![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: s@motny w sieci
Imię: Solo Kioker
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brigade forever
Świat: Astera ROX
Poziom: 869
Skille: *.*-*.*
Poziom mag.: 69
|
![]() @@@ jak juz Kagonesti sie wreście odezwał na foruml i Cie pojechał nie mówiąc o reszcie to naprawde jest z tobą źle.
Jedyny plus tego tematu to ,że zawsze mnie rozweseli i chyba wszyscy sie zemną zgodzą ![]() @@ Kago on Ci pewnie domek zalewa bo nie umie zakręcić kranu ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Rumia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gepard of Rumia
Profesja: Druid
Gildia: Restricted Zone
Świat: Astera
Poziom: 62
Poziom mag.: 53
|
![]() glupszego tematu nie widzialem, ale chociaż jest sie z czego pośmiac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Kujawsko-Pomorskie
Imię: Lucker Elite Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
|
![]() Augustow co sie stalo
![]() ![]() P.S. stawiam kolejke wszystkim jak temat zostanie zamkniety ![]() kawalek od Augustow'a z innej postaci ![]() Cytuj:
Patrolineusz [179]: ja jak mi mama daje do sql na drozdzowke Patrolineusz [179]: to odkladam do skarbonki i zbieram na pacca Patrolineusz [179]: UAHUSHAUSHAUHS 21:13 Barthez the Traucer [199]: ja z 300 mam 21:13 Barthez the Traucer [199]: same pozytywy 21:13 Barthez the Traucer [199]: nawet gacie mam z allegro Ostatnio edytowany przez Lucker - 18-12-2006 o 16:26. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Początkujący
Imię: augustow of urban
Profesja: Elder Druid
Gildia: żadnej
Świat: ASTERA
Poziom: 49
Skille: 15/22
Poziom mag.: 48
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Moze zeby posmiac sie z twojej jakze wielkiej inteligencji?
Powiedz tak szczerze, ile masz lat? Bo z kolega sie klucimy, on mowi ze 4 ale ja mysle ze chyba troche mlodszy jestes. @Wnioskuje o nie zamykanie/usuwanie temate, lecz nadanie mu innej nazwy, np....dziurawy musk* A(a)ugustowa. *Dla niekumatych bledy popelnione celowo.
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Imię: Banio of Astera
Gildia: n/c
Świat: Astera~
Poziom: 37
Skille: xx/xx~
Poziom mag.: 38
|
![]() ehh...widać że po wyzwiskach i obelgach graczy z astery august noobq sie zniechęcił...August ile wymyślałes ten nick xD ?
Temat dostarczający dużo smiechu ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Temat sie przerobil w jeden wielki syf i chyba go zamkna ;P No widzisz "drogi autorze tematu" , masz tych swoich wielbicieli.
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Beda Zara Ssy Z Tombow
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Imię: Vatone
|
![]() taak teraz sie zorientowalem kto wkleja te super zaczypiste madafaka ssy. oczywiscie Augustow. jak wszyscy dobrze wiemy jeden z najwiekszych thiefow z astery: zawalil bohy mojemu kumplowi z gildii, w ktorej zreszta kiedys byl i wylecial za thiefostwo. aha moze bys tak przyswoil podstawowe zasady pisowni j. polskiego? miales Ty kiedy slownik w reku? aha wlasnie, mialbys troche mniej tej kasy gdybys mi jej nie zawalil, prawda?(to nie sa klamstwa prosze spojrzec na wypowiedz Kima):
to chodzilo o mnie. tak wiem, ze za chwile moj post zostanie skasowany, bo obrazam autora tematu, ale mowie do Was wszystkich, ktorzy zdazycie TO przeczytac: trzymajcie sie od niego z daleka!
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD Ostatnio edytowany przez Vatone - 18-12-2006 o 17:31. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Imię: Banio of Astera
Gildia: n/c
Świat: Astera~
Poziom: 37
Skille: xx/xx~
Poziom mag.: 38
|
![]() Hmm...Widać ,że chłopak nie poddaje sie;D a tak serio jak coś piszesz to daj ss'a ...-.-
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Szwecja
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Owned. Nieźle się uśmiałem czytając ten temat xD!
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Stratford/Paslek
Imię: Aerial Dreamer
Świat: Guardia
|
![]() Przeczytalem caly temat i jedyne co moge powiedziec to buahahahaha
Ale nie zdaje sie wam ze ten caly temat to tylko prowokacja? Znam wielu "dziwnych" ludzi ale on mnie rozwala ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Imię: Vatone
|
![]() UWAGA UWAGA
wklejone tutaj screeny sa wiarygodne i prawdziwe, ukazauja jakim naprawde graczem jest Augustow of Urban. zrobilem je przed chwila. sa to rozmowy z :autorem tego tematu(okradl mnie z okolo 10k) i Jackiem of Astera(moim kolega, ktorego "przyjacielem" byl kiedys augustow~) rozmowa z Jackiem: ![]() rozmowa z Augustowem: ![]() bardzo proste. wniosek nasuwa sie sam.... aha i prosze liczyc sie z tym, ze zaraz autor napisze: "gwuno prafda pszeciesz on kuamie!!!111"(specjalnie sa bledy) jak ktos by mial jakies pytania o autora tematu to PW albo msg w tibi. Pozdrawiam
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD Ostatnio edytowany przez Vatone - 18-12-2006 o 17:55. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Chyba 'ile dałeś za ten nick'... znalazłem 3 aukcje (2 z niepowodzeniem, w jednej były oferty kupna). Wszystko wskazuje, że to ten sam acc... (augustow, nie august).
Co do Augustow'a - DAWAJ EQ ALBO MASZ HACKA !! Całą rodzinę shackuję, mamę, tatę, ich komputery w pracy - wszystko Twoja wina! I nie zmieniaj postaci - ja wszystko widzę, co na kompie masz i co na kompie robisz... każdy z Astery Ci to potwierdzi ( ![]() Pozdro! Bolt~
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh Bolt nie badz juz taki zostaw chociaz mamusie i tatusia :/
przykro mi Augustow, zegnaj ![]()
Patrolineusz [179]: ja jak mi mama daje do sql na drozdzowke Patrolineusz [179]: to odkladam do skarbonki i zbieram na pacca Patrolineusz [179]: UAHUSHAUSHAUHS 21:13 Barthez the Traucer [199]: ja z 300 mam 21:13 Barthez the Traucer [199]: same pozytywy 21:13 Barthez the Traucer [199]: nawet gacie mam z allegro |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buhahahhahaha niewiedzialem ze tam moje teksty beda Xd
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() @up;
I jak? Dobrze mówiłem, żebyś kupił mf i poszedł na tomby? Strasznie się upierałeś ze swoim pytaniem 'po co mi mf', ale robisz jakieś postępy (w expieniu xD). Do do eq - mówiłem Ci już, po co Ci takie ciężkie. Sorc powinien mieć więcej cap niż def, nawet jak 'biję słabsze potworki'... więcej mf Ci się zmieści. Loot Ci lekko nie dopisał... dokup sobie Blue Robe, sprzedaj DSM i Crown Legs, będzie kasa na mf. I nie udawaj, że do kogo innego wysłałeś, bo widzę każdy Twój ruch... @Edit; o żesz kuźwa... nawet przekonałem Cię do exori vis... ale ze mnie masta... przy tym też się trochę upierałeś, że Ci nie potrzebne xD Pytanko - po co Ci magic shield? =/ Spokojnie się wyleczysz za pomocą Exura Gran...
FTW !! Ostatnio edytowany przez Skym4N - 18-12-2006 o 19:04. |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^^ no widze ze juz troche lepiej, ale rownie dobrze mozesz wklejac te ss na ss'y z astery i bylo by calkiem dobrze jak bys jeszcze byl wporzo koles (nie wyzywal i nie kradl) a co do eq to dobre dla druta/sorka: demonka, b robe, rod, crown helmet, bohy, p legi (mozna crown tak jak ja ale cap waste
![]()
Patrolineusz [179]: ja jak mi mama daje do sql na drozdzowke Patrolineusz [179]: to odkladam do skarbonki i zbieram na pacca Patrolineusz [179]: UAHUSHAUSHAUHS 21:13 Barthez the Traucer [199]: ja z 300 mam 21:13 Barthez the Traucer [199]: same pozytywy 21:13 Barthez the Traucer [199]: nawet gacie mam z allegro |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum