|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() sry że odkopuje ten temat ale na stronie CD-ACTION zauważyłem news o takiej treści:
Masakra w szkole w Niemczech może mieć poważne konsekwencje dla graczy z Bawarii i Dolnej Saksonii. Lokalne władze zgłosiły tam projekt nowej ustawy przeciwko brutalnym grom. Zgodnie z nową ustawą producenci, dystrybutorzy, ba, nawet grający w gry zawierające akty 'okrutnej przemocy przeciwko ludziom lub postaciom przypominającym ludzi' mogliby być karani grzywną lub nawet rokiem więzienia. Projekt ustawy trafi do parlamentu w przyszłym roku. [ CormaC ] Co o tym sądzicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Yeahh... a w simsach też się napieprzają! Zdelegalizować Simsy! Diablo! I inne! -.-'' A filmy to co? Też, władca, ojciec chrzestny, ferajnę, niech nie bedzie przemocy! niech nie będzie niczego! O!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Ja bym zdelegalizował Harry'ego Pottera i Pokemony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Taa niech lepiej ukaraja autora "liquid qars", a moze star wars lego? lol Niech ukaraja producentow szachow... (zbijam pionki o nie!!!11231) lub pinballa, a moze program edukacyjny mowiacy o "jachrze OKRUTNYCH" bitwach komorek? -.-
To jest tak zenujaca ustawa, ze wprost ubic krzeslem da sie kogos... Hmmm, ALEZ napewno ustawa wejdzie w zycie tylko martwi mie jeden problem... ile lat bedzie sie odbywala sprawa tego zakazu w trybunale konstytucyjnym? Mi sie zdaje czy zakaz jest niezgodny z KONSTYTUCJA? (oczywiscie nie chodzi mi o ograniczenia wiekowe) Wedlug mie sprawe powinno sie kierowac do rodzicow lub szkoly. W grach ludzie sie wyzywaja (kiedy zostali skrzywdzeni). |
![]() |
![]() |