![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Moj 1 fake robiony z nudow, sorka Glaves za uzycie twych samochodow, ale nie mam innych a twoje sa cudowne!!!
Oto on: ![]() Gangsterzy sa robieni z piratow ale jak dla mnie bardziej przypominaja outfit gangsterow niz piratow! @down nie czaje @Drakon Dzieki tez Cie bardzo lubie... Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 28-01-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Up
Co to jest???
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 29-01-2007 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @ares
Wiesz jak sie to nazywa? Pazerność, hamstwo, obłudność, poczucie bezkarności... Znalazł bym jeszcze ze 100 określeń na to co zrobiłeś... Nie można sie było spytać, najpierw? Najpierw sie myśli, a potem coś robi, nie na odwrót... @Rayza wiesz jakie to były piękne czasy? <joke> ![]() Edit: No tak i jeszcze moje bronie... A pytałeś?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 28-01-2007 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() O maj godnes.. ales sie wyslil :/
Nie podoba mi sie 2/10 za checi (mysle)
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
cHYBA ZApomniales o minusie ![]() -2/10 o tak..XD
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wszytsko jest takie poucinane.
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Dobra mówimy banzai
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP@Fejkowcy....
1/10 I DRUGA OCENA 2/10
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() 2xup:
Dlaczego Sd wybucha za nim i dlaczego ma pelne zycie? Ten Apocalypse znika tak nie naturalnie..:/ Takie średnie ale niezle jak na pierwszy. ![]() 4/10
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje, dziękuje, aż mi łezka do oka napłynęła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Kurde kto pozwolił auta jumać?
![]() ![]() To sie nazywa KRADZIEŻŻŻŻ! -.- A reszta fake poniżej standardu oprócz tego z tymi dragonami: LOL? czy jak? Ziewać na lekcji muzyki? Koleś brakło cie w dzieciństwie czy jak? Bo ja nie rozumiem co to jest wogóle! Za taki spam (bo fake to nei jest) to sie powinno ci teraz łeb urwać i do karku nasr*ć!! Przyłużcie sie do tego robienie bo gó*no narazie z tego wychodzi. Jak nie czujecie sie na siłach albo traktujecie fake jako zabicie czasu (GRRR ![]() SZLAG MNIE TRAFI... Ostatnio edytowany przez Glaves - 30-01-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
|
![]() GLAVES! Z tego co widziałem na forum jak do tond byłeś spokojnym użytkownikiem. Tera już wiem jak bardzo się myliłem, wiedz iż ja się staram ale do tak wysokiego poziomu jak twój wątpię iż kiedy kol wiek dojdę, jeśli już to nie prędko. Po za tym ja nie traktuje fake'iów jak zabicia czasu, ale treningu. Mam zamiar w przyszłości zostać grafikiem, ale zawsze trzeba zacząć od łatwiejszych rzeczy z czasem przejdę do trudniejszych. Po za tym zaczynając od fake'i można nauczyć się dbanai o estetyke.
Sry za oftop |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Przez te niechlujne fake'i Glaves w nerwice popadnie xD
![]() |
#776 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: tu i tam :D
Gildia: Budowlanka :D
![]() |
![]() hahaha smoki rzadza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mati8dwa:
Nie wiem czy to o zabijaniu nudy robiąc fake to było do ciebie =] To było do tego co mi auta zjumał i napisał że z nudów zrobił ![]() A do nerwicy mi jeszcze daleko ;] Poprostu jak widze co niektórzy piszą to mam chęć wyrazićswoje zdanie ![]() Ale za to jaka potem ulga =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
Ten co ci auta ukradl ma imie(nik)! Jak ci cos nie pasuje to sie odwal i zajmij sie swoim fakiem, ktory az taaaki cuudowny nie jest!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
No Nie Ku**a! ![]() Nie chciało mi sie wracać do poprzedniej strony soprostu!! Omfg! ![]() I nie pisz mi tu o odwalaniu sie bo kur*a sam grafiki jumasz i potem wielce obrażony!! I nie mów mi też co mam robić bo swoim Fake'iem sie potrafie zająć Japi****le! ![]() Czego w moim Fake'u brakuje?! Albo wytyczasz Ku**a błędy albo mor*a w kubeł! Bo takie nobowskie odzywki to se możesz w d**ę wsadziĆ -.- Ostatnio edytowany przez Glaves - 03-02-2007 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Wiecie co ludzie? Zainspirowaliście mnie i dlatego postanowiłem spróbować samemu zrobić fake'a
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |