|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#761 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jesli mnie pamiec nie myli to gdzies niedaleko edron sa questy z mocnymi orcami broniacymi smieci ktorych nikt na 8 levelu nie zamierza uzywac. Co z tego ze knight nie wykona tego questa solo, skoro malo kto go wykonuje wogole, a robienie go na wyzszym levelu zeby dostac jakiegos tam wh to juz kompletny bezsens.
![]() |
#762 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Jeżeli posadzono by 2 dobrych graczy o podobnym/takim samym doświadczeniu i umiejętnosciach gry, jednego przy 100 elite, a drugiego przy 100 master sorcu na 8h, to co byscie nie zrobili sorc zdobędzie więcej expa, ale kto powiedział, że tibia tylko na tym polega.
|
![]() |
![]() |
#763 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#764 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od kiedy MDW jest na dragach? Od kiedy to żółwie są wiecznie zajęte? Od kiedy to nie można puścić knighta chociażby na bocie, żeby expił? Słoneczko, ja nie przeczę, że knight może nie mieć gdzie expić. To wy non-stop twierdzicie, że sorc zawsze i wszędzie wymiata w zdobywaniu lvl'a. Nie powiesz mi chyba, że łatwiej znaleźć spot z wrl'ami/dragami, niż z turtlami.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik forum
|
![]() P0nury, cokolwiek powiem i tak będziesz probowal z knighta zrobic profesje, która jest lepsza w EXPIENIU niż sorc, nie twierdze ze knight to beznadziejna profesja i do niczego sie nie nadaje, bo tak nie jest, ale zrozum człowieku, że jak sorc na normal pvp, gdzie online jest max 600 osob, i dajemy im po te 8h jak już pisałem to sorc wbije więcej expa i nic na to nie poradzisz.
|
![]() |
![]() |
#767 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() gremlin im nie wytlumaczysz...
to spoleczenstwo <50 lvl sorcow i druidow jest na to za glupie dostali wandy i sie ciesza... jak w nastepnym upie dadza cos dla knighta to ci wszyscy master of dizaster sorkowie zaloza nowe konta i beda pisaly eee ms i ed sux knight rox |
![]() |
![]() |
#769 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pamiętajcie, że Tibia to nie tylko bieganie z kalkulatorem i liczenie kto więcej wbije expa, ale przyjemność z gry, jedni osiagają ja grajac magiem inni knightem a jeszcze inni paladynem. Patrząc pod tym kątem dojedziecie do wniosku, że każda profesja jest równa. Tyle. |
||
![]() |
![]() |
#770 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
||
![]() |
![]() |
#771 |
Guest
|
![]() Knight jest najlepszą profesją. Co z tego ze ma srednia ponizej 100 hp z broni skoro nie placi za exp a pozostale profesje płacą?
|
![]() |
#772 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Dokładnie! Knight jest najlepszą profesją, ponieważ bije za darmo. A to, że na skillach 80 z giant sworda ma średnią w ludzi 15-40hp to już nie jego wina
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Guest
|
![]() 100 lvl master sorc ma tylko 645 zycia wiec knight bierze go średnio na 17 ciosów z broni. To stosunkowo mocno jak na hity za darmo.
Ostatnio edytowany przez ninifri - 07-02-2007 o 13:06. |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
|
![]() no patrzcie, wczoraj Vil zbanował jednego trolla a dzisiaj mamy juz kolejnego
![]()
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() masz 12 knighta i myslisz ze duzo wiesz? kazda profesja placi za exp, "predzej" czy "później", a "póżniej" to knight placi jeszcze wiecej niz sorc
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mówiąc niewiem dlaczego połowa ludzi narzeka na "Kina", grałem każdą profesją, i dosyć fajnie się nim grało, jednak niemam cierpliwości do skillowania, i także nieumiem zarabiać knotem, to mimo to bardzo mi się on podobał. kiedyś bardzo prosto się nim grało w porównaniu do innych profesji, Magiem na 7.4 mieć 40lvl to sztuka (<chlip> bardzo mi brakuje tamtych czasów).
#778 |
Zbanowany
|
![]() Knight jest super, grajcie nim bo to najlepsza profesja!!!
|
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Nie jest najpotężniejszą profesja. Jednak jest najbardziej "dopracowany", czyli jest tym czym miał być, ścianą.
|
![]() |
![]() |
#780 |
Zbanowany
|
![]() A powiedz mi w czym knight jest lepszy od pozostałych profesji (poza blokowaniem)? Podaj choć trzy takie punkty.
|
![]() |