|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Pruszcz Gdanski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xurda
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Heroes of Miklagard
Świat: Refugia
Poziom: 54
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam!
Z Eriga: Cytuj:
![]() ![]() Pozdro Pingwin |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca
Imię: Milinia
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Przeczytałem caluteńki temat i dziwi mnie to ze niektórzy ludkowie mowią, że ta nowa kusza częściej trafia od zwykłej, tyle tylko że ja chciałbym zauważyć ze celność zależy od skilla a nie od broni jaką dzierżysz w swej dłoni. Co do bucików to da je się naprawić. Mieczyk z PoI wydaje mi się lepszy od SoV mimo iż to "tylko" 2 ataku, ale zauważcie że na wysokich skillach, które zapewne posiadają CI którzy skończli tego questa(brawa dla nich
![]() ![]() Ja mam tylko do was pytanie czy PoI można wykonać tylko raz czy może tak jak ani pare razy?? |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Z tego co wiem to może je wykonać każda osoba, która będzie posiadała określony do tego lvl (80+).
@up, up, up Nom, popieram zdanie kolegów, Aven~ ma bardzo dużo defa, lecz zauważcie, że SoV także go posiada, a kiedy do tego dojdzie Mms to chyba to będzie lepsze rozwiązanie niż atak z Ava~. Wiem, że 2 punkty ataku to jest sporo, lecz SoV był i będzie lepszy, a zresztą to sprawa gustu ;p. @PS Jeśli miałby o tym decydować gust, ze względu na lepszy wygląd wybrałbym Ava~ ![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Ja uważam że są one bardzo przydatne z tego względu że można powiedzieć że nigdy nie znikną, bo można je odnawiać za 10 k u NPC, a dla takich hlv to to jest żaden wydatek.
Gilu
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No tak, mozna naladowac za 10k, jakby to powiedzial qmpel z forum o Diablo II, dobre dla Veteranów, ktorzy nie maja co robic z sojami ( w przypadku tibi z mpa ^^ )
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
|
![]() soft booty mozna ladowac w venore w sklepie z narzedziami. muwi sie cos do jakiegos goscia i ci je napelnia za 10k
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Druid Cite
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
|
![]() Moje już 2x ładowałem, dzisiaj będzie 3 raz.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Quest trudny w hooj, więc lepiej zostawić sobie buty do ozdoby ;] A sprawdzał ktoś czy można w nich codzić po wodzie
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() @Up
Są to tylko plotki nie majace potwierdzenia.
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Soft Boots (240 minut - cena:10K)
2 MP / 0.5 HP na sekunde 28800 mana // 7200 hp Life Ring (20 minut - cena:900gp) 4 MP / 1 HP na 3 sekundy, co daje 1,333MP i 0,333HP na sekunde 1600 mana // 400 hp Ring of healing (8 minut - cena:2k) 4 MP / 1 HP na sekunde 1920 mana // 480 hp Porównujac wszystkie 3 metody przyspieszonego zdobywania many i hp mamy dowod ze najtaniej wychodza Soft Bootsy. Ceny oczywiscie wzialem sklepowe, wiadomo ze mozna kupic LF i RoH taniej. Trzeba tez SoftBootsy zdobyc... ale jezeli juz je mamy: Za 10k kupimy 11 LF i 5 RoH. 11x 1600 // 400 = 17600mana // 4400hp 5x 1920 // 480 = 9600mana // 2400hp . 28800 mana // 7200 hp Ilosc many / hp w przeliczeniu na wydane 100gp: Z Soft Boots 288mp i 72hp Z LF 177mp i 44hp Z RoH 96mp i 24hp <-- wychodzi 3x drozej niz ladowanie butow *Ceny sa sklepowe, ale nawet jezeli kupimy RoH czy LF taniej to na pewno nie tyle taniej zeby to bylo bardziej oplacalne niz SoftBootsy (trzeba by bylo kupowac RoH po 600-700gp). Jedyna zaleta RoH to szybkosc regeneracji many i hp (2x szybciej niz SoftBootsow) Ostatnio edytowany przez Ares de'Buchanan - 12-02-2007 o 21:12. |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Fenzopi
Gildia: Dark Imperium
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 50
|
![]() Dla mnie zajefajna zecz , Soft bootsy jak wiadomo renegeruja 10 many/s dodajmy do tego roh który renegeruje 4 many/s + Druid lub sorc z promo któremy renegeruje sie 1 mana/s czyli uzyskujemy wynik 15many/s bardzo przydatne w trudnych questach kiedy niemamy czasu sie manasowac
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Druid Cite
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Todasteris
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 117
Skille: 19/27
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() @Fenzopi92
Z tego co wiem, a wiem bo posiadam softy roh nie działa jeżeli ma sie założone softy i mana na softach napewno nie regeneruje sie 10mp/s tylko nieco podkreślam nieco wolniej niż na rohu. Tak więc jeżeli niemasz tych bootów to nie wypowiadaj takich głupot i nie wprowadzaj ludzi w błąd |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() N00bku nie wiem czy wiesz, ale te butki można odnowić...
|
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Von Anix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Soft Bootsy można regenerowac u npc w venore za 10k.
#79 |
Guest
|
![]() Według mnie są warte zachodu
![]() ponieważ opłaca się je mieć niż "RoH" i "life ring" przydatne dla każdej profesji ![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
|
![]() A co jest jaksie ma promocje ,soft boots i roha. Jak tedy idzie manka???
|
![]() |