Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-03-2006, 15:08   #761
Ramok
Użytkownik Forum

Ramok's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno

Stan: Aktywny gracz
Imię: Ramok
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
haha, chyba nigdy nie miales problemu z vidente rzeczywiscie... do niego sie gada jak do sciany, i nawet jak wie ze nie ma racji to powie ze nie bezdie z toba gadal a hunta i tak bedziesz mial...ja tam sie ciesze ze juz go tu nie spotkam
Vidente to byl moj best friend na Galanie, zawsze starał się pomagać innym. Koleś nie wiem na jakiej podstawie tak uważasz ;]
Ramok jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-03-2006, 15:38   #762
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ramok
Vidente to byl moj best friend na Galanie, zawsze starał się pomagać innym. Koleś nie wiem na jakiej podstawie tak uważasz ;]
haha, od razu widac ze nigdy nie sprzeciwiales sie mu, a jak sie zawsze z nim zgadzales i podlizywales to pewnie byl mily jak wiekszosc z nich

ja tam swoje wiem, a jak masz odmienne zdanie to twoja sprawa, zawsze mozesz isc z nim na nowy server skoro to twoj best friend, ja za best friendem byl server zmeinili
stary 27-03-2006, 15:41   #763
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Moj kumpel w rl, ktory jest w Un~ dostał bana za używanie uhera podczas anni~, ktory robil z miesiąc temu. Czemu akurat teraz w czasie wojny?, a to ze pats też uzywa wspomagaczy to szczegół, a no prawda jest taka, że Un~ przegrało wojne nie z Pats~ tylko z botami i z zaprzyjaznionym gm-em.
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 27-03-2006, 15:59   #764
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Radzio Angelus
Moj kumpel w rl, ktory jest w Un~ dostał bana za używanie uhera podczas anni~, ktory robil z miesiąc temu. Czemu akurat teraz w czasie wojny?, a to ze pats też uzywa wspomagaczy to szczegół, a no prawda jest taka, że Un~ przegrało wojne nie z Pats~ tylko z botami i z zaprzyjaznionym gm-em.
smieszny jestes... tak sobie tlumacz...

przegrala tylko daltego ze jak sie zaczely klopoty to 90% zmienilo serva albo zaczelo placic... samo bycie w duzej gildii nie przynosi zwyciestwa... ale po ktorejs tam probie i placeniu widze wielu z was sie ciagle nie nauczylo...

poza tym to ciagle silna gildia.. tylko jakos nikt nie walczy.. czemu? strach? a co macie do stracenia ?
stary 27-03-2006, 16:18   #765
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

tak, zaczelo sie niezle (lub moze dobrze sie zapowiadalo) Patsi zostali nieco rozbici i przytloczeni. Un~~ sie rozchulalo i myslalo ze to koniec tym czasem patriots potrafili sie zebrac, atakowac poszczegolnych ludzi. Doszlo zgranie, doswiadczenie i zdrada...po rewolucji.
sliver jest offline  
stary 27-03-2006, 18:08   #766
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
smieszny jestes... tak sobie tlumacz...

przegrala tylko daltego ze jak sie zaczely klopoty to 90% zmienilo serva albo zaczelo placic... samo bycie w duzej gildii nie przynosi zwyciestwa... ale po ktorejs tam probie i placeniu widze wielu z was sie ciagle nie nauczylo...

poza tym to ciagle silna gildia.. tylko jakos nikt nie walczy.. czemu? strach? a co macie do stracenia ?

czemu nie walczymy??? bo nie mozemy juz ku*** nikomu ufac czaisz??? wyjdziemy na bitwe a tu chu* polowa naszych zacznie walczyc nagle przeciwko nam... nie mamy nic do stracenia mowisz... tylko jakbys chcial wiedziec ja np. sprzedaje eq i nie bede mial w czym walczyc ;p Zreszta wyj*** mam juz w ten swiat napoczatku szlo wszystko pieknie ladnie dopuki nas nie zdradzili a tymbardziej nie ma juz z kim walczyc corlic i bon devil maja bana i zreszta po co isc walczyc skoro i tak wszyscy popadamy damy tylko patsom przyjemnosc xD btw JA NIGDY IM NIE ZAPLACE ;p

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 27-03-2006 o 18:13.
Miltoner jest offline  
stary 27-03-2006, 19:20   #767
Ramok
Użytkownik Forum

Ramok's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno

Imię: Ramok
Poziom: 50
Skille: 20/25
Domyślny

Cytuj:
haha, od razu widac ze nigdy nie sprzeciwiales sie mu, a jak sie zawsze z nim zgadzales i podlizywales to pewnie byl mily jak wiekszosc z nich

ja tam swoje wiem, a jak masz odmienne zdanie to twoja sprawa, zawsze mozesz isc z nim na nowy server skoro to twoj best friend, ja za best friendem byl server zmeinili
Tak się składa, że dosyć często nasze poglądy na różne sprawy różniły się ^^ poprostu to moj best friend a ty od razu, że jak coś to ja mu du*ę liżę ;] A co do zmiany serva to zastanawiam się nad tym, ale jak narazie pozostaję tutaj.
Ramok jest offline  
stary 27-03-2006, 20:01   #768
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Domyślny

Ja pie**** polski i pats~ . Polski bo zadlugo sie mi pisze na klawiaturze a pars~ dlatego ze tyradosi i inni sol w swoim zywiole stac pod dp thais morze ruwnac sie dedem . Wolalem kiedy byla wojna bo bylo mniej PK a teraz za byle guwno dostajesz podupie . Muj kumpel padl dlatego ze stanol tyradosowi na drode jak biegl .
Mlecziii jest offline  
stary 27-03-2006, 20:08   #769
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Święta prawda. Kumpel pyta Wanosa czy moze sd hit na nim a Wanos Ok. No to go strzelił z tego sdka a Wanos wiedzac że ten ma pz to go uje***. Dziwne te pats. Szkodi napisał że 70% PA w pats to byli Vzla Moim zdaniem następne 19% to Keekz i Kardear a 1% reszta. Nawet Konda niejest taki........ Szkodi czy Konda ich też niemoze uspokoić?? A Tyrandos..... dla niego nie mieć red skulla to już hańba
Pawio jest offline  
stary 27-03-2006, 21:29   #770
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

A powiedz mi jeszcze Szkodi dlaczego ktoś się zbliży lvlem do Kondy to ma hunta?? Co prwada Konda wymyśli jakąś kradzież lootu..............
Pawio jest offline  
stary 27-03-2006, 21:31   #771
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
haha, chyba nigdy nie miales problemu z vidente rzeczywiscie... do niego sie gada jak do sciany, i nawet jak wie ze nie ma racji to powie ze nie bezdie z toba gadal a hunta i tak bedziesz mial...ja tam sie ciesze ze juz go tu nie spotkam
do sciany? z venezuelczykami nigdy nie wiadomo bylo z kim gadasz - czy z Jose, czy z Pablo czy innym jakims Gabrielem ;] A ze mieli za soba (do pewnego czasu) dosyc mocna gildie to bawili sie. Zakonczone

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
no nie wiem czy samobojcza.... mielismy przewage nad pats dopuki rain nuskei i icarus nie poszli sobie do pats.... a wojna byla potrzebna podobno patsy maja zmniejszyc swoje PA na servie wiec jakis cel osiagnelismy...(o ile zmniejsza ;p )

Milt - powinniscie czasami pomyslec ze ktos moze was wystawic ;] I to w taki sposob ze ludzie ktorzy z wami walcza od samego poczatku byli ustawieni na to, aby zownowac serva razem z przeciwna gildia. Ot - stara szkola BM i Jejiheva. Udawaj ze jestes przeciw aby byc za

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Święta prawda. Kumpel pyta Wanosa czy moze sd hit na nim a Wanos Ok. No to go strzelił z tego sdka a Wanos wiedzac że ten ma pz to go uje***. Dziwne te pats. Szkodi napisał że 70% PA w pats to byli Vzla Moim zdaniem następne 19% to Keekz i Kardear a 1% reszta. Nawet Konda niejest taki........ Szkodi czy Konda ich też niemoze uspokoić?? A Tyrandos..... dla niego nie mieć red skulla to już hańba
Pamietaj ze wtedy Grudging byla liderem a nie Konda. Konda przyszedl i wywalil Kapcoma za PAbusing - pouczyl Van Hellsingsa i Demona - tego samego dnia padl :|

Ostatnio edytowany przez szkodi - 27-03-2006 o 21:36.
szkodi jest offline  
stary 28-03-2006, 14:23   #772
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

tak zgadzam sie z toba Szkodi , Wenezuela ostro sharuje konta , sam Van ma z 7 ownerow albo nawet wiecej , to prawda ze vnzla to najwieksze pa .

I zaczyna mnie juz denerwowac jedno dlaczego kazdy jedzie po Kondzie i po tobie Szkodi , przeciez wy nc nie robicie. Kazdy gada ze Konda to pa ze musi pasc itd a tak na prawde to wlasnie Konda to najmiejszy pa z tej calej gildii , jeszcze nigdy nie widzialem by chodzil i zabijal ludzi bez powodu i wyciagal kase , n chyba ze widzial jakiegos skula to wtedy tak zgodze sie ze zabijal , a tak pozatym to on pilnuje porzadku w gildii , nie pozwala naduzywac sily m. in. venezuelczykom i chwala mu za to.

nie wiem wy macie chyba nasrane we lbach ze ciagle sapiecie do Kondy , bo co ? bo ma najwiekszy level? czepcie sie tramwaju albo czego innego a od Kondy i Szkodiego odwalcie sie. On nie zdradzil chociaz gildii tak jak Styp czy Corlic albo rainfanger lub Yahel
dressu jest offline  
stary 28-03-2006, 14:39   #773
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
tak zgadzam sie z toba Szkodi , Wenezuela ostro sharuje konta , sam Van ma z 7 ownerow albo nawet wiecej , to prawda ze vnzla to najwieksze pa .

I zaczyna mnie juz denerwowac jedno dlaczego kazdy jedzie po Kondzie i po tobie Szkodi , przeciez wy nc nie robicie. Kazdy gada ze Konda to pa ze musi pasc itd a tak na prawde to wlasnie Konda to najmiejszy pa z tej calej gildii , jeszcze nigdy nie widzialem by chodzil i zabijal ludzi bez powodu i wyciagal kase , n chyba ze widzial jakiegos skula to wtedy tak zgodze sie ze zabijal , a tak pozatym to on pilnuje porzadku w gildii , nie pozwala naduzywac sily m. in. venezuelczykom i chwala mu za to.

nie wiem wy macie chyba nasrane we lbach ze ciagle sapiecie do Kondy , bo co ? bo ma najwiekszy level? czepcie sie tramwaju albo czego innego a od Kondy i Szkodiego odwalcie sie. On nie zdradzil chociaz gildii tak jak Styp czy Corlic albo rainfanger lub Yahel
nie no wogole nie jest PA, wy***al lutore kiedys z hydr, mnie kiedys dla jakiegos ~50 ms wy***al z guardow, tylko skulle? o,0 a za co padl wojtix? o,0 bo mial pz i za silne LS juz bylo n/c
thewojtek jest offline  
stary 28-03-2006, 14:39   #774
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu

nie no wogole nie jest PA, wy***al lutore kiedys z hydr, mnie kiedys dla jakiegos ~50 ms wy***al z guardow, tylko skulle? o,0 a za co padl wojtix? o,0 bo mial pz i za silne LS juz bylo n/c
thewojtek jest offline  
stary 28-03-2006, 15:51   #775
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

szkodi dziwny jestes, ja wiem ze ty nie masz klopotow bo nikt na tobie nie pauje, bo ty jestes po 2 stronie,
i nie wmawiaj ludziam ze twoja gildia nie pauja bo ty chyba nikt obrocz ciebie i anarchista niejest dzieckiem, a konda zabija sorkow z lvl 70+ pod byle pretekstem !!
_PiteroS_ jest offline  
stary 28-03-2006, 17:49   #776
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
szkodi dziwny jestes, ja wiem ze ty nie masz klopotow bo nikt na tobie nie pauje, bo ty jestes po 2 stronie,
i nie wmawiaj ludziam ze twoja gildia nie pauja bo ty chyba nikt obrocz ciebie i anarchista niejest dzieckiem, a konda zabija sorkow z lvl 70+ pod byle pretekstem !!
dziwny jestem - popieram, od malego taki bylem, ale coz to juz chyba raczej moj problem nie wmawiam ze nie Pauje - poczytaj kilka postow wczesniej co pisalem :> A co do Kondy to prosze o nicki tych rzekomo 70 + sorkow i magow ktorzy zostali klepnieci ostatnio przez Konde

- Benavent Druid 71 elder (nie padl od zadnego Pats a tym samym od Kondy)
- Gan da Jah (80 master) zadnych deadow od Kondy
- Anurchy 115 druid - padla za brak lojalnosci (to wczesniej) a pozniej za dolaczenie do Appendix a teraz do Unbreakables - swoja droga sharer.
- Sir-Inek 88 druid - nie padl od Pats.
- Dzumior dela'vega 70 elder - postac sprzedana a jego owner "walczyl" w wojnie. splacil sie i jak narazie nie padl
- Lord-Kuika (70 sorc) - 0 deadow od Pats.
- Ratten (73 sorc) - no deads from Pats.

Czekam na te name'y bo akurat Ci ktorych podalem to nie padli - zachowuja sie normalnie ;]

A o sorkow ktorzy popadali od Pats to mozesz zaliczac np Darkness Zoldiera, Wojtixa, Zarize czy Rissiela ;] Powod byl wiec nie mamy o czym gadac ;] Ale jezeli masz jakies dowody na PA Kondy i zabijanie innych ludzi ot 4 fun to czekam ;>
szkodi jest offline  
stary 28-03-2006, 18:38   #777
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
dziwny jestem - popieram, od malego taki bylem, ale coz to juz chyba raczej moj problem nie wmawiam ze nie Pauje - poczytaj kilka postow wczesniej co pisalem :> A co do Kondy to prosze o nicki tych rzekomo 70 + sorkow i magow ktorzy zostali klepnieci ostatnio przez Konde

- Benavent Druid 71 elder (nie padl od zadnego Pats a tym samym od Kondy)
- Gan da Jah (80 master) zadnych deadow od Kondy
- Anurchy 115 druid - padla za brak lojalnosci (to wczesniej) a pozniej za dolaczenie do Appendix a teraz do Unbreakables - swoja droga sharer.
- Sir-Inek 88 druid - nie padl od Pats.
- Dzumior dela'vega 70 elder - postac sprzedana a jego owner "walczyl" w wojnie. splacil sie i jak narazie nie padl
- Lord-Kuika (70 sorc) - 0 deadow od Pats.
- Ratten (73 sorc) - no deads from Pats.

Czekam na te name'y bo akurat Ci ktorych podalem to nie padli - zachowuja sie normalnie ;]

A o sorkow ktorzy popadali od Pats to mozesz zaliczac np Darkness Zoldiera, Wojtixa, Zarize czy Rissiela ;] Powod byl wiec nie mamy o czym gadac ;] Ale jezeli masz jakies dowody na PA Kondy i zabijanie innych ludzi ot 4 fun to czekam ;>
no to zaczynamy z tymi sorcami lev 70 i nizsze tez:
arkilez - zabity za nic, mial hunta for ever, musial dosc do patsow w wojnie zeby byc free
amazonfisken czy jak to sie tam pisze, atakowany co najmniej 5-6x, raz padl zdaje mi sie, za nic
ratten - tu jestes w bledzie, byl atakowany co namniej 3x,
gan da jah - dobry kumpel lady i trio, nie padnie bo protected.
dzumior to pewnie padnie, ledwo co zaplacil, nie mogli go tak do razu zabic, daj im troche czasu
lysh eldus - syn kondy, mial pasc od patsow, konda nie pozwolil, tylko dlatego jeszcze zyje.

hmm czy kogos przeoczylem? o pozostalych nie wiem wiec nie bede pisal, ale jak sie cos dowiem to chetnie wyedytuje

aa byl jeszzcze ten taki na C... jak on mial...no nie wazne, i nie mowie tu o samym kondzie, pod tym wzgledem to bardziej grudging np, albo febb, ale takze raa i rivenn, czyli wszsycy ci co sie boja spasc w statsach

dresik@ ty juz lepiej idz zaluz ten swoj dresik i zobacz czy cie pod pijalka nie ma.
stary 28-03-2006, 22:21   #778
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
no to zaczynamy z tymi sorcami lev 70 i nizsze tez:
arkilez - zabity za nic, mial hunta for ever, musial dosc do patsow w wojnie zeby byc free
amazonfisken czy jak to sie tam pisze, atakowany co najmniej 5-6x, raz padl zdaje mi sie, za nic
ratten - tu jestes w bledzie, byl atakowany co namniej 3x,
gan da jah - dobry kumpel lady i trio, nie padnie bo protected.
dzumior to pewnie padnie, ledwo co zaplacil, nie mogli go tak do razu zabic, daj im troche czasu
lysh eldus - syn kondy, mial pasc od patsow, konda nie pozwolil, tylko dlatego jeszcze zyje.

hmm czy kogos przeoczylem? o pozostalych nie wiem wiec nie bede pisal, ale jak sie cos dowiem to chetnie wyedytuje

aa byl jeszzcze ten taki na C... jak on mial...no nie wazne, i nie mowie tu o samym kondzie, pod tym wzgledem to bardziej grudging np, albo febb, ale takze raa i rivenn, czyli wszsycy ci co sie boja spasc w statsach

dresik@ ty juz lepiej idz zaluz ten swoj dresik i zobacz czy cie pod pijalka nie ma.
a teraz szkodi zamarl : prawda w oczy kole chloptasiu
_PiteroS_ jest offline  
stary 29-03-2006, 00:56   #779
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Hail Keekz :*

Veccia okradla zazka na ~250k a toxo~ kardeara na Mpa i odeszli z pats i doszli do nas ;p

HAIL UNBREAKABLES!
thewojtek jest offline  
stary 29-03-2006, 01:00   #780
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
a teraz szkodi zamarl : prawda w oczy kole chloptasiu
chloptasiu ;] lmao ))) u made my day ]]]]

prawda w oczy kole.

amazonfisken : kozaczyl za czasow jejiego jak byl w BM i ma zreszta hunta u kilku osob w Pats za m.in wymuszanie kasy od innych.
arkilez : sam doszedl i to z wlasnej checi zadne ultimatun nie zostalo postawione.
ratten : gdyby mial pasc to dawno by padl ;] mowimy o ludziach ktorzy padali od kondy
lysh eldus : twoj koment rozpierdziela wszystkich ;]

a piszesz mi tu ze nie konda tylko reszta to robi. to sie zdecyduj kto w co gra. moze chcesz zagrac w kierki anizeli w Tibie? To Konda ich zabijal (w wiekszosci atakowal jak pisales) czy Patriots? Bo Patriots to nie Konda, a Konda to nie Patriots Musisz odrozniac kilka waznych aspektow.

Swoja droga ciekawe dlaczego nie napisales niczego o np Inku ktory przescignal duza czesc Pats w mlvlu i lvlu. My przeciez zabijamy wszystkich najwyzszych - z upodobaniem na Polakow i brazylijczykow ;]

jako ze mam zryty dzien to powinienem Ci podziekowac bo na sam sen stworzyles mi mozliwosc naprawde poprawienia humoru Dzieki wielkie ;]
szkodi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania