|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Ja na wyjedzie integracyjnym w Gim. chce się umc okolo 1 w nocy i Nauczycielka wchodzi:
N:Marsz do łóżka!! Jest 1 w nocy!! Ja: Ale ja chce się umyć! N:Mnie to gówno obchodzi!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() o stary, jakie smieszne...
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwaga:
'Chodzi po ścianie' do dzisiaj się z tego śmieje. Mam bardzo niewyraźne pismo, cóż nie moja wina, takie geny. Dostałem 1 z wypracowania(żadnych ort, int, etc.) za niewyraźne pisamo i do tego uwage którą miał podpisać rodzic. Mój ojciec, jak to mój ojciec. Podpisał 'Niestety nie moge rozszyfrować pani wiadomości, prosze napisac rozkodowaną'
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() U nas najlepsze teksty są na fizie i od pana konserwatora xD
konserwator "chopcy do ktorej klasy chodzicie?" -"trzeciej" "oby tak dalej" ale fiza rzadzi ;] "Panie nowak chcesz pan ze mna porozmawiac na tematy fizyczne?" "Jak mnie wkurzysz to bedziesz latał jak perszing na wysokości lamperii" "Znowu paliliscie ?! W wieku 30 lat umrzecie na raka płuc!!!" -"prosze pana, na coś umrzeć musze" oraz nie tekst, ale sytuacja, koles wyszedl odniesc denaturat, to zmienilismy sklad mieszaniny, pozniej sie za bata nie mogl zoorientowac czemu doswiadczenie nie chce wyjsc ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() SVEN, macie fizykę z p. Piaseckim? Chcieliśmy mu kupić kubek z napisem "CIAPŁE MLEKO"
![]() Pani od chemii na lekcji do nieuważającej koleżanki: "No nie wiem Natalia co ty sobie wyobrażasz ty cały czas jesteś hepi!" albo do kolegi, srogim tonem "TY ZGINIESZ MARNIE!" To nie tekst nauczyciela ale też koleżanki, ale mnie zwalił z nóg, na przerwie rozmawiała z kumpelą i tekst "w dupie mam pałę"... do dzisiaj nie wie czemu otoczenie wybucha histerycznym śmiechem, kiedy im przypomnę. ![]() To się może wydawać nieśmieszne, ale przykro... to trzeba słyszeć na własne uszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Nauczyciel wfu o siłowni:
N:Tylko uważajcie, mój kolega kiedyś próbował podnieść za dużo i pękła mu miednica U: Uuu, miednica droga sprawa. Wiem, bo w maluchu kiedyś wymieniałem. EDIT: Mam w klasie takiego przesadnie szczerego obcokrajowca. Ksiądz puścił muzykę klasyczną: N: To jest fletnia pana, czy jakoś tak U: To gówno, to wyjebać. N: Co?! U: Nie podoba mi się. Ostatnio edytowany przez joey - 28-11-2006 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Śmieszny odruch...
Pierwsza klasa gimnazjum, wycieczka klasowa- jakby obóz przetrwania. Kolega (klasowy dyktator) przyszedł do mojego pokoju, który dzieliłem z piromanem i kolegą. Wszedł do łazienki, spełnił swoją potrzebe fizjologiczną i stwierdziwszy brak papieru toaletowego podtarł się kolegi skarpetką ![]() Siostra na religi... Siostra Elża:'Uspokójcie się!' Grzesiu: Bo co?' Siostra Elża:'BO WAM WSZYSTKIM PAŁY POPOSTAWIAM!!!' ![]() ![]() ![]() Facetka z gegry... Pani Katarzyna:'No Maciuś, nie mamy obówia zmiennego! ![]() Wiewiór:'A no tak, nie mamy?' Pani Katarzyna:'Zdejmujemy buciki ![]() Wiewiór:'Ale nie prosze pani' Pani Katarzyna:'No zdejmuj' Wiewiór:'Ale ja mam dziórawe skarpetki!!!' Siostra nas już nie uczy, a Wiewiór przeniusł się do innej szkoły ![]() ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 28-11-2006 o 17:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Paweł S. konsumuje bułke z pobliskiej piekarni wraz z masłem,serem,ogorkiem i sałata.
Adrian M. wyciaga produkty spozywcze z torby Błazeja K. a na dodatek bije go po glowie Adrian to ja;d Łukasz L. Wychodzac z klasy beknął po czym wykrzyczał "Hail Hitla" i "pierd**e ten interes" Gosciu z polaka takie teksty w dzienniku pisze ;d A jego popularna uwaga to: Codziennie w klasie 3a poswiecam kilka cennych minut na egzekwowanie zaległych podpisow od rodzicow,zadan domowych oraz na wpisywanie uwag.
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP
No i co w tym takiego wielkiego? Zwykłe uwagi,w których wypisane jest to,co robią uczniowie.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Hehe, Religa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() raz se siedzimy na korytarzu obok malej salki gdzie jakeis zajecia dodatkowe sa i konserwator wchodzi do srodka i zaczyna cos tam robic. moj qmpel patrzy: klucz w drzwiach no wiec zamknal nieszczesnika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() heh jakbym widział kumpla z klasy... koles czaruje jak najęty a jak mu zwrócisz uwagę to wypowie podniesionym głosem "Pogarda, zniewaga! Idź precz ty szczurze" a potem doda "Jam jestem Nekromanta przyszłości... strzeszcie się!"
i macha łapami udając, że czaruje ;D |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Tak . Widać jak nauczyciele sa inteligentni. W każdym calu.
Szczególnie szanowna pani od matematyki. "jak macie taką lekcję w tygodniu, kiedy nie macie lekcji, to przyjdźcie na lekcje" Pan od informatyki, patrzac na to że opieram swoje nogi na stoliku od komputera, po dłuższym namyśle rzekł: Wstań i zobacz, jak siedzisz ... Nasza szanowna wychowawczyni, do mojego szanownegokolegi z ławki obok Nie CO , tylko SŁUCHAM może, co ?? A to , to było na lekcji, gdy pisałam sprawdzian w obcej klasie. Oczywiście nasza kochana matematyczka. Ja myślałam, że ty się rozwijać , a ty się wstecznisz ! Eh, po dłuższych uwagach do mnie, ze nie rozumiem tematu pani powiedziała: Jeżeli nie umiesz myśleć, to pomyśł jak tego dokonać. No i kilka uwag: - Ada(ja) śpiewa głosno na lekcji, jedząc w tym czasie kanapke. - Biega po ławkach i krzesłach. - Ada gra z Wojtkiem w państwa i miasta na lekcji. Do tego krzycząc na cały głos że zdobyła maksymalna ilość punktów. - Patryk P. i Filip Ch. rzucają na lekcji papierosami. A no i jeszcze nasz kochany pan od historii: (Dam oczywiscie inne nazwisko) Nowak, twoje nazwisko?
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skopiuje kilka faktow z naszego klasowego forum ^^.
[Cytuję nauczycieli] "Siąde na ławeczke bo mnie podwiewa" [pani z WF] "masz za mało obciągniete.....palce" [pani z WF] "Przygotować mi plac zabaw" (chodzi o tablice) [Pan z Fizyki] "-choroba wywoływana przez laseczki wąglika... -no widzicie, wszystko przez te laseczki...[o dziewczynach]" [Pan z Fizyki] "wiecie co to jest ruch? Taki kiosk" [Pan z Fizyki] "Wy się nie bójcie uderzać piętami o pośladki" [pani z WF] "W końcu traficie na kosę... tfu! na kamień!" [Pan z WF] "Boli Cie podbrzusze? Nie! jądra mnie napieprzają To pochodź na piętach chwile, przejdzie" [Ja + Pan z wfu] "Dziś tylko jedna lekcja wf'u, ale jak ktos chce napewno mozemy prywatnie to po lekcjach odrobić" [Pan z Wf] Jednym slowem moje LO ;P
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Napisze kilka zdań mojej nauczycielki z fizyki
- Wy słuchajcie tego, co ja pisze - Temu to należy się kara śmierci a potem dożywocie - Kiedy ja chodziłam z waszą wychowawczynią przez studia
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw techno rox ;*
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() Takie z dzisiaj
W szkole Kolega (Dajmy na to Nowak) - Psze pana to o której te zawody? N- Nie rozsmieszaj mnie ( brecht), za słaby jesteś K - Pff to nara Na zawodach N- Gdzie Nowak? Ekipa- Mówił pan że ma nie przychodzić N- No tak ale mnie pała swędzi (brecht) Ekipa (pwn3d hahaha) Hehe ogólne rzecz biorąc to nie wytrzymalibyscie w mojej klasie ze smiechu ![]() |
![]() |
![]() |