![]() |
#761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
aaa bym cie chetnie widzial na silverce ^^ moze byc sorcerer/druid/palladyn bo need shooters ![]() dosyc spokoj...duzo zenho odeszlo z serva ![]()
|
![]() |
#762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Krakow
|
![]() No to moze...
![]() Wybiore jedego z magow... Chyba Elderka ![]()
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
|
![]() no holu nie kupuje dzieki nie mam zamiaru placic za 120 sperow 1 k. ,,troche'' duzo :/
jak jest zje*anie skilowanie palkiem dzis na wbicie 11 i 12 i 13 skila zmarnowalem 15 sperow bylem ciekaw na ile mi to strarczy. jakie gowno:/
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Crowned
Srry ze pytam ale moge nie pamietac, kim wczesniej grales na silvie?? ![]() Ja sobie chodze i robie ihy do mojego knajta ![]() Dzisiaj przeprowadzialem ciekawa rozmowe z Holem na GG, z ktorej wynika ze albo ja zhakwoalem sam siebie albo moj najlepszy kumpel rekin mnie zhakowal... |
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Wracaj, wracaj.... Wszedzie dobrze ale w "domu" najlepiej.... Jednak uwazaj, bo wielu polakow klamie, wielu kradnie....Coz taka "polska" tradycja...
Pozdrawiam
#766 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
O chłopie teraz rześ se u mnie nagrabil ![]()
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Ehhh... niepisalem tutaj juz chyba z 3 tygodnie, bo ban i nawet mi sie nie chcialo...
![]() Ehhh... same hacki na tej silverze, chociaz na innyh servach to samo jest.... ![]() Co by tutaj napisac.... Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3 ![]() ![]() Cya |
![]() |
![]() |
#768 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie latal bym w takim eq -.-
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() [Co by tutaj napisac....
Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3 ![]() ![]() Cya[/quote] ja nie bylem ani na jednym ani na drugim. Jak zbierzesz jeszcze kilka osob to ja pojde chetnie!!!
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() [Co by tutaj napisac....
Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3 ![]() ![]() Cya[/quote] ja nie bylem ani na jednym ani na drugim. Jak zbierzesz jeszcze kilka osob to ja pojde chetnie!!!
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
|
![]() 17:22 You advanced from Level 53 to Level 54.
potem dam zdjecie
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Ten update chyba jest troche zrabany
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Hehe.. dzis z Moradin Miedziobordy, Shortys shine i Gell Kazek bylismy na DL hunt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Dziś biliśmy Lady dram i oczywiście dostałem hunta
![]()
#776 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lady Dram to zlodziej i niech wszyscy na serwie o tym w koncu wiedza.
Rekin mowi, ze ON go okradl, wiec wstyd, ze wogole sie jeszcze loguje (Lady Dram) i kogokolwiek straszy. Mnie tez okradl ale postacia, ktora mial przed Lady Dram (w ubieglym roku). <<<<Pewnie pamietasz War Hammera (porzyczonego i nie oddanego)...>>>> Odejdz czlowieku choc z namiastka (zlodziejskiej) godnosci... ps. Qwez mowisz, ze Rekin mogl shakowac Twoja postac? A powiedz mi gdzie przeczytales (w regulaminie i zasadach Tibi), ze GM moze oddac konto i postac? Nie ma takiej mozliwosci. Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 01-04-2006 o 19:55. |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() A ode mnie z innego chara pozyczyl 200 gp i nie oddal. Wiem ze to tylko 200 gp no ale to w koncu to tez byla kradziez... Mial oddac na nastepny dzien...
|
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Lenidas
Ctrl+r, raportuje Couns~, pozniej on przekazuje wiadomosc GMowi, GM analizuje i jezeli wiadomosc wyda sie wiarygodna odpowiada. Musialem podac e-mail adress, stare haslo, acc, i on sprawdzil (Chyba), czy rzeczywiscie takie jest, po czym napisal do tego kogos kto akurat gral Qwezem. Nie wiem czy mowie prawde ale w mojim przypadku tak bylo, moze to dziala inaczej ;/ |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaki ten klamliwy zlodziej mial wczesniej nick??
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 01-04-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spox Qwez, wszyscy wiemy jak skontaktowac sie z GM (choc powinno sie przez Turtola - cholera wie jak to sie pisze).
Poprostu GM nie ma mozliwosci oddania komus konta (postaci). TU sa proste zasady i czyste (odzyskiwania konata) i srrry, nie widze aby ktos (GM) przejal sie jakims polaczkiem i zlamal je dla niego (zreszta nie moze, bo to jest gosc, ktory ma ustalone uprawnienia, jak w kazdym systemie komputerowym !!! !!! !!! !!!). Po tym jak powiedziales, ze GM oddal ci konto, przestudiowalem wszystkie regulaminy i zasady gry w Tibie ![]() ![]() Przykro mi.... (ale to nie moj problem tylko Rekina) Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 01-04-2006 o 21:12. |
![]() |