![]() |
#761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ramok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Confederation
Świat: Galana
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#762 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ja tam swoje wiem, a jak masz odmienne zdanie to twoja sprawa, zawsze mozesz isc z nim na nowy server skoro to twoj best friend, ja za best friendem byl server zmeinili ![]()
![]() |
#763 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Moj kumpel w rl, ktory jest w Un~ dostał bana za używanie uhera podczas anni~, ktory robil z miesiąc temu. Czemu akurat teraz w czasie wojny?, a to ze pats też uzywa wspomagaczy to szczegół, a no prawda jest taka, że Un~ przegrało wojne nie z Pats~ tylko z botami i z zaprzyjaznionym gm-em.
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
przegrala tylko daltego ze jak sie zaczely klopoty to 90% zmienilo serva albo zaczelo placic... samo bycie w duzej gildii nie przynosi zwyciestwa... ale po ktorejs tam probie i placeniu widze wielu z was sie ciagle nie nauczylo... poza tym to ciagle silna gildia.. tylko jakos nikt nie walczy.. czemu? strach? a co macie do stracenia ?
![]() |
#765 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() tak, zaczelo sie niezle (lub moze dobrze sie zapowiadalo) Patsi zostali nieco rozbici i przytloczeni. Un~~ sie rozchulalo i myslalo ze to koniec tym czasem patriots potrafili sie zebrac, atakowac poszczegolnych ludzi. Doszlo zgranie, doswiadczenie i zdrada...po rewolucji.
|
![]() |
![]() |
#766 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
czemu nie walczymy??? bo nie mozemy juz ku*** nikomu ufac czaisz??? wyjdziemy na bitwe a tu chu* polowa naszych zacznie walczyc nagle przeciwko nam... nie mamy nic do stracenia mowisz... tylko jakbys chcial wiedziec ja np. sprzedaje eq i nie bede mial w czym walczyc ;p Zreszta wyj*** mam juz w ten swiat napoczatku szlo wszystko pieknie ladnie dopuki nas nie zdradzili a tymbardziej nie ma juz z kim walczyc corlic i bon devil maja bana i zreszta po co isc walczyc skoro i tak wszyscy popadamy damy tylko patsom przyjemnosc xD btw JA NIGDY IM NIE ZAPLACE ;p Ostatnio edytowany przez Miltoner - 27-03-2006 o 18:13. |
|
![]() |
![]() |
#767 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno
Imię: Ramok
Gildia: Confederation
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Ja pie**** polski i pats~ . Polski bo zadlugo sie mi pisze na klawiaturze a pars~ dlatego ze tyradosi i inni sol w swoim zywiole stac pod dp thais morze ruwnac sie dedem . Wolalem kiedy byla wojna bo bylo mniej PK a teraz za byle guwno dostajesz podupie . Muj kumpel padl dlatego ze stanol tyradosowi na drode jak biegl .
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Święta prawda. Kumpel pyta Wanosa czy moze sd hit na nim a Wanos Ok. No to go strzelił z tego sdka a Wanos wiedzac że ten ma pz to go uje***. Dziwne te pats. Szkodi napisał że 70% PA w pats to byli Vzla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A powiedz mi jeszcze Szkodi dlaczego ktoś się zbliży lvlem do Kondy to ma hunta??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Milt - powinniscie czasami pomyslec ze ktos moze was wystawic ;] I to w taki sposob ze ludzie ktorzy z wami walcza od samego poczatku byli ustawieni na to, aby zownowac serva razem z przeciwna gildia. Ot - stara szkola BM i Jejiheva. Udawaj ze jestes przeciw aby byc za ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez szkodi - 27-03-2006 o 21:36. |
|||
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() tak zgadzam sie z toba Szkodi , Wenezuela ostro sharuje konta , sam Van ma z 7 ownerow albo nawet wiecej , to prawda ze vnzla to najwieksze pa .
I zaczyna mnie juz denerwowac jedno dlaczego kazdy jedzie po Kondzie i po tobie Szkodi , przeciez wy nc nie robicie. Kazdy gada ze Konda to pa ze musi pasc itd a tak na prawde to wlasnie Konda to najmiejszy pa z tej calej gildii , jeszcze nigdy nie widzialem by chodzil i zabijal ludzi bez powodu i wyciagal kase , n chyba ze widzial jakiegos skula to wtedy tak zgodze sie ze zabijal , a tak pozatym to on pilnuje porzadku w gildii , nie pozwala naduzywac sily m. in. venezuelczykom i chwala mu za to. nie wiem wy macie chyba nasrane we lbach ze ciagle sapiecie do Kondy , bo co ? bo ma najwiekszy level? czepcie sie tramwaju albo czego innego a od Kondy i Szkodiego odwalcie sie. On nie zdradzil chociaz gildii tak jak Styp czy Corlic albo rainfanger lub Yahel |
![]() |
![]() |
#773 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() szkodi dziwny jestes, ja wiem ze ty nie masz klopotow bo nikt na tobie nie pauje, bo ty jestes po 2 stronie,
i nie wmawiaj ludziam ze twoja gildia nie pauja bo ty chyba nikt obrocz ciebie i anarchista niejest dzieckiem, a konda zabija sorkow z lvl 70+ pod byle pretekstem !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() - Benavent Druid 71 elder (nie padl od zadnego Pats a tym samym od Kondy) - Gan da Jah (80 master) zadnych deadow od Kondy ![]() - Anurchy 115 druid - padla za brak lojalnosci (to wczesniej) a pozniej za dolaczenie do Appendix a teraz do Unbreakables - swoja droga sharer. - Sir-Inek 88 druid - nie padl od Pats. - Dzumior dela'vega 70 elder - postac sprzedana a jego owner "walczyl" w wojnie. splacil sie i jak narazie nie padl - Lord-Kuika (70 sorc) - 0 deadow od Pats. - Ratten (73 sorc) - no deads from Pats. Czekam na te name'y bo akurat Ci ktorych podalem to nie padli - zachowuja sie normalnie ;] A o sorkow ktorzy popadali od Pats to mozesz zaliczac np Darkness Zoldiera, Wojtixa, Zarize czy Rissiela ;] Powod byl wiec nie mamy o czym gadac ;] Ale jezeli masz jakies dowody na PA Kondy i zabijanie innych ludzi ot 4 fun to czekam ;> |
|
![]() |
![]() |
#777 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
arkilez - zabity za nic, mial hunta for ever, musial dosc do patsow w wojnie zeby byc free amazonfisken czy jak to sie tam pisze, atakowany co najmniej 5-6x, raz padl zdaje mi sie, za nic ratten - tu jestes w bledzie, byl atakowany co namniej 3x, gan da jah - dobry kumpel lady i trio, nie padnie bo protected. dzumior to pewnie padnie, ledwo co zaplacil, nie mogli go tak do razu zabic, daj im troche czasu ![]() lysh eldus - syn kondy, mial pasc od patsow, konda nie pozwolil, tylko dlatego jeszcze zyje. hmm czy kogos przeoczylem? o pozostalych nie wiem wiec nie bede pisal, ale jak sie cos dowiem to chetnie wyedytuje ![]() aa byl jeszzcze ten taki na C... jak on mial...no nie wazne, i nie mowie tu o samym kondzie, pod tym wzgledem to bardziej grudging np, albo febb, ale takze raa i rivenn, czyli wszsycy ci co sie boja spasc w statsach ![]() dresik@ ty juz lepiej idz zaluz ten swoj dresik i zobacz czy cie pod pijalka nie ma.
![]() |
#778 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail Keekz :*
Veccia okradla zazka na ~250k a toxo~ kardeara na Mpa i odeszli z pats i doszli do nas ;p HAIL UNBREAKABLES! |
![]() |
![]() |
#780 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() prawda w oczy kole. amazonfisken : kozaczyl za czasow jejiego jak byl w BM i ma zreszta hunta u kilku osob w Pats za m.in wymuszanie kasy od innych. arkilez : sam doszedl i to z wlasnej checi ![]() ratten : gdyby mial pasc to dawno by padl ;] mowimy o ludziach ktorzy padali od kondy ![]() lysh eldus : twoj koment rozpierdziela wszystkich ;] a piszesz mi tu ze nie konda tylko reszta to robi. to sie zdecyduj kto w co gra. moze chcesz zagrac w kierki anizeli w Tibie? ![]() ![]() Swoja droga ciekawe dlaczego nie napisales niczego o np Inku ktory przescignal duza czesc Pats w mlvlu i lvlu. My przeciez zabijamy wszystkich najwyzszych - z upodobaniem na Polakow i brazylijczykow ;] jako ze mam zryty dzien to powinienem Ci podziekowac bo na sam sen stworzyles mi mozliwosc naprawde poprawienia humoru ![]() |
|
![]() |