![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() @moriax
tak, wmawiaj sobie, tylko ze do viedzmina mowiles ze kupywales/kupujesz gp za rl cash i on ma nawet ssa, nie sciemniaj @Hoz Wmawiaj sobie to wszystko, bo przeciez jestes mega super ![]() @Fagaro O boze to ten Fagaro co nakrecil filmik jak zabijaja banda nobow 140~ ek na hacku i podniecil sie tak za prawie pocieklo ? zal, mozesz sobie mowic poty poty nie robi mnie to, tak jak powiedzialem po wojnie jak bylo IA, szyderca nigdzie sobie nie pograsz, no i masz? wow nie mozliwe? 2 chary 140+ i 2 hunted? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Iława
Imię: Moriax Vollihalak
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Legion / Mc Gregors
Poziom: 125
Skille: nvm
Poziom mag.: 69
|
![]() @majk3l
Kupywać? ładny tekst takie rzeczy to możesz w ubikacji robić hahaha. A co do tego ss-a Viedzmina to jest tam mowa , że sprzedaję za rl nie kupuję ,także zajrzyj do słownika i naucz sie pożądnie czytać. @Ikezsamot Nie rozumiem po jakiemu do mnie piszesz. I myślę, że nie tylko ja nie rozumiem tego. Ci też radzę zajrzeć do słownika jak koledze wyżej. Miłej nauki wam życzę. życzy Moriax lub jak kto woli Witek.
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Majk3l
Ten szyderca ktory Cie trapnal potami kolo ank to juz dawno liczy złotowki za te 2 chary 140+, knight na eterni nie byl hunted (nie bardziej niz reszta DL) i po wojnie przypuszczalnie moglby nim grać, a to ze nowy owner zaczał pekowac to juz nic na to sie nie poradzi. Na askarze sorca ma/miał hunted bo chciał wywalic braci z servera (hahaha). Zreszta, jemu to juz lottto, nie gra w tibie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
![]() |
![]() korzystajac z okazji chcialbym cie spytac hozugi dlaczego zabiliscie aknille?
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biedny Szyderca
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Hozugi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Legion
Poziom: 101
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
YES MASTER - RLY SORRY ! Co musimy zrobic zeby Panu zaimponowac? Czy jak wyslemy jednego kolesia ponizej lvlu 100 V Pink/NN to bedziesz wystarczajaco zaspokojony? A moze mamy grac bez myszek zeby pokazac swoja klase? Dla niedorozwojow przypomne ze gdy istanialo Devarity podczas wojny z IA walczylismy 3 openy lacznie i wygralismy 2 - w jednym nas totalnie rozniesli - fakt. Wbij sobie do lba ze nie boimy sie wyjsc na open....jak bysmy sie bali to bysmy nie wysli a wyszlismy mimo ze gorszy sklad - koniec tematu! Wogole widac ze jakis nie obeznany jestes bo to nie pierwsza nasza wojna. Na eterni istniejemy ponad 3 lata - dluzej niz pinki. Ludzie przeciwko ktorym walczymy juz 2 razy nas probowali zniszczyc i cos im nie poszlo. A ze jest nas wiecej? CO KURNA Z TEGO? Ze mass recruit? LOL Od ponad roku nikogo nie przyjelismy do gildii a ze McG i GoH sie dolaczyli to raczej nie mass recruit tylko sojusz - pewnie tego slowa tez nie znasz. Zawsze powalal mnie poziom tego forum. 3 miechy walczylismy przeciwko Seraphication - bylo nas duzo? Nah....30-40 osob w gildii z tego 20 walczylo, a sera? Sredni lvl 130-140. U nas prawie zadnego 100+ nie bylo. Poczatek wojny DL V Pink/loathe - oni byli potega my robilismy co sie dalo. Walczylismy mass loginami bo jak inaczej? Ogolnie widze ze duzo ludzi tutaj kozaczy ale jak przychodzi co do czego to sie w sianie wszyscy chowaja. Majkel = gottri? ROTFL chlopie....ty jestes najwiekszym "jokem" na eterni. Za czasu Devarity tak z ciebie cala gildia zbijala ze omg - jestes frajerem - byles i bedziesz. Nawet twoj "ziom" mighty uwazal cie za glaba...teraz pewnie dobrze sobie robicie ale to juz nie moj prob. Anyway....czego bysmy nie robili dla niektorych bedziemy "beeeee" - spox. Ja to rozumiem. Zawsze jak wygrywalismy slyszalem pare glosow mowiacych "uzywaliscie team bota w czasie opena battle!11!1!", "Pingowaliscie KoFa", "To pies magic dashera gral!!" itd. itp. @Cheat by DL Taaaaa.....przypominam sobie ze Lord capy podobno uzywal aim bota w trakcie wojny Devarity V Ia. Co z tego? Nie byl/nie jest/nie bedzie czescia dark legion. Devarity bylo sojuszem, ekipa zlozona z roznych gildii. Z calym szacunkiem Kozi ale ja nawet nie mam zamiaru porownywac sie do LoA. Jak dla mnie Unit (stare), Black Widows (stare) i Del Toro (stare) byly the best. LoA to poprostu zgromadzenie high lvli podobnie zreszta jak pinki/nn. I widac ze macie biedna ta Lunare skoro nikt nie potrafi sobie z nimi poradzic. Na zakonczenie slowa "jakiegos kolesia": ".....rozwalacie ich w filmach, rozwalacie ich na forum, rozwalacie ich na polu bitwy". PS. Nie spodziewam sie jakiejs tresciwej odpowiedzi na moje argumenty - prawdopodobnie uzyskam odpowiedz w stylu "JAAASNE!", "HAHAHA" lub, tu cytat majkela the poty poty "Wmawiaj sobie to wszystko, bo przeciez jestes mega super" - no bo czego mozna sie spodziewac gdy argumenty waza tone a przeciwnik ma zapalke? Nie tylko w reku ale i w spodniach Czego sobie i wam goraco zycze! Hozzie EDIT: Jeszcze cos! Jezeli ktokolwiek ma pytanie w stylu "jaki tytul ma piosenka xx w filmie" zapraszam na oficjalne forum Dark Legionu gdzie mozecie uzyskac wszystkie informacje i nieco wiecej. EDIT2: Afff....drobne sprostowanie dla ludzi ktorzy widzieli open battle nagrany przez deekara. Ta nieskoordynowana grupa biegajaca gdzie popadnie i uciekajaca do MolS to nie byl DL....to byli pinki/nn !! xD A nagrywajacy jest knightem....tak zgadza sie - niech was nie zmyli fakt ze chowa sie z tylu. www.dl.hosted-forum.com Ostatnio edytowany przez Hoz - 06-01-2007 o 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() ech panowie jak was slucham to mi sie slabo robi. najezdza jeden na drugiego niewiadomo o co tak naprawde.
wg mnie Dl nalezy sie szacunek chocby za to ze podjal po raz kolejny "walke z wiatrakami"(mam nadzieje ze nie musze tlumaczyc tej przenosni). ponadto kazdy chyba wie ze mimo wszystko to pinki/nn sa faworytwami w tej wojnie, wojnie ktora nic nie da tak jak nie daly zadne prowadzone do tej pory. finito @kozi nie wnikam ile masz lat, ale powinienes szanowac to ze ktos ma prace. co z tego ze w mc'donaldzie? to jakis wstyd?? i nie zwolnili go tylko sam odszedl do innej pracy rofl... dzieki za mile slowa od rexa i ikeza ![]() rofl moj pierwszy post ;D |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha dezaf xDDD
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 31/34
Poziom mag.: 4
|
![]() a co z ta aknilla?
Ostatnio edytowany przez Migfulcrum - 06-01-2007 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Gudal
Gildia: Mc Gregors
Poziom: 105
Poziom mag.: 66
|
![]() Proponowalbym zalozenie tematu w Wydarzeniach ze Swiatow i gadanie tam o wojnie, bo tutaj predzej czy pozniej jakis modek skasuje wiekszosc postow/caly temat.
Btw. jeden z lepszych filmow jaki widzialem, gratz
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() @hozugi
gadaj zdrow, bo tylko to mozesz zrobic, a 'jokiem' jestes w tym momencie dla mnie Ty, a teraz zamknij dupe i pokaz co potrawisz w walce a nie na forum zegnam still respect to DL, see you on battlefield, |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że ktoś tu ma słabą psychikę hihi
btw dalej "kupyjesz" ?? ![]()
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @ ktorys noob wyzej Co z tego ze pracowal w mc donaldzie?? ty jestes master i idziesz na prezesa pko po skonczeniu szkoly/uczelni?? ja studiuje i za*******am jako fizyczny w zakladzie zeby moje cv zawieralo cos wiecej niz "urodzilem sie i jestem" a kasy ktora tam zarabiam nie potrzebuje bo starsi daja mi 4x tyle kieszoknowego ps/zeby nie bylo offtopu to fajny film ale lekko propagandowy, i wogole zgadzam sie z ludzmi ktorzy mowia ze hoz to noob na 84 levelu ![]() pps/ ostatnio za wyplate "kupyłem" sobie psp ![]() Ostatnio edytowany przez Fagaro - 06-01-2007 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprawa z Mc'donaldem ludzie nie znacie sie na żartach , pozatym chodzi mi o to ze ja nie wyśmiewam się z pracy i ludzi którzy zarabiają w Mc'Donaldzie to jest praca jak każda inna ( żadna praca nie hańbi ) . Chodzi mi o to , że żal mi tego kolesia , zamiast mieć rl life to on napierdzielał w tibie całe dnie . A zostałem poprostu rozbity , kiedy zobaczyłem , że szyderca jest Tutorem --..--' . Dla tych którzy nie wiedzieli , Szyd po angielsku znał jakieś 50 słów . Testa robił mu znajomy i za ten sam fakt powinien już mieć przeje***** .
@Huz Wyszliście na 1 open , jeżeli się nie myle i chyba przegraliście . Wojna się nie skończy szybko , więc proponuje kilka open batli i po sprawie niech każdy pokaże swoją klasę . Prosty układ , 3 open i ten kto wygra więcej wygrywa . @"jakiś noob wyżej" mam nick kolego , więc racz spojrzeć na niego , nie musisz mnie lubić i zgadzać się z tym co mówie , nie znasz mnie więc uważaj na słowa
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a szyd po ang znal chyba tylko how long, leave, i pare przeklenstw, reszte mu pisal jeden koles na 40 ms ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() hehe, Hozugi, Hozgu.
Wlasnie to co teraz wyprawiasz na tym forum, to nazywa się "mydlenie oczu" osobom, którzy widzą tą wojne tylko po fragach i wypowiedziach innych (najczesciej osób z DL ^^) W ogóle przytaczasz tu BEZSENSOWNE teorie, mam na myśli dokładniej te twoje opowiadanie o 10 osobach którzy posiadają lvle 30-40 i walczą z 1 człowiekem o levelu 100. Do czego to w sumie porównujesz, stękasz wciąż no toper, że macie mniejsze levele i w ogóle zero szans w open battle, na dodatek ekscytuje cie to, iż Tavion padl ![]() ![]() Dobra wiecej nie mam ochoty sie rozpisywac, starczy tyle uwag ile wypisalem ![]() ![]() ![]() /viedz~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Viedzmin
Mówisz, że DL już ma dość wojny...dziwne, że to wy składaliście już 3 oferty pokoju ?? A Majk3l to przecież Gottri~ ,bo on "kupywał" poty na wojnę nie ?
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() Hehe mori, tworzycie własne ironie o tym co robilismy a co nie, spojrzcie wreszcie na wlasne tyłki. Zostalismy w wojnie i jest extra! proste...
no cóż, myślę że lepsze są kupowane na wojne poty przez Gottriego, niż tibijskie GP kupowane za złotówki twoich rodziców, bez obrazy |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Viedzmin
Dobrze wiesz , że nie kupowałem kasy tibijskiej za rl kase, jeśli masz tamten ss to dobrze się przyjrzyj co tam pisze. A czy tak extra dla was, że zostaliście w wojnie, to nie wiem... padli u was najsilniejsi zawodnicy ( w znaczeniu najwyższe lvl).