![]() |
#7861 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A tak bez jaj. Jak Shen wyżej napisał... Nie trzeba było sie wbijać na respa. Ded się należał, żeby wbić coś do głowy... Ale czego się spodziewać po Shalyo Callu. Okradł pół Menery i jeszcze ma za mało - więcej dedów się należy, panie i panowie! EDIT: I pomyśleć, że podobno jest starszy ode mnie... Cóż za nonsens. Poziom intelektualny zakompleksionego, niedowartościowanego 10-latka. Ostatnio edytowany przez Aveno - 26-06-2008 o 17:03. |
|
![]() |
|
![]() |
#7862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Imię: Esire
Gildia: Time To Die/Dashers
Świat: Menera/Olympa
Poziom: 225
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#7863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sokall
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pirates Of Menera
Świat: Menera
Poziom: 171
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7864 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to te patalachy sie wbily ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() kochanie, bez powodu was by nie zabili
![]() ![]()
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha 11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ? 11:50 Aldra Kara [85]: xD 11:50 Vizawo [160]: lekko 02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck |
![]() |
![]() |
![]() |
#7866 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Bezrobotny Knight
Profesja: Knight
Gildia: FOG
Poziom: 106
Skille: 88+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
Pvv znam takich co bez powodu zabijaj, wiec za przeproszeniem nie pierdol głupot. Nie wiem w tym przypadku kto komu podpadł, ale jak przeczytałem ze bez powodu nikt nikogo nie zabija to mnie krew zalała ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7867 |
Użytkownik Forum
|
![]() uwierz mi ze zabijaja
! a ze nasz shoter niby kiedys ukradl sova jakiemus ziomkowi -.- do tego shoter sie szybko lognol i zaczeli lurac monsteki szybciej jak on przyszedl anwet wtedy nie wiedzieli ze przyjdzie .... dopiero potem zaczeli gadac ze to przesto .... jak sobie gadke upatrzyli ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7868 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() pzdr kochani, lece do kobitki ![]()
18:22 Kili Tadi [13]: nie przeginaj mam prawie 14 level a ty dziesionty hahahahahahaha 11:50 Aldra Kara [85]: dalej walisz kapucyna przy tibi ? 11:50 Aldra Kara [85]: xD 11:50 Vizawo [160]: lekko 02:11 Hero Star [3]: i am drinking coca cola and u come and say im suck |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7869 | |
Użytkownik Forum
|
![]() O tym mogę pogadać na priv, albo poprostu poprzeglądaj sobie paręnaście stron do tyłu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7870 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol... Own3d...
Zapraszam do Łodzi!! come come... Wjebaliście się na respa to macie bywa... to gra... trudno... odrobicie znów coś odjebiecie i znów padniecie... taka moja teoria... Też chcę być na liście |
![]() |
![]() |
![]() |
#7871 |
Guest
|
![]() Nie rób z siebie idioty większego, niż jesteś, Fire-Sylar... Wiesz dobrze przez co zostaliście wykurzeni z respa dedami. Ale dobrze, że wiesz chociaż do czego noobek shalyo jest zdolny. Taka rada ode mnie - miał już wielu kumpli i wszystkich stracił z własnej woli. Jak? okradając.. to jest dopiero żałosne - zaprzyjaźnić się z kimś tylko po to, żeby go okraść. Tak było między innymi ze mną. Dawno temu się zakumplowaliśmy, przyjaźniliśmy się przez sporo czasu i nagle po prostu mnie okradł... A SOVa nie ukradł jakiemuś "ziomkowi", tylko Shir... w ten sam sposób jak mi zabrał wszystko z domku. Słyszałem także o innych kradzieżach ale nic na ten temat nie powiem bo nie wiem... W każdym razie, uważać na niego. Najlepsze jest to, że później wymyśla niestworzone historie, żeby to zatuszować, mimo, że wszyscy o tym wiedzą... Mi zarzucił, że pewnie ściągałem jakies boty (lol) i inne gówna i hacka mam... (nie okradł na moich oczach, ale miał jako jedyny inva do mojego domku... wszystkie postaci nie były logowane w między czasie, po prostu wyczyścił domek). Co do kradzieży SoVa, powiedział że robił imprezke w domu i mu ktoś notes zarąbał z Rec keyem i ukradł konto na dobre (no i ukradł SoVa tym charem) ... żałosne... po prostu zaprzyjaźnił się z nią innym charem (bo o Shalyo callu wiedziała) i zbyt mu zaufała...
Dla wiadomości wszystkich, to jego chary (przynajmniej te mi znane): Shalyo Call Archaon Death Vospi Archaon Vasidi Knight Uważać na tego złodzieja |
![]() |
![]() |
#7873 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Poziom: 112
Skille: 86/82
![]() |
![]() @up
Menera powoli przekształca się w PVP
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7874 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Xarandes pare postów wyżej przeczytaj... mój post.
![]() |
![]() |
![]() |
#7875 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() udenix to najwieksza pizda menery jesli chodzi o lurowanie xd
po tym jak kiedys padlem bo [CHAR]Demonic Knight Of Horse[/CHAR] zlurowal 4 gsy pod temple na pohu, inni znajomi tez padli przez niego, myslalem ze on jest najwieksza pizda xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7876 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
przepraszam za all i za wyrzszego posta. ale z tego co wiem to Rawk Ulis nie mial z tym nic wspunego ! przyszedl na zyczenie samy prix. i mimo tego ze lognol sie shayloo dalej lurowali .. a niestety za pomoc kumplowi dednol ![]() Ostatnio edytowany przez Fire-Sylar - 26-06-2008 o 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7877 |
Guest
|
![]() No bo akurat wtedy chodziło o to, że im się wbiliście na respa... ale obecność tego tchórza i złodzieja tylko to podpieczętowała. Uważam temat za zamknięty.
|
![]() |
![]() |
#7878 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale przeciez my sie nie wbilismy !
czekaliem na mojego teama ktory juz byl na mostku . mielismy zarezerwowana kolejke po save serverze ! |
![]() |
![]() |