![]() |
#7901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no i żeś przerwał łańcuszek spamu i rozmowie o moim życiu osobistym, damn!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() @i
Umineko też? ![]() @down Agh... Avatary, whatever xD Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 15-03-2009 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() oh myy, ja nie Corgar : d a Umineko to nie jest only gra? : P grac nie gralem w nic narazie, ale to sie niedlugo zmieni ; )
a, i czytalem, ze te Umineko ma byc zekranizowane - prawda li to? im so sorry : D ale nie potrafie tak spamowac jak wy : d Ostatnio edytowany przez i386 - 15-03-2009 o 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() looz ja tutaj juz 4.5 roku siedze i sie nauczylem =P najgozej bedzie jak jutro tompior wkuriony wstanmie i pokasuje nam to wszytsko + powstawia warny za spam =P i przestaje pic i ide spac bo juz mi sie zbyt cholera w glowie kreci.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7905 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, ma być zekranizowane. Panie i386 (nie wiem kto mógłby strzelić błąd w takim nicku). Jest jeszcze manga, ale przetłumazone 4 chaptery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() @up
A, to milo, ale mam przeczucie ze nie wciagnie mnie jak higurashi ze wzgledu na inne postacie : P wydaja sie takie bardziej hmm powazne? no ale zobaczy sie : ) kiedy maja zaczac robic? jeszcze w tym roku? : ) a co do nicka, to juz mnie ktos przekonywal do zmiany go, bo nie mozna sobie z niego skrotu zrobic... no ale coz : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() A tam Tompior..... Jak coś chcesz od tompiego to z Gro gadaj, on wszystko załatwi. Myślicie że czemu post Rayzy zniknął? To Gro kazał Tompiemu usunąć tego tamtego posta.
Takie życie... @Gimlos Jak już tu dojdziesz to daj sobie spokój bo całkiem temat rozwalisz... zbanujesz chyba wszystkich -.- Jaki jest sens rozdawać warny za posty napisane dawno temu? Chcesz moderować ten temat? Rób to na bierząco. Bo dawanie warnów za posty wyrwane z kontekstu bez znajomości reszty tematu jest trochę niesprawiedliwe. Masz urazę do kołbasia? To załatw to z nim, a nie czepiaj się postronnych osób. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-03-2009 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7908 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @i (da się skrócić!)
Muszę przyznać, że tego nie jestem pewien, ale najprawdopodobniej tak. Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 15-03-2009 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7909 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm, co wybrać? Manga, pewno jakiś shounen czy raczej Clannada skończyć?
PS. Rayza, ty już się na 8k post kampisz? Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7910 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ze niby Gro ma jakies wtyki u niebieskich? : OO
GRO NIGDY NIE POWIEDZIALEM O TOBIE ZLEGO SLOWA!
![]() |
#7911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() jaki ten bleach jest nudny jak narazie, a jestem na tych bountach co sie z nimi bija w soul society. Jest to najgorszy sezon bleacha chyba ;l
btw. chcecie zdjecie mojej dziewczyny too ? Powiem wam ze jest szybka i mruczy... Ten kto odgadnie to bedzie fajny i dostanie puchar |
![]() |
![]() |
![]() |
#7912 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Milano
Neko-chan?? ;> Pewno że Gro ma wtyki. Może tego nie wiesz ale gro to Krzysiu Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów! Jest niczym Urahara z Bleacha! Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-03-2009 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @koszyk
cała elita ma. @milano zrób to dla dzieci przysłośći i środowiska i dla nas miej dobre serce,nie dawaj
![]() |
![]() |
#7914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @milano
Pierwsze co mi sie skojarzylo - Aprilla, ew. Yamaha lub Honda ; ) W kazdym razie, jednosladowiec. A jednosladowce ssa :< Zgadlem? @Corgar Wlasnie, tylko ja mam tu prawdziwa wladze, a podlegam tylko eerion-samie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7915 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I tak wszyscy podlegamy Oyashiro-samie... Ew. Hanyuu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7916 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Auauauaua! @Gro, Ray OMG, ale się biednego Milano uczepiliście.... Wy chcecie z niego 2. Illye zrobić xD. Rozszyfrowałem was. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7917 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Cytuj:
Jestem w top8 spamerow tego tematu, zaliczam sie do elity?
![]() |
![]() |
#7918 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Koszyk
NIE! Elyta ma 480+ postów.... Chyba że ci Gro i Rayza pozwolą być w elycie. Ponad to musisz miec obejrzane minimum 100 serii anime. Wtedy mozemy o tym rozmawiac. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-03-2009 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ja tez znam krzycha bo on z moich stron tez wiec koszyk nie wywyzszaj sie...
@corgar niech se robia ilyie ze mnie chce byc slawny.. @my girl Ukryty tekst:
a wiec nikt nie zgadl btw. to jest moj 1st obrazek na forum ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @koszyk
elita to są dusze tematu i rozp. etc. osoby tu >D co do spamu też : p @frizz - Frizz-kun can i make Milano second Illia? : 3 = no - nyoro~~ : 3
![]() |