|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() @up
Rośnie spamer... Kolejny gość który myśli że jest najlepszy. Już ileś razy oceniłeś na 1/10 -.-. To jest jeden z lepszych fake'ów na tym forum, a na pewno lepszy od twoich (Bez urazy Virus, nie mówie o twoim udziale w waszym fake'u), a jeszcze te śmieszne fake'i to pierwszorzędny spam. @Topic <Shuki zaczyna komentować> Świetne. Rób więcej albo raczej daj więcej bo nie będziemy komentować (bunt blax?? ;p). @Edit <Shuki skończył komentować ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 20-12-2006 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Nie czaję tego. Super i świetny, 1/10? o.0
@topic Podoba mi się ![]()
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba musze was przeprosic za to, ze nie dawalem tak dlugo nowej czesci i za to, ze jest taka slaba. Obiecuje, ze w nastepnej czesci ukaze sie pare istotnych rzeczy... @down Moja nie uwaga. Wlasnie o to mi chodzilo. Jeden jest bardziej czlowiekiem. Drugi nie.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 14-02-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Oooo Veruis zrobił fake!
Hmm... gdyby tak zabijała ciągle wszystkich to by już ludzisiów na świecie nie było. Aha i bdąd! "ZABIŁeŚ MI BRATA" a Metis to ona, prawda? Jak się nad tym zastanowić to można się przyczepić, że Ignatius mówi na bordowo a Eerion już normalnie. Ale te "Metis" to mógł być nieludzki pomruk ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 14-02-2007 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Fabularnie trche mi sie all pomieszalo a graficznie wszystko ok :d
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Rozjaśnij to... Będzie dobrze... Tylko głęboko oddychaj!
Ocena jak najbardziej pozytywna. Tylko zbyt ciemno. Chociaż nie wiem czy to za ciemne jest. Nijakie :/ Oczy bolą od tego. Pozatym weri gud dżab! ![]() @Down Zawsze ![]() Ostatnio edytowany przez LolnY - 15-02-2007 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nareszcie Veruis zrobił coś.
![]() @up Ty to zawsze będziesz dodawał do posta?? ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 14-02-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ale ze mnie złowieszcza czarna masa <sic!> z tasakiem wielkości człowieka xD
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Athun
A ja mam zupełnie odmienne zdanie na ten temat... Fabularnie wszystko w pożądku, dzieje tego fake są mi dobrze znane i rozumiane przezemnie. Chodzi oczywiście tylko o to co sie wydarzyło, nie mam na myśli planów Veruisa na to co ma sie wydarzyć. Za to, graficznie nie bardzo cie rozumię. Nie wiem czemu ma służyć no (nadmierne) dosycenie kolorów na pierwszych 6 scenach, co oni tam jakieś metalowe słońce mają, czy jak? Te czarne plamy z (jak to nazwał Eerion) tasakiem wielkości człowieka, są dość mroczne i straszne, ale niezbyt estetyczne. Do tego sceny mają różne wielkości, co jeszcze bardziej zmniejsza estetyke tego fake. Cuż za zwrot akcji na koniec odcinka, nagle (domniemana) główna bohaterka ginie zadźgana wielką maczetą, przez tajemniczą, mroczną i jak że straszną istotę w czarnym (płaszczu?). Zaintrygowałeś mnie, ciekaw jestem jak to rozwiążesz (i kiedy). Musiałem sie na kimś wyżyć bo mi Glaves na Gangste nawrzucał <joke> ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No, widze ze wrociles do fake'a. Wiecej mi sie nie chce pisac ;]
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drakooś zmieniaj podpis bo Veruis ciągnie fake'a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem bardzo zdziwiony Panie Veruis'ie, że dałeś nową częśc !!
Ehh... Co moge powiedziec... Jednak na początku te kilka obrazków niepotrzebnie pociemniłeś niezaładnie to wygląda... :/ I ta walka taka chaotyczna pierw jest jeden kolo potem dwóch ![]() Ale ogólnie jest bardzo dobrze ;]
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() No... Takie to nie za ciekawy, ale walka ujdzie ^^ Jak narazie się nic nie rozkręca, więc musisz się postarać
![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Szkoda że takie małe obrazki robisz. Leprze więkrze ;]
ale ładnie nawet. 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dzieki za komentarze i wezme sobie to wszystko do serca i poprawie.
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie
3/10 -ciemno -pojawil sie i zadzgal kolesia i se poszedl -.- -SUPER EFekty (nie mowie ze moje lepsze)Wszedzie te cienie -walka tibijska (stego co pamietam dales dla kolesa 3/10 za to ze jest walka tibijska) |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Poogladaj sobie poprzednie odcinki i zobacz ze jest "ciemno" Ja tu nie widze zadnych efektow... Jak nie rozumiesz subtelnej mojej uwagi, to idz i nie wracaj. A co do przyslowia, to sie nie sprawdzi. Jestes dzieckiem a nie bogiem.. PS. Ucieka sie z lekcji matematyki? Bo 10 - 4 = 6 nie 3...
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 15-02-2007 o 18:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Veruis
Dobry tekst. ![]() @Mors Yyyy... Ale twój fake jest zdecydowanie gorszy niż ten. |
![]() |
![]() |