![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 178
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja czytam bravogirl i wyjebujcie
Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Guest
|
![]() @Up
Dziewczynka! |
![]() |
![]() |
#766 |
Guest
|
![]() Kapricho's messenge from tibia.com FORUM:
Yes, seriously you are hunted by me. If you want to smell freedom... 30k, Svargrond dp ___ czyżby hunted od Avis ehehehe ^^ Edit: chyba jakiś JOKE Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 26-02-2009 o 00:24. |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() to czekaj zaraz kogoś ogarniemy z furory na twojego chara i będziemy orać razem..
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Guest
|
![]() Coś ty.. Normalnie będe grał ^^ Tym bardziej, że to bez powodu
|
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() nie z niego mam pompe tylko z abcoków którzy uwazaja że tylko furora nami gra
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() Cytuj:
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nawet jak przegramy to kto nas wyhuja? nikt ale za glupi jestes zeby to pojac po tych glupotach ktore napisales to nawet chcialbym zebys wygral... wiesz dlaczeo? bo chcialbym przeczytac co napiszesz jak juz dasz sie wyhujac drugi raz... nawet nie stac cie na to zeby napisac kim grasz... i ciezko stwierdzic ktorym z frajerow jestes... zly dotyk boli przez cale zycie, tibia tego nie wyleczysz @Jacus jaki byl wynik?;] Ostatnio edytowany przez meravi - 26-02-2009 o 14:39. Powód: bo miskowiec to **** |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 1:0 snaczki
![]() |
#776 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie grasz czyli gowno znaczysz gowno robisz a tylko smierdzisz... i jeszcze cos do nas czujesz... popros mame niech przewietrzy klatke... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Guest
|
![]() o jaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Guest
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 5, gości: 1)
;p |
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() No gratuluje Avis fragow szkoda tylko ze po zabiciu odrazu defensik
![]()
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |