![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jak już ktoś tam pewnie wspomniał - no pvp dla ludzi, którzy traktują tibię jako grę, gdzie można wejść zabić rata i wylogować się. Gdzie nie trzeba się martwić czy jakaś
rządząca gilidia jest na serwerze i czy ci się wbiją na resp ratów. Nie. Oczywiście każdy gra tam gdzie chce, ale wkurza mnie jedno. Płaczecie, że nie ma pvp i ja się nie dziwie. 3-4 miesiące po założeniu nowego serwa pvp ludzie przestają grać, czekają na nowy serwer i/lub w tym czasie idą na no-pvp. I to własnie przez takie osoby na pvp nie ma kolejek i w godzinach szczytu jest 400-700 osob na serwie, a na no pvp kolejki po 200 osob i prawie 1k graczy. Więc skoro jesteście tacy pro, to grajcie dokońca gińcie tysiącpięćset razy, ale logujcie się i bijcie lvl od nowa. Mówię do osob, które nie wbiły nawet 20 lvla, a mają czelność się wypowiadać. A tak do tematu: Mi to zwisa jaki MDM na nick, ile gra, i co je na śniadanie. ; -) Ostatnio edytowany przez chesek - 20-12-2006 o 21:51. |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Ps. piszę się Non pvp. ![]()
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() pisze sie noob pvp ;d
|
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Dragon Pewnie gral na pvp i dostawal tam po dupie i pewnie nie jest wytrzymaly to wolal se pg walic na noob pvp... i mysli ze jest kozakiem to sie myli... Wiekszym kozakiem jest wbicie 100lvl na pvp niz 250 na noob pvp...CU
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
|
![]() @up
Koleś coś ci sie źle wydaje... Na pvp 100lvl to nic, pozatym wiekszość to SZARERZY! ![]() MDW też szarer, ale mnie to nie obchodzi, niech gra jak chce... |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
OMG..Zrob 100lvl bez znajomosci np. na arcanii to ci pogratuluje.... a na noob pvp moge sobie expic i reszta mnie moze walic
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli moge cos powiedziec ta postacia graja 3 osoby ..
Dwoch Braci i Kolega Starszego Brata ![]() Do lvl 100 Grali tylko Bracia ale chyba sie im znudzilo ;] To tyle pozdrawiam. /Bourne |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
|
![]() A mi sie kurwa za przeproszeniem wydaje ze on ma 100 ownerów ludzie niemacie co robic? mowicie ze na pvp jest trudniej wbic 100 lvl niż na "noob" pvp to moze wbijecie takie lvl'ki to sobie mozemy podyskotowac... to sa jakies noobki ktorym sie nudzi i piszą ze to sherer. wbij lvl to sobie pogadamy. takiego tupy texty są poprostu smieszne ktos gada takie bzdety jakis noob podlapie i bedzie ropowiadal takie plooty. Masz dowody? przedstaw je. niemasz? wyp'dalaj. temat jest tylko poto zeby powiadomic tych ludzi o tym ze wbiil 250
![]() PS: co was boli? Zazdrość. /supp.
#70 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Imię: Wladca Luku
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 56
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 250 zeby wbic to jest 10x wiecej expa niz 100 wiec nie gadaj glupot jak sie nie znasz... |
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak sie sklada ze ja tak wiec nie pisz na mnie glupot skoro sam nic nie wiesz ! Pozdrawiam... |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Myslisz ze jestes taki pro? |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
100 wbija sie trudniej na pvp nizwysokie lvle na non pvp. why ? bo ludzie ktorzy rządzą serwem zaczynaja się toba interesowac na jakims 70-80+ i albo sie okazuje ze ich jakoś znasz albo masz przesrane... pozatym non-pvp (tez nazywam to noob pvp) wkur*** mnie na takich światach że 8 lvl może wysmiać/zbluzgac/okraść itp itd takiego 250+ a ten sie posra i co najwyzej pusci sobie kurwe pod nosem... grajac na pvp nie wbilby takiego lvlu. 254237300/15694800=~16.2x nie odrobiłeś pracy domowej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Old Arcania
|
![]() Cytuj:
hueheue popieram, to non pvp serv w dodatku no ale gz dla polaka.
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
|
![]() [CHAR]Taifun Devilry[/CHAR]
[CHAR]Eternal Oblivion[/CHAR] [CHAR]Seromontis[/CHAR] Czołówka gra na światach PvP ![]() Ostatnio edytowany przez druidek12 - 21-12-2006 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() I tak miał trudno na non-pvp... Na non pvp bezkarni zlodzieje, a na pvp pk. Nawet na to samo wychodzi. gz dla niego.
|
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
|
![]() zanudzilbym sie na smierc na non-pvp chyba ale i tak gz
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
tak czy siak na non-pvp jest latwiej bo nie istnieje groźba że ktoś kto cie nie lubie cię zabije... natomiast ta trójka dla nich sie nalezy respect bo mimo wojen itp maja takie lvle i ida w góre, mateucz nie musi takiego wysiłku w to wkładać. |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
|
![]() @up,
i policję, @topic, non-pvp mógł mu tylko pomóc, aczkolwiek nie na tyle żeby osiągnął taki sukces tylko z powodu świata, na którym gra. On jest bardzo dobrym graczem i jestem przekonany, że na pvp poradziłby sobie równie dobrze. |
![]() |