![]() |
#762 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Polska wersja jezykowa w GW - pf....Nie dosc, ze czcionka masakrycznie brzydka, smieszne nazwy armorow i itemkow (PvP tarcza drewniana z Mestwa), to jeszcze te smieszne nazwy skilli/profesji (Paragon > Patron, Me/Mo na Me/Mn albo R/Mo na Ło/Mn)
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jeśli kupie gw:nightfall to nie bedzie tam sina i rytualisty??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Tibiaspy.com
|
![]() Bedzie tam 6 klas z prophecies z okrojonymi skillami (skille core + nightfall tylko) + derwisz + paragon.
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Tak, w Nightfallu nie ma Assasina i Rytualisty. Te postacie dostepne sa w Faction
![]() Odnosnie polonizacji: Mozna sie bylo tego spodziewac. Niby cos tam im sie pochrzanilo, maja to naprawic bla bla bla, ale watpie ze bedzie to wygladac lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spolszczenie zdupione całkowicie.. zapowiadało się pięknie. Wolę eng jednak..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() Kiedyś jeszcze przed wakacjami moj tata wchodzil na strony typu wp.pl onet.pl i zauwazyl wlasnie ta gre ze nie jest jeszcze w polsce niedanwo wyszla w hiszpani angli i gdzies tam i jest w uwazana w hiszpani i gdzies tam za najlepsza chcial mi kupic ale... wrocilem do tibi a tata znowu polubil starcrafta teraz zobaczylem o tej grze strone wiec znowu zaczne tatuska kochanego namawiac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jak tylko zobaczylem instrukcje najtfala to zwatpilem w ta cala polonizacje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Guest
|
![]() Chciałbym poinformować, że właśnie dzisiaj weszła poprawka, która na pierwszy rzut oka poprawia wszystkie największe błędy w lokalizacji więc ArenaNet i CD-Projekt nie zamierzają zostawić polonizacji samej sobie.
PS: Został poprawiony najbardziej rażący błąd gdzie można było wypić swoją zbroję... |
![]() |
![]() |
#770 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Musialbys miec naprawde beznadziejnego neta zeby w gw miec lagi. Calosc jest tak zrobiona ze lagow naprawde nie ma!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
|
![]() GW
![]() Słyszałem od kumpla, że spolszczenie poprawione, sprawdzę już dzisiaj. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. ; 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() jedynie co mi sie w niej nie podoba to dogrywanie sie miejsca tam gdzie jeszcze nie bylismy.
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Jeśli nie chcesz czekać na ściąganie nowych lokacji, dopisz do komendy w guild wars " -image". Wygląda to tak:
X:\Guild Wars\Gw*****" -image I zostaw na noc, gdyż tego jest ze 2 gb... Ale za to nie musisz ściągać map na bieżąco. @Kajulec Jaka część? ;-) Zastanawiam się, czy nie zrobić sobie prezentu na święta i kupić Nightfalla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
GW : P (napisałem wcześniej razem i wyszło " ![]() Póki co, 1lv.. =p Ostatnio pamiętam, że miałem 16lv Hammer Warrior/Monk.. ale to na koncie kumpla.. teraz ponętna rangerka.. zobaczym co z tego będzie.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Zakupileś wszystko gwp + gwf + gwn? Bo no cóż ale gra tylko na jednej czesci to nie jest pełna zabawa ![]() Ostatnio edytowany przez puginu - 24-12-2006 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cóż, Nightfall wylądował w mych łapkach, teraz ten tydzień minie pod znakiem Zmierzchu... ;)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
|
![]() Gram w GW czasami, bardzo mi sie podoba. Gram nekromanta. Ale co do stwierdzenia ktore jest na 1 stronie ze WoW to gniot to juz istna przesada. Nie sadze zeby GW bylo lepsze od WoW'a czy nawet rowne. A co do zbalansowania postaci w WoW... Z kazdym nowym patchem staja sie rowniejsze. I PvP w WoW'ie to fakt, jest to troche glupi system ale dla mnie bardzo ciekawym rozwiazaniem sa Battlegroundy ktorych w GW nie ma. To tez kwestia gustu (i oczywiscie zasobnosci portfela). Minusem WoW'a jest tez to ze trzeba placic abonament a za GW placimy jednorazowo. I tak w ogole... To dwie rozne gry. Zbudowane na innych zasadach. Dlatego to tylko kwestia upodoban.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Tibiaspy.com
|
![]() @UP: Nie zgodze sie :
- "postacie w WoW w kazdym patchu staja sie rowniejsze" -> sam pokazujesz wade gry, w ktorej oplaca sie grac tylko czescia klas, bo reszta nie ma z nimi szans - co do battlegroundow : idz na Alliance Battles czy chociazby fort aspenwood ![]() - w WoW placimy za to, ze w ogole mozemy grac...paranoja. A ja lubie gry, w ktorych kazda klasa jest do czegos przydatna i nie ma tylko "grind grind grin" ![]()