|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() @ stryju - a co jest takiego nietypowego w zwyczajnym expieniu?
![]() @ Reiik - miło mi, że kogoś moje screeny nawróciły na drogę paladyna. Im nas więcej, tym lepiej ![]() @ Pinpin - dokładnie, jak powiedział Shanii. Obawiałem się śmierci na dragach. Miałem lekkie lagi i nikłe doświadczenie w biciu dragów, do tego nieznane mi respy w Ank... @ Szao15 - wierz mi, dotarcie na dworce nie sprawia praktycznie żadnych problemów. Wystarczy trochę poszukać. Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze ![]() ![]() Do zobaczenia jak najszybciej.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() hehe, co za tempo
gratz no i ofkorz rzuc wiecej ![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2006
|
![]() @ P0nury troche sprawia jak wczoraj szukałem to spotkałem carniphile i 2 tarantule ;/ paraliz tarantule haste a ja ded ;/ plx zapodaj mapke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Ogólnie scriny bardzo ciekawe..ale...mam jedno ale;p
Wg. mnie masz słabiutki mlvl'ik...na 35 lvl mam 14 magiczny...ale może to przez to, że pod depo siedzę dość często?..możliwe...ale jednak;p Co do dworków-byłem raz...widząc twoje scriny przygotowuje arrowsy na te zielone moby.. Pzdro! Edit. @down-JA i powtarzam JA expiłem do 22lvlu na rotach,potem do 30 na beho..z tym że ja niemiałem pacca. Do 25 lvla można expić na rotach pod liberty bay. Dworki?myślę że od 25 lvlu można tam iść. Pare runek Gfb(z 5?) Uh(też z 5?) i 10 mana fluidów. Oczywiście dużo fooda rówież,bo tam niewiele stworków zostawia coś zdatnego do jedzenia ![]() I nie przestrasz się ilości dworców,największy dmg(oprócz shamanów)w p armie dostawałem za 4? Shamana zabić od razu! Zabierze ci on hp więcej niż kolejnych 50 zwykłych dworków ![]() Nic tylko życzyć powodzenia :> Pzdro! Gl&Hf Ostatnio edytowany przez exeros - 06-01-2007 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie tez nawrocilo to znow na droge palka, tym razem od zera.
Mam 8 level, 40 dist. Kasy mam sporo na arrowsy etc gdzie moge wyexpic szybko i od ktorego levelu moge expic na dworcach?(nie musi byc zwrotu, kumpel narobi mi run).
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() W końcu wypuścili mnie ze szpitala. Myślałem, że sobie dzisiaj pogram, a tu dupa - admini pracują nad łączem. Co chwila kick/lag or sth. Niestety, póki sytuacja się nie unormuje, to nie mam co pojawiać się w Tibii, skoro po 2 sekundach dostaje kicka.
Frapper - IMHO optymalnie możesz zacząć tam expić tak od 20 lvl'a. Bierzesz wtedy wystarczająco arrowsów, żeby sensownie tam poexpić, a nie co chwilę latać do depo. Ze 2 UHy i parę manasków by się przydało, do tego w cholerę żarcia. exeros - no właśnie, mlvl mam bardzo cienki, ale jest to zasługa głównie tego, że jak jestem już w Tibii, to głównie expie. Po prostu mlvl za mną nie nadążą ![]() Szao15 - bo żeby tam się dostać, to trzeba się trochę wysilić i ruszyć mózgownicą. Ja się pomęczyłem, żeby tam dotrzeć i sam nie mam zamiaru ułatwiać nikomu tego zadania. Mnie to też kosztowało trochę czasu, wysiłku i nerwów.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Witam, troszkę mi głupio że "odkopuje" ten temat, jednak jestem zauroczony owymi fotami i apeluje tutaj do Pana P0nurego aka Rafientego o jak najszybsze wklejanie nowych 'ss'ów.
Pozdrawiam.
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() @up
dolaczam sie do petycji |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakoś ostatnio nie miałem ani chęci, ani warunków do grania w Tibie (lagi, kicki, granie w piłkę nożną
![]() Nominalnie używam clubów. Stwierdziłem jednak, że pora przesiąść się na swordy. Gruntowny retrain zaczynam gdzieś od lutego. ![]() Jak już knight, to nie mogło się obejść bez dobicia lvl'a. Żal mi się trochę zrobiło, że od prawie 4 tygodni mam 16% do 50 lvl'a i zero ochoty na dokończenie tego. ![]() Główny cel mojej rycerskiej egzystencji wykonany. Pora zatem na paladyna. Dawno nie wypadło nic fajnego z nie-dworców. Pora na przełamanie passy. ![]() No i uwieńczenie całkiem przyjemnego piątku. ![]() Zobaczymy, jak to będzie z przyszłością. Zasób czasu coraz mniejszy, ochoty i samozaparcia też już niewiele. Może pozbieram jeszcze trochę kasy i ruszę na masshunt dragów...
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Small kołmbek
NA-RE-SZCIE! Kij z tym, że dalej ostro pudłuje, a dworce coś skąpe z lootem są. Trza przełamać passę! ![]() No i jakoś tak się złożyło, że skoro jest 50 lvl, a na BK Queście pewno o tej porze ktoś expi, to wynika z tego... ![]() Wiele miesięcy marzeń znalazło swe uwieńczenie... ![]() Yes, yes, yes!!! Komentarze bardzo mile widziane :>
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 23-01-2007 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z racji tego, iż topic praktycznie zmarł sobie śmiercią naturalną, a ja mam coraz mniej sił do Tibii... No cóż. W kwestii prowadzenia topicu jestem "retired". Miło było, ale wszystko co dobre szybko się kończy. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() Super SS !!
Dawaj więcej ! ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytanie ze zrozumieniem kłania się...
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Huh, czułem, że kiedyś tutaj wrócę. I wiedziałem, że prędzej, czy później znów zapałam miłością do knighta. Postawiłem wszystko na jedną kartę, kupiłem odpowiedni rynsztunek, poskillowałem i ruszyłem na łowy.
![]() Potem nastąpiły 3 drobne zmiany w ekwipunku, które kosztowały mnie gdzieś 260k. Na zdjęciu nie ma niestety aola, który już 5 minut później wisiał na mojej szyi (na szczęście na screenie możemy zobaczyć Sir Davida, który zapewne zrekompensuje wam brak tego jakże śmiesznego, fioletowego wisiorka). ![]() No i granica 2mln expa przełamana... ![]() Teraz wziąłem się raczej za skillowanie. Dobije może 75 shieldingu i pójdę na żółwie. Jakoś nigdy nie podobało mi się expienie tam, może jednak jakoś się przekonam... No i to, co mnie chyba cieszy najbardziej - efekty treningu. ![]() (dla niekumatych hint - pozycja 130 :>) Btw., komentarze BARDZO mile widziane.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 06-02-2007 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ładnie, ładnie.
Z ciekawosci sie zapytam..Dobrze Ci idzie exp na banucie? Jaki exp i ile zarabiasz? Mam troche lepsze skile i lvl ale sam nie wiem. Moze zrobisz iflm z banuty? Bardzo by mnie to ucieszyło.
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Exp jest raczej kiepski, wyciągam w porywach do 25k/h expa, ale dużo bardziej realne jest 18-20k/h (a tyle, to ja sobie robie bijąc dworce z tarantulami). Gdybym był z 2handed, byłoby dużo lepiej, ale wątpie, żebym wyszedł wtedy z kasą na jakikolwiek plus ;] Co do kasy, nie ma jej zbyt wiele, ale Banuta jest głównie dla celów relaksacyjnych. No chyba, że mi wyskakuje nagle merlkin - wtedy cały relaks idzie w pizdu. Co do filmu - zobaczy się, jak znowu wskocze na małpy. A obawiam się, że to będzie nieprędko.
![]() |
![]() |