![]() |
#7941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja mam ostatnio jakiegoś doła i nie mogę się zmusić do oglądania anime : |. Może polecicie na poprawę apetytu jakąś dobrą serię?
|
![]() |
#7942 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, no ale to żeby się jeszcze bardziej zniechęcić.
![]() |
![]() |
#7943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Rideback, Antique Bakery to jest cos co pownienes zobaczyc.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Skończyłem Kanona ;d.
A Ridebacka jeszcze wypuszczają ? Bo oglądałem 1 odcinek i mi sie spodobało, ale pomyślałem że poczekam że wszystkie wyjdą.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7945 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A z takich pewniakow, to Shinchan - on chyba smieszy kazdego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7946 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obejrzę sobie ridebacka, dzięki : P.
Grocek nigdy by mi nie wybaczył gdybym obejrzał takie ecchi jak azumanga : P. Za to shinchana do czasu oglądałem : P. Może kiedyś wrócę?
![]() |
#7947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Nari
A czemu Gro miałby ci nie wybaczyć? Sam przecież ostatnio azumange oglądał xD Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7948 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio nie mam co oglądac ,
Może poleci mi ktoś jakieś anime godne uwagi (Obojętnie jaki gatunek) ? [To co oglądałem -> anime-planet w podpisie ^^) BTW. Why nie pokazuje mi obrazka z anime-planet ;/ ? Thx Ale właśnie od paru miesięcy przymierzałem się do Kanona tylko kreska mnie odrzucała ;d Ostatnio edytowany przez Kmati - 15-03-2009 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7949 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() @Up: Bo tibia.pl blokuje takie "dynamiczne" sygnatury.
Musisz zrobic upload sygnatury na imageshack i dopiero wtedy wkleic do podpisu z url'em animeplanet :> A co godnego uwagi moge polecic? Serei no moribito, kanon, fate/stay night. @up: Kreska kanona cie odrzuca? 0.0 Dziwne... ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 15-03-2009 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Nari
Azumanga nie jest ecchi. Jest komedia, nudna piekielnie - ogladam juz ja jakis miesiac i nie moge skonczyc. Sa rozwalajace momenty, ale niektore sa sztucznie przedluzone, ze po prostu ma sie ochote zamknac okienko odtwarzacza, chyba tworcy nie mieli pomyslu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7951 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() tak dzisiaj albo wczoraj wylazł 10 odcinek do środy będzie przetłumaczony. Wiec jeszcze tylko 2 odcinki i done(chyba bo to raczej 12-odcinkowe anime)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7952 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Ride Back - 12 ep. ja czekam, aż wyjdą wszystkie i dopiero zacznę.
Kite Liberator - done. Chyba obejrzę jeden odcinek Shigofumi, a potem serial na Polsat - Kości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7953 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @Kmati:
Kanona 2002 czy 2006 ? Bo jak 2002 to sie nie dziwie że kreska odrzuca. A 2006 jeśli chodzi o oprawe audiowizualną praktycznie miażdży ;d. No i fabułe ma trochę smutną, ale niezłą ;d. @Down: Smutne w Kanonie ? Czy ja wiem ;p
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 15-03-2009 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7954 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() B. czesto dobre anime ma "smutne" zakonczenie :0
@Up: A chodzilo mi o kanona 2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Xantro
Fabularnie to to samo lub prawie to samo, za to graficznie Kanon 2006 jest o niebo lepszy. Choć trochę smutny, Kanon strasznie mi się podobał ; )
![]() |
#7956 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Jakos za cos innego nie moge sie zabrac...
![]() |
![]() |
#7957 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Może to jakaś choroba? : |. PS. w Shippuudenie ciągle fillery?
![]() |
![]() |
#7958 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Postanowiłem nie wyrzucać z dysku (wypalać) anime, którego nie obejrzałem.
Do jasnej ch... Nigdy nie sądziłem, że dysk potrafi się tak szybko zapchać xD W wolnym czasie znowu pykam w Rome:Total War (Medieval 2 żre się z moją kartą graficzną, a Empire ssie). A jak nie gram to oglądam... Obecnie Shingetsutan Tsukihime. Powinienem jutro skończyć. I wtedy się zabiorę za następny tytuł. Myślę, że Amaenaideyo Katsu obejrzę, to zamkne temat.
![]() |
![]() |
![]() |
#7959 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Cytuj:
Toradora! i Spice and Wolf (i moze True Tears) - tytuly na moj ostatni tydzien L4, niezbyt ambitne, no ale coz : ) @down Tez tak mysle, ale jest tu paru przeciwnikow serii typu Toradora ; ) a ogladalem malo anime i naprawde moglem wybrac cos lepszego : P bardziej o to mi chodziło ; ) Ostatnio edytowany przez i386 - 15-03-2009 o 23:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Jakie nieambitne!? Wszystkie są, moim zdaniem bardzo dobre.