|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No mam już z 10 scen bez tekstów...
W tym tygodniu będzie, chyba że szkoła nie pozwoli ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Już widzę, że ostatni post napisał Drakon, myślę sobie "next part". Wchodzę, a tu wiadomość o next part.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Jak nienawidzę fake'ów z grafiką nie-tibijską to ten mi się podoba... Gratz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładne ale dam ci 7/10 za tyle przekleństw nadmiar psuje klimat
;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
|
![]() @up
Widziałeś gangsterów którzy nieklną ? 9,5/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Western - 04-02-2007 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
A owszem. Niektórzy z lat 30 XX wieku, byli dżentelmenami, chociaż w szale/gniewie czasem ktoś rzuci mięchem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Z tym przeklinaniem.....
Ludzie to tylko Fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jak obiecałem, tak zrobiłem...
Oto przed waszymi oczami trzeci odcinek Gangsta’y. Co tu wiele gadać, oglądajcie ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- Niestety jest to tylko połowa odcinka, chciałem się wyrobić w czasie więc dałem trochę mniej, lecz na większej ilości scen. Wkrótce powinniście zobaczyć drugą część trzeciego odcinka, niech tylko skleję co trzeba i wstawię teksty. Póki co komentujcie.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 10-02-2007 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bardzo Fajne.
![]() Super klimat. Co chwila Kur**. co moge jeszcze powiedziec? fajna bryka ![]() daje ci 9/10 ![]() Bo moze byc lepiej.
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Fajne
![]() 9/10
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Ten fake smierdzi mi GTA i bradzo dobrze ^^ Te twoje bryki troche skicone ale ujda jak narazie 7/10 wez troche zastopuj z przeklenstwami bo ban'a dostaniesz
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie chce mi sie pisac co jest zle, ale jest dobrze xD
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Eh, gdyby nie literówki to by było cudo.
Jedyne co mi się nie podobało to zostawienie wiadomości przy samochodzie - ktoś mógł buchnąć to. Przecież to jest w przyszłości i powinni mieć jakąś elektronikę. No i na razie nie było widać żadnych nowinek technologicznych ![]() @2x down -.- Ale oni to mówią. Gdy z kimś rozmiawiasz to słyszysz ż zamiast rz?
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 10-02-2007 o 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() @up
racja wyglada jakby jezdzil na samych felgach ![]() ogolnie jeden z lepszych fake na forum, ale liczy sie zakonczenie bo jest najbardziej zapamietywane i wyrobiles z przeklenstwami @kala~ a myslisz ze gangsterzy maja 6 z polskiego? tez czesto bledy robia, literowki itp. 10/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Sir'Matek - 10-02-2007 o 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Hmm... Takie bardzo z Gta
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Ładnie graficznie i dosyć ciekawa fabuła. Troche wolno siędzieje ale ok.
ALE: Niebardzo podoba mi się zastosowanie w samochodach napędu elektromagnetycznego zamiast kół. Widać że nie przemyślałeś tego. ![]() Wiem że dzisiaj taki napęd jest używany w pociągach. Nie wiem jak dokładnie on działa, ale wiem że samochód z takimi "poduszkami" magnesowymi będzie zachowywał się jak poduszkowiec. Zero przyczepności. Samochody niebezpieczne. Wystarczy że powieje wiatr i auto leży w rowie ![]() I nie wiem jak taki samochód mógłby skręcać/hamować? Musiałby mieć jakieś mini silniczki odrzutowe i stateczniki ;P Tak mi sie wydaje^^ Widzisz więc, że zrobienie fake'a w czasach współczesnych (bliska przyszłóść) nie jest takie proste. Ja zanim zaczołem the village dużo czasu spędziłem szukając info w necie żeby fake miał jak najmniej błędów technicznych. Radze ci zrób to samo ![]() 7/10 |
![]() |
![]() |