Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-08-2006, 11:17   #761
oczlik88
Użytkownik forum

oczlik88's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Fleeter
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 31
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
Żarówka

Bencio leave please.
Nie to żebym ich bronił ale Twoje wypowiedzi są na takim wyje**niu, że troche mi szkoda Ciebie.
Na początku myślałem, że Ty to Benek Plaxx ale on nie był taki głupi.
Sorry za pocisk

Edited:
I nie jaraj sie już tak tymi "Ojcami rydzykami".

Ostatnio edytowany przez oczlik88 - 20-08-2006 o 11:18.
oczlik88 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-08-2006, 11:28   #762
bencio
Guest

Domyślny

No co jak bylem u Ojca Rydzyka to Suv gadol ze mnom a teraz to juz mnie niezna taki to on kolega. I nawet 2 razy mnie bronil przed innymi. Tak ciezko jest mi teraz o dobrom gildie i dobrych kolegow takich jak Suv.
kiedys to sie smielismy razem na kanale ojca rydzyka a teraz to ja musze wyjsc z forum ? no a czemu ?

Ostatnio edytowany przez bencio - 20-08-2006 o 11:34.

stary 20-08-2006, 12:38   #763
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

nie trzaskaj drzwiami.

Upiorro
nie nabijamy postów bo od dawien dawna na tym forum nie ma licznika postów wiem, że to było bez sensu

tak więc nowiny z wojny:
NG spokojnie expi, Dejavu grzeje pz, niedlugo nastepni membersi dadzą dupy jak Tomi i Konzbi.

cya

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 20-08-2006, 14:59   #764
oczlik88
Użytkownik forum

oczlik88's Avatar

Strzałka

Oj wiesz ... Moje zdanie jest takie, że jak byście sie zgrali to byście wygrali.
Nie mówie "byśmy" bo moja pomoc jest nic nie warta
Kuci Kuci + Dejavu + Poszczególne jednostki to dobra grupa, ale każdy sie boi, bo tak macie, że nikt nie patrzy na siebie tylko na innych, jak jeden odchodzi to następny i następny. Jedna wada : 0 zgrania.

Co do tego expienia to widziałem Peera jak dzisiaj był przy temple (POH), wiec wcale tak bardzo wszyscy nie srają

Good Luck Boys
oczlik88 jest offline  
stary 20-08-2006, 15:25   #765
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Dzisiaj jakis idiota przed dp mi mówił ze jutro ostateczna bitwa xD. Pytam sie czy bedzie "open battle" a ten h.u.j. nagle ucichl idiota nawet nie o co c'mon a sie wypowiada...
stary 20-08-2006, 17:09   #766
oczlik88
Użytkownik forum

oczlik88's Avatar

LOL

Obadajcie jaka akcja:
Stoje sobie w depo w Venore i widze, że koleś się meczy żeby parcela wysłać.
3 raz już próbuje i mu nie wychodzi aż w końcu ktoś rzucił wędke na jego parcel.
Zabrał mu parcel i wyrzucił go.
Podchodze, otwieram parcela i patrze labela a tam:

Demon of Varrock (secura)
carlin

Dla nieczających:
Ktoś myślał, że z Obsidi wyśle parcela na Secure.
Wielkie lol
oczlik88 jest offline  
stary 20-08-2006, 18:58   #767
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oczlik88 Pokaż post
Oj wiesz ... Moje zdanie jest takie, że jak byście sie zgrali to byście wygrali.
Kuci Kuci + Dejavu + Poszczególne jednostki to dobra grupa, ale każdy sie boi, bo tak macie, że nikt nie patrzy na siebie tylko na innych, jak jeden odchodzi to następny i następny. Jedna wada : 0 zgrania.

Co do tego expienia to widziałem Peera jak dzisiaj był przy temple (POH), wiec wcale tak bardzo wszyscy nie srają

Good Luck Boys
You made my day. : )

Powiedzmi po co się wypowiadać skoro i tak o niczym nie wiecie tylko gdzieś tam od waszego protektora usłyszycie za 2 m-ce będzie open battle i już się szykujecie. Wg mnie to dobrze że nikt z tego forum o niczym nie wie. Są wakacje a do końca jeszcze troche zostało i każdy wypoczywa więc w ciąglu najbliższych dnich nic się nie wydarzy.

Ostatnio edytowany przez Veer~ - 20-08-2006 o 19:01. Powód: .
Veer~ jest offline  
stary 20-08-2006, 22:04   #768
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veer~ Pokaż post
Powiedzmi po co się wypowiadać skoro i tak o niczym nie wiecie tylko gdzieś tam od waszego protektora usłyszycie za 2 m-ce będzie open battle i już się szykujecie. Wg mnie to dobrze że nikt z tego forum o niczym nie wie.
Tak powinno byc. Co zrobią to zrobią w razie czego bedziecie dziekowac lub "płakać" xD
stary 20-08-2006, 22:27   #769
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oczlik88 Pokaż post

Good Luck Boys

No ja tez widzialem Peero w temple.
Ghost111 jest offline  
stary 20-08-2006, 22:49   #770
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

@up
New char ; >?
stary 20-08-2006, 23:05   #771
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misterio Pokaż post
@up
New char ; >?
Peero wczoraj w realu byl w temple
Ghost111 jest offline  
stary 20-08-2006, 23:09   #772
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

Aha... to pisz jasniej ; p bo myslalem ze znów chcesz zaczać xD
stary 21-08-2006, 01:20   #773
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

No teraz przynajmniej wiem ze Anga nie ukradli rumuni na dworcu
Wczoraj prawie kazdy byl w temple Ide odsypiac kaca. CY.
stary 21-08-2006, 05:30   #774
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

cóż mogę powiedzieć ....

Nikt z Obecnych Kucich nie przystąpi do wojny bo po co jak my rl ekipa wszyscy a Dejavu to ekipa z którą mamy wieczne konflikty, a że jakieś noobki mają takie marzenie ze im pomożemy to sie grubo mylą !!!!!!!!!

Rexsi Michal
Kiroy jest offline  
stary 21-08-2006, 08:32   #775
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

@up
Niestety ale pierwszy raz msuze stwierdzic ze twoj post jest bez sensu... nie mal kazdy watek ktory porusyzles jest niedomowiony albo po prostu sprzeczny z prawda... ale co mnie to obchodzi jedyne co mnie laczy teraz z tibia to ot i to forum =)
^Awolver^ jest offline  
stary 21-08-2006, 14:32   #776
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

hmmm widze ze coraz wiecej noobow i dzieci tu siedzi. Tylko prosze next tam mi nie pisac ze post o imprezie jest glupszy niz rozmowy tutaj, bo przeszliscie samych siebie. powinno sie zbanowac pewne osoby bo sa tu calkowicie nie potrzebne.

co do wojny, to widze ze niektorzy wiedza wiecej co kuci kuci chce zrobic a tak naprawde tak sie tworza plotki. widze ze macie za duzo czasu i za bardzo duza wyobraznie. moze znajdzicie sobie hobby

co do wczesniejszych postow
@strazak
nie chcesz podawac nicka z giery bo uwazasz ze w ten sposob mozesz powiedziec co ci na sercu lezy. to sie nazywa tchorzostwo. i mam nadzieje ze nie mam na obsidi z toba cokolwiek wspolnego.
i musze ci powiedziec ze w tym momencie dla mnie jestes najwiekszym noobem jakiego "poznalam" przebiles nawe awo co jest trudnym zadaniem. gratuluje

@posty na temat meraza
kazdy ma swoje zdanie o ludziach ale zeby oceniac go bo wyglada jak wyglada.. wybaczcie ale jest to dosc gluputkie z waszej strony. to co robi w grze jest jego sprawa. chce miec jakas wladze i straszy ludzi, co mu sie udaje, inaczej nie pisali byscie o nim tak. jednak czasami jak byscie z nim pogadali stwierdzili byscie ze nie macie racji. po prostu nie widzicie tej granicy miedzy rl a tibia. i nie mozna nazywac kogos idiota, bo uwaza ze w gierce moze zrobic duzo.
powoli to forum staje sie zbiegowiskiem noobow ktorzy tak naprawde nie wiedza co pisza a pisza aby przescignac sie w ilosci postow. moze czasami lookneli byscie na swoje zachowanie, a pozniej mozecie oceniac innych.

@up
awo az tak kiepsko z twoja inteligencja ze nie rozumiesz posta kiroya?? mozna ci to przeliterowac, ale pewnie i to nie pomoze. a wasze posty z docinkami z gg powierdzily mi to co ci kiedys mowilam. moje relacje z toba zmienily sie wlasnie dlatego. uwazalam cie za normalnego chlopaka, choc 15-latek to z glowa na karku. pokazujac swojego "bloga" i rozmowy tu.. jestes dla mnie malo interesujaca osoba, ktora nie warto zawracac sobie glowy. wiem ze bedziesz sie chcial "tlumaczyc", jednak i to niema sensu. mam juz swoje zdanie, a tlumaczenia, ze bloga zrobiles jako protest wszystkich blogow... innym sie to podoba bo sa na twoim bardzo niskim poziome... zreszta nie wazne .. nie o to chodzi...
jest to temat wojny wiec prosilabym wszystkich aby pisali tu na temat wojny i wojen. choc jedna sie juz skonczyla, a 2ga niby sie zaczela ale cisza jak narazie. i oczywiscie jezdzicie juz po polakach ze nie potrafia sie zorganizowac. Ng expi a dejavu siedzi w pz. a nie pomysleliscie o tym ze sa jeszcze wakacje i mase ludzi z tego jeszcze korzysta. a szwedzi expia bo juz do szkoly chodza. proste prawda??? wystarczy tylko pomyslec, a nie objezdzac ludzi.

pozdrawiam wszystkich

urs Sol
stary 21-08-2006, 15:57   #777
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

@sol
1.o tym z gg... to nie sa docinki... to sa teksty zupelnie wyjete z kontekstu ...
2. Masz prawo mnie nazywac noobem , ale ze nazywasz strażaka noobem tylk odlatego ze pragnie sie swobodnie wyslawiac na forum to dla mnie jest lekko dziwne..
3. jesli chodzi o meraza to tam po czesci sie moge z toba zgadzac ale nasza rozmowa o nim tez nie dotyczyla specjalnie jego wygladu...
4.
Cytuj:
wiem ze bedziesz sie chcial "tlumaczyc"
i to kolejny dowod na to ze po prostu sie nie znamy... gdyz nie mam zamairu sie tobie z czegokolwiek tluamczyc... co do mojego "bloga" no to ja nie bede tego komentowal ;s nie wiesz w jakich go okolicznosciach zrobilem ' i przedstawiac ich tobie nie mam zamiaru.
5.
Cytuj:
"jest to temat wojny"
- nie ;P nie jest to temat posiwecony konkretnie tylko i wylacznie wojnie

p.s. oczernianie mnie na gg nie bylo dla ciebie wystarczajace ? musialas jeszcze dodatkowo zrobic to na forum ? otoz to pokazuje ze to nie ja zachowuje sie jak nastolatek o bardzo niskim poziomie...

Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 21-08-2006 o 16:02.
^Awolver^ jest offline  
stary 21-08-2006, 16:33   #778
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ Pokaż post
1.o tym z gg... to nie sa docinki... to sa teksty zupelnie wyjete z kontekstu ...
Wycięte czy nie.. nie sa zbytnio "dorosłe" na jakiego probujesz sie kreować.

Cytuj:
2. Masz prawo mnie nazywac noobem , ale ze nazywasz strażaka noobem tylk odlatego ze pragnie sie swobodnie wyslawiac na forum to dla mnie jest lekko dziwne..
jest dla mnie noobem bo ma takie odzywki, nie dziwie się ze przeszkadza ci to poniewaz cwaniaczy jak ty. a czemu nazywam?? jak to klamka mowil BO MOGE

Cytuj:
4. i to kolejny dowod na to ze po prostu sie nie znamy... gdyz nie mam zamairu sie tobie z czegokolwiek tluamczyc... co do mojego "bloga" no to ja nie bede tego komentowal ;s nie wiesz w jakich go okolicznosciach zrobilem ' i przedstawiac ich tobie nie mam zamiaru.
o tyle dobrze

Cytuj:
5.- nie ;P nie jest to temat posiwecony konkretnie tylko i wylacznie wojnie
aha czyli wyzywanie sie i wklejanie "prywatnych" rozmow nie mających wspolnego z tibia?

Cytuj:
p.s. oczernianie mnie na gg nie bylo dla ciebie wystarczajace ? musialas jeszcze dodatkowo zrobic to na forum ? otoz to pokazuje ze to nie ja zachowuje sie jak nastolatek o bardzo niskim poziomie...
jakos nie obraziles mnie tym jesli na tym ci zalezalo. po prostu przeczytalam posty bo mialam zaleglosci i odpisalam na wasze posty.
a gdy zobaczylam ze ponad 60 postow zostalo wykasowanych a "wy" nadal piszecie "bzdury" na forum to wybacz. poza tym tlumaczylam ci na gg. i dla mnie jest to koniec tematu. i wybacz ze wyrazilam swoje zdanie. widze ze najpierw o pozwolenie ciebie musze poprosic.

stary 21-08-2006, 16:47   #779
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sol Pokaż post
a gdy zobaczylam ze ponad 60 postow zostalo wykasowanych a "wy" nadal piszecie "bzdury" na forum to wybacz. poza tym tlumaczylam ci na gg. i dla mnie jest to koniec tematu. i wybacz ze wyrazilam swoje zdanie. widze ze najpierw o pozwolenie ciebie musze poprosic.
polowa twojej wypowiedzi jest skirowana do mnie i wiekszosc byla omowiona n gg wiec nie rozumiem dlaczego w ogole piszemu o tutaj ? a co do kasacjii "naszych 30 postow" ... tam bylo rownie kilka twich postow... a to ze ja niby kreuje sie na czlowieka doroslego ... po prostu nie wiem skad to wytrasznales ale ty masz wiele kosmicznych tekstow na moj temat... i prosze cie nie piszmy juz tutj na moj czy twoj temat.
^Awolver^ jest offline  
stary 21-08-2006, 17:58   #780
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Dumny

Bylem zmuszony wrocic nieco wczesniej bo niestety pogoda sie zalamala:/ ale wyskoczymy jeszcze z chlopakami z akademika na jakis glebszy wypad

widze ze nudnawo bylo bezemnie i dobrze, ciesze sie ze czekaliscie na mnie z utesknieniem

Zaczne obszczekiwanie moze dzisiaj od Suva
nie wstydz sie swojego herbatniczka Bencia widac ze do siebie pasujecie i mieliscie zapewne mnóóóóstwo wspolnych tematow na gild chacie a kto wie czy nie na gg rowniez moze sie jeszcze zejdziecie w jakiejs nubgildii pteszek sadzawkowy i bencio Bencio dobrze mowi piwa mu bo wnosi urozmaicenie na to nadmuchane i pelne patosu forum

Teraz oczywiscie Sol de Wolf

Droga babo czy nie powinnas juz wychowywac swoje dzieci a nie pouczac inne poprzez te durnowate forum ?
Przeciez ty tutaj nie pasujesz jestes dretwa jak kij ( moze masz kija w ....?)
Zajmij sie moze czyms bardziej konstruktywnym bo poprzez to twoje tibiowanie zycie Ci ucieka i kawalerowie przestana sie ogladac za dredziara ( zawsze sie zastanawwialem jak ty to myjesz , a moze nie myjesz moze samo czesanie wystarcza )
wydaje mi sie ze traktujesz to nieco zbyt powaznie, oczywiscie twoj zaawansowany wiek daje ci na nami przewage jestes przeciez taka madra i taka pomocna, szkoda ze niepomoglas jak hawki bily Angatewona ale coz twoj czas przeminal, podpielas sie pod NG a teraz co ? kupa? jak bija to PZ gratz oby tak dalej.

Juz tlumaczylem ze moja anonimowosc daje mi swobode wypowiedzi i korzystam z tego skwapliwie

Boze chron ludzi przed checia wstapienia do twojej gildi bo napewno nikt niepomoze jak bedzie zle. Tak to podsumuje i takie jest motto mojej calej z wami rozmowy. Taki z was team, a teraz jeszcze ta deklaracja prezesa kiroja. No nic powojuje sam, szybko skory nieoddam.
Moze jestem nieco sfrustrowany waszym zachowaniem i przez to jestem nieco kasliwy ale coz co na sercu to na jezyku jak to mowi Sol de Wilk

@ Dodi Brea
Niestety niemoge cie usunac narazie z Baniszed, a badz tam sobie ty szwedzie i tak cie napewno nielubia. Moze polacy cie zahunca jak wygramy z mannowem.

narazie koniec moze cos mi sie przypomni
strazak jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania