|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() nie powiem mlvl ladny
koles, ile ty graszn w tibie srednio? z 8godzin?
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2006
|
![]() Zeluch mnie to pierdoli co ty tam masz ja nie gram tak jak ty 24h a tak pozatym nie wieze w twoje wszystkie postacie poniewaz nikt ich nie widzial z tego co mi wiadomo pokaze pogadamy naraaa...
Ostatnio edytowany przez makunigga75 - 13-11-2006 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calan Disaker
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 50+
Poziom mag.: 50
|
![]() P***ole was!!
Ostatnio edytowany przez Rexognito - 19-11-2006 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Imię: Macio Giss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 223
Skille: 95/90
Poziom mag.: 10
|
![]() hehe xD
jesli ktos chce wiecej moich zdjec poogladac to sa tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=92098 =]
myśl... Name: Arcillon Comment: One of the best and most hated sorcerer on harmonia. Sorcerer with game skill, not with frostskill Feb 10 2009, 16:49:20 CET Died at Level 172 by a warlock 16:50 Arcillon [170]: dawalem exna po 16:50 Arcillon [170]: x 16:50 Arcillon [170]: zamiast exura |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam dla was wspanala wiadomosc, otoz zaczynam grac tym charem (Storck'Titanium), 60 pall, wiec pisac tlyko do niego, jednak czasami moge siedziec na thane moonie.
ps mam na sell buy all bolts kazo<<<<crown legs, royal helmet,skull staff,,2x blue robe, hat of the mad,platinum amulet, voolcanic rod,crusader helmet, devil helmet, 2x quaramire rod(veno kazo)
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() P***ole was!!!!!
Ostatnio edytowany przez Rexognito - 19-11-2006 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu moj nowey char^^
Fajnie sie expi, chociaz troche syfne staty, jak na taki lvl, ale to w koncu non-pvp ![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up..
Nie ma co jak kupić chara na allegro.PL ... ![]() Czy nie lepiej sie gra jak sie ma świadomość ze sam do wszystkiedo doszedłeś? ;/ .. btw 20:02 You advenced to magic level 52. pzd ![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się głupio to tak kupić postać i nie wiedzieć które Questy sa wykonane a które nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Seria zdjęci z ostatnich huntów
![]() http://rapidshare.com/files/2943368/fotos*****.html Mam nadzieję że wam się spodoba , szczególnie demon i warlock hunt. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
Poziom mag.: 7
|
![]() Bozeeeeeeee !!!
Do pana z góry- Daruj se
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak dla waszej informacji, char nie zostal kupiony tylko wymieniony, poza tym ropzumiem jak ktos zaczyna grac 50~~ lvlem po 2 tyg grania, ale moje 4 lata doswiadczenia robia swoje...
a tu porcja sskow najpier loot, slabo bylo - tylko 1 woi, ogolnie po godiznie an dragach jestem 500 gp na plusie ![]() ty troche expa na 2 dragach (mialem juz 3 na raz solo ;]) ![]() ![]() oprocz 30 manasow i bp hmm poslzo jescze 800 boltsow ![]() teraz lece z cauldronem na devil helma, mu pomoc... Dziiaj mam w planach zrobic jescze ef(grupa ze szkoly) of z znajomymi i deep fibule z qmplami z gildi. moze bedzie jakis filmik...
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() LUDZIE, NIE WCHODZCIE NA ZADNE LINKI !! na 90% to sa keyloggery
A tu sski Poszedlem sobie z Cauldronem na devil helma, a ty byl zlurowany gs, prawie padlem ![]() ![]() a tu ladny hit z hmm, bets mialem 65 ![]() a tu podzial expa z drugiego gsa (cauldron nie wzzial na questa bsa t meduski i musial nawalc z gsa na full ataku, dlatego tyle expa ;]) ![]() A TU TERAZ OF ![]() i po quescie ![]() Mam nadzieje, ze skomentujecie to porzadnie...
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Belvior Firecam
Profesja: Knight
Gildia: ...
Poziom: 21
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja i Revolx "Nuda Przed Depo"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() W ktoryms tam screenie widac ze otwierałes skrzynki a tam pisało The box is empty.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Do tego "wymienienia" chara.. Erm, to prawie to samo..
Zresztą kogo to obchodzi ile ty grasz w tibie?.. Ja np gram 5lat, ale kogo to obchodzi?... Żal pl.. ja od 0 doszedlem do ~~ 149 lvl.. i potem sprzedalem chara bo co poradzić? Mamona need.. ale po co to wam wiedzieć? .. aha jeszcze jedno.. : nice/kasa-kupiona, niechwal sie kasa na forum bo nie jeden moze ci "dać" trapa ... zreszta i tak ch*jowe skile masz ![]() Eha... idz jepiej na geomancera poskilić ;/ bo jak zrobisz skile bedzie Ci sie lepiej xep'iło.. ![]() pzd ~Pokrziwa\Dusus/Deesan ![]()
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up zaczynasz mnie irytowac (w ogole wiesz co znaczy to slowo??), moze dasz chociaz jedna fotke ze swoich chrow albo z tego niby "ksena". noobisz tylko, poza tym, o ile mi wiadomo - na refugi mialem kilka charow wiec kase jakos zarobilem, ps sprzedalem sam juz ponad 100k pospolstwu xd ;]
poza tym jak ty sobie wyobrazasz dobre skille na non pvp? poza tmy kolo, ty mnie w ogole kojarzysz z reala, bo z twoich wypowiedzi wynika, z "nie"... poza tym, z tego co powiedziales, wynika, ze w wieku 9 lat zaczales grac w tibie (ciekawe, czy kiedykolwiek przekroczyles srednia 3.0?...nie ma jak dobzre zapryszczona twarz, co nie?)
Usuniete przez moderatora Teraz user ma piekny, rozowy podpis User kocha piękne, różowe podpisy. Dosyć tego dobrego... Ostatnio edytowany przez Selvior Roibles - 19-11-2006 o 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
1.To jest forum a nie jakieś tematy do "kłucenia" 2.Popraw ortografie 3.Zawsze mialem średnią 4.0+ tylko rok temu miałem 3.7 ![]() 3. Wyjdz, zamknij drzwi i nie trzaskaj. pzd ![]()