![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mi wypadł na 2 dsach i arcaniscie 1 bp uh vampire shiield Bright Sword Giant Sword
![]() ![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
Guest
|
![]() Mi ostatnio wypadl knight armor i ze 300gp. Wracałem z Fibuli i zaatakowało mnie dwóch PK. Zginąłem z 20 kratek od bramy do Thais. Ale na szczęście miałem w depo kasę, to kupiłem drugiego k arma...
|
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Najcenniejsze to co mi wypadło to AoL, podczas najazdu Orców na Thais, noi oczywiscie strata 300k exp...
![]() |
#764 |
Guest
|
![]() Jak grałem jeszcze na ruberce na dragu w kanionie dedlem drutem 22lvl 45ml na lagi i mi bohy wypadły~~
bolało ale za 3 dni miałem spowrotem=] |
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mi wypadl c-legs i blurop:>
![]() |
#766 |
Guest
|
![]() Mi raz wypadło: crown legs, bright sword i bp uh.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Ja sobie przenosze kaske z Carlin do Ab i Pk'er wyskoczył 30 RP. i zaczął mnie nawalać.Ja sie uham, uham juz Gobliny i Lag ;/;/;/ 2 min patrze Ded.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Guest
|
![]() Amulet of Loss (jeżeli red skulle się nie liczą...)
|
![]() |
![]() |
#770 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#771 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Zdziwil by sie ilu ed skuli w wysokimi lvl nosu dopry sprzet na sobie. Pamietam jedna sytuacje z mojego serwa padl na kicku z redskulem i polecialo mu RH, DSM, BOH, DEMON SHIELD BS, GS I Z TEGO CO PAMIERAM C LEGI. Potem pisal na forum by znalazca oddal mu eq. Niestety koles co padl byl nowym ownerem postaci i w krotkim czasie zrobil sobie bardzo zla opinie wiec wiekszosc cieszyla sie z jego straty.
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() 20 bp of sd
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Mi wypadł bp hmm i serpent sword ,ale jak ginalem bylem w troche odludnych miejscu i po 5 minutach wszystko odzyskałem
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Mhm ty jestes jaki psychiczny bo straciles 2 rzeczy w grze i szafe rowaliłes omg. Czlowieku opanuj sie ![]() @topic: Aol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Ja za najgorsza strate musze uznac strate demon shielda i bright sworda nie liczac 2 bp uh i 1 bp hmm i gfb....a mialo to miejsce w kopalni na danoobi trenowalem wowczas skila 82 i poszedlem na 2 min do WC i mialem takeigo pechac ze zaatakowal mnie wowczas master sorc na 56 lev( a mialem 40+) a ze mnie nie bylo przy kopmie pewnie dostalem 3 sd i padlem.....to byla moja najwieksza strata......potem mialem na danobi hacka stracilem prawie wszystko i gram teraz na morganie......
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Katowice
Imię: eigo rider
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() W niektórych momentach mnie irytujecie jak ktoś płacze np nad P armorem
![]() Ja straciłem Fire axe i Tower shield po dedzie kupiłem Tower shielda i Fire axe i straciłem Tower shielda... chyba z 10 BP UH 10000000 wędek ![]() i wiele mniej znaczących Itemków ![]() Ostatnio edytowany przez Florydaking - 21-06-2005 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2005
|
![]() jak przeszlem na main to kumpel kupil mi cay nowy sprzet czyli p set dark helmet dvarwen shield i longa no i poszlem w 1 dzien na maine poexpic a tam 16 palek dead p arm dvarwen shield i dark helmet
akurat kolego byl dostepny zawolalem zeby zaczol go pk no i szukalesmu go i niema wracamu a tam przy wejscie do thais 3 pk po 30 lev zaczeli bic mojego kumpla.z 2 moze da rade ale z 3 nie no to zaczolem bic jednego i pomoglo zaczol mnie bic i wypadlo mi p legi i buty zostalem z long swordem dobry poczatek co ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() C-armor i c-legs
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak dlugo na to pracowalem.... Druidem bylem ale mnie PKowiec zdedal i mi sie nie chce lazic w obciachowym p-secie na 49 lv... Laze palkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Elewacja? -.^
Imię: Knight Vielebny
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Na premii naraz bez red skulla: warrior helmet, crown armor, knight legs, medusa shield i BS -.-
Została mi: wędka -.-, zwykle buty -.-" i scarf -.-""
![]() |
#780 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Mielec
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 27
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |