja: Paladin
|
![]() moj piekny advance juz powiniem go z rok temu miec no ale dobre i to
![]() ![]() oceńcie plz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: w dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lili Riper
Poziom: 100
Skille: sŁabe
|
![]() @Emilio
Nie przejmuj się zrobisz więkrzy lvl to będziesz mógł robić hmm ![]() Mój Adw. ale program się wyłączył jak były napisy więc improwizowałem xD ![]() komentujcie moje adw. ![]() @Lolo Eh... ostatnio ciągną się do mnie mężczyźni xD pierw Toorm a teraz Lolo pisze do mnie to samo co Toorm i sie nawet tak ubiera O.o (świat zchodzi na Gay'ów xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() Gz Lee Mage Ale Masz Troceh Słabe EQ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() @Lee Mage
Kto Ja?? niemożliwe xP Niemasz dowodów ani nic to nie moja wina że jak widze te zdjęcie na kturym jesteś ty i toorm to chce mi się śmiać ![]() Co do adv to GZ niedługo lecimy na of i na crus helmet qest ![]() Ostatnio edytowany przez LOLO - 02-01-2006 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Skille: 75/74
|
![]() Jesli ktos chce sie posmiac z Pancrasa (197 lvl RP) probojacego rozmawiac po polsku:
http://photobucket.com/albums/y38/St...ancras-gej.jpg Pozatym postanowilem przeprowadzic wywiad z Pancrasem ale niestety nieodzywal sie, wiec napisalem do Herganona probojacego udowodnic ze niejest rasista ![]() ![]() 11:49 Palladyn Lucky Luck: hi 11:49 Palladyn Lucky Luck: i have qestion for you 11:49 Palladyn Lucky Luck: ![]() 11:49 Herganon: WHAT DO YOU WANT. 11:49 Herganon: like 1 week ago you messaged me "i hope you and pancras die", do you think i've fucking forgotten it you fucking idiot? 11:54 Palladyn Lucky Luck: no 11:55 Palladyn Lucky Luck: i don't like you .... only have qestion 11:55 Herganon: so ask 11:55 Palladyn Lucky Luck: Its true : You are racist? 11:56 Herganon: no, is this true: you are racist? 11:56 Herganon: seriously, are you guys trying to get me banned or some fucking shit. 11:56 Herganon: it's not going to work 11:56 Herganon: good day 11:56 Herganon: if i was racist, would i do demon quest with POLISH people? 11:56 Herganon: would i borrow POLISH players stonecutter axe and give it back? 11:56 Herganon: idiot irL? 11:57 Herganon: so bye 11:57 Herganon: idiot. 11:59 Palladyn Lucky Luck: why u don't want still talk with me? 12:00 Herganon: question is, do YOU want to talk to me, since you obviously went completely fucking quiet after i answered your qeustion 12:03 Palladyn Lucky Luck: maybe u make dh with polish people for cash? They pay for u and for u friend pen~ 12:03 Herganon: LOL 12:03 Herganon: you are stupid 12:03 Herganon: me penancea and ROUTI (POLISH) 12:03 Herganon: do quest for other people 12:03 Herganon: ROUTI GET GOLD 12:03 Herganon: so "maybe" you can shut the fuck up now 12:04 Herganon: i even did for certain polish people FOR FREE 12:05 Herganon: awww, now you dont talk? ![]() 12:07 Palladyn Lucky Luck: i talk 12:07 Palladyn Lucky Luck: ![]() 12:07 Herganon: no you dont, you went completely fucking quiet when i told you i did the demon quest WITH polish players 12:08 Palladyn Lucky Luck: ok, this is only qestion .... 12:11 Palladyn Lucky Luck: Why u no like Tedunio and other polish people? Why all think u are racist? When u say "me no" 12:11 Herganon: because tedunio is a fucking idiot 12:11 Herganon: so, you are racist to swe because you dont like me? 12:11 Herganon: i hope you die irl, fucking idiot. 12:11 Herganon: now your time to answer 12:12 Herganon: HOW can i be racist to POLISH players when i do demon quest with POLISH players, i let POLISH player get demon helmet FOR FREE when OTHERSPAY 12:12 Herganon: i borrow POLISH PLAYERS stonecutter axe and give back 12:13 Palladyn Lucky Luck: i no rasist to swe 12:13 Herganon: so, why am i racist to pl? because i dont like tedunio? 12:13 Palladyn Lucky Luck: i have good freind from swe - Lazzina 12:13 Herganon: hahaha, you're pathetic 12:13 Herganon: i hve good friends from poland - routi, domelus, nazgul 12:14 Herganon: plz answer =)=)=))= 12:14 Herganon: no you cant 12:17 Palladyn Lucky Luck: lol, you are idiot ![]() 12:17 Palladyn Lucky Luck: oh, w8 12:17 Herganon: exactly 12:17 Herganon: you CANT tell me 12:17 Herganon: you said 12:17 Herganon: 12:11 Herganon: so, you are racist to swe because you dont like me? 12:18 Herganon: i hve good friends from poland - routi, domelus, nazgul 12:18 Herganon: so in your eyes, im not racist either then 12:18 Palladyn Lucky Luck: say : pozdrowienia dla tibia.pl i polakow - miedzyinnymi tedunia ![]() 12:18 Herganon: you're just somehow trying to get me banned along with your pathetic guild 12:18 Palladyn Lucky Luck: bye 12:18 Herganon: just because i got your vice leader banned for cheating 12:18 Herganon: i hope all your guild and your families die in cancer. 12:19 Herganon: ![]() 12:20 Palladyn Lucky Luck: oh, cya babe ;* 12:20 Palladyn Lucky Luck: good day
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Herganon jest rasista.... widzialem goscia jak zrobil w venore swastyke na dachu skrzyzowania w srodku venore ..... moze do syn hitlera? nie mam pojecia ale wiem ze goscia zawsze bede nienawidzic z calego serducha...
z reszta on mnie tez ..... (przynajmniej jest wzajemna) ![]() A co do polakow routi , nazgul i domelus..... wg. mnie on ich lubi tylko dlatego ze maja 100lv+ , (choc moze klamie tylko ) a co do tedunia , mysle ze on poprostu sie wkurza ze po 1 : Tedunio wylootowal wraz z Arozonic bow masterem , Sir Lemarem i Nazgulem Moonblade pierwszego na Harmoni Phoenix Shielda , a on zabil 800~ farao wszystkich i nigdy nie wylootowal , a nawet napisal posta na forum harmoni , ze cos jest nie tak ze on nie moze znalezc , choc zabijal tego faraona kilkadziesiat razy co ma PS - dlatego jest zazdrosny , ma obsesje na tym , zeby byc najlepszym. Po 2: mysle ze on jest tez zazdrosny o to , ze polak goni ich 3-jke , czyli Pancrasa, Herganona i Penancee (dla mnie to 3 nooby , sie bardzo dobrze dobrali ale nie chodzi tu o moja zazdrosc do nich ze prowadza na serwie )145 EK czyli Tedunio jest teraz za nimi. To wszystko co mam do powiedzenia na temat Herganona ![]()
_______________ HAIL RUTHLESS HAIL 14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ? Frontside - Droga Krzyżowa _/// SLIPKNOT 1. "Nie odpowiadamy nikomu" 2. "Nie przejmujemy sie trendami" 3. "Gramy to, co chcemy" 4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"
Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 03-01-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |