![]() |
#7862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ciekawe jaki scenariusz bedzie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ja chce tlumaczenie od fushigi subs clannadu !!!!!!!!!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 14-03-2009 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7865 |
Fallen Angel
|
![]() Ja już obejrzałem clannada. I tak mi sie widzi, że
Ukryty tekst:
![]() |
#7866 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja tez juz bym dawno obejrzał tego clannad po eng na veoh.com ale tam jest tak beznadziejna wersja, tak dźwięk ścina, taka tego jest słaba jakość ze nawet ze to clannad jest to nie chce mi się tego psuć. A to dosyć ważny ostatni odcinek!.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7867 |
Fallen Angel
|
![]() @up
To sciagnij z mininovy. Mi torrent lecial 8 minut. Cala serie zreszta z tamtad sciagalem.
![]() |
#7868 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no i właśnie w tym jest problem, bo ja mam stamtąd tak beznadziejny transfer ze szybciej obejrzę online odcinek który będzie za tydzień niż ten =/
![]() |
![]() |
![]() |
#7869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Omg, czemu wy nigdy nie szukacie....
Kołbasiu drogi masz na 1. stronie linki do stron.... Tutaj masz wszystko na megauploadzie http://getfansub.com/wiki/Clannad_After_Story i http://getfansub.com/wiki/Clannad_After_Story Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7870 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() @Eerion - klasyk wiem, jest jeszcze kilka innych pozycji starych za które miałem się zabrać, ale obecnie losowo oglądam anime z Want to watch.
Teraz trafiłem na Koihime Musou - 3 anime z rzędu ecchi (4 ep. done) Potem mam kolejne 3 losowe pozycje: - Kite Liberator - Shigofumi - Nabari no Ou |
![]() |
![]() |
![]() |
#7871 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Corgar to nie tak ze mi sie szukac nie chce. Ostatnio moj transfer tak slabo dziala ze nie mam innej mozliwosci zeby sciagac. Zostaje tylko online. A ze najlepiej(moim zdaniem) tlumaczy fushigisubs to czekam az na clannad.wbijam.pl sie ukaze =P
![]() |
![]() |
![]() |
#7872 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A nie wolicie SS-eclipse?
Wg mnie jeszcze lepsze tlumaczenia ![]() BTW. Jestem juz na 8 ep clannada after story :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Hai gaiz! byłem na spotkaniu po-ecchiconowym dziś i takie pytanko XD
kiedy all sie spotykamy? all wbijać od wawy pójdziemy do Wieżycy na piwo i będzie Kur. zaj. XDDDD *wciąz nakręcony*
![]() |
![]() |
#7874 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Najpierw to może poczekaj do 18-stki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7876 |
Użytkownik Forum
|
![]() w Wiezycy 14 latek potrafi kupic piwo : p wiec tu już widac próg od kiedy mozna pic : p
![]() |
![]() |
#7877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() A nie można bliżej Poznania? Poza tym nie pije piwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7878 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie bo mnie z Białego blizej do wawy niz do poznania xD
eerion jak ty tez sie wybierasz to weź dejma z soba xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 14-03-2009 o 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7879 |
Użytkownik Forum
|
![]() @azur
ja też ale zawsze można zacząć nawet okazjonalne! XD i do wawy są tanie bilety pociągowe
![]() |
![]() |
#7880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |