|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() ja mam lęk wysokości jak patrze u kolegi z balkonu na 9.5 pietrze to mnie takiego stracha bierze że nie moge sie poruszac
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Ogień.
Jestem piromanem. Kiedyś PRZYPADKIEM podpaliłem las. W nocy. Nie chcielibyście tam być- w kilka sekund wszystko się zajęło i zamiast ciemności nocy zostało poprostu piekło. Cudem uciekliśmy (z kumplem) doznając tylko lekkich poparzeń i zadzwoniliśmy na straż pożarną. Od tej chwili nie bawię się ogniem.... ... w lesie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Pajaki zniose, przedtem nawet sie z nimi bawilem xD Krew zniose, flaki tez... Ale po oglądnięciu Egzorcyzmów Emily rose jak uslysze w nocy ze zegar u mojego dziadka pietro nize zaczyna bic zatykam uszy zeby nie slyszec ile razy walnie a juz bron boze nie trzy! Kto ogladal filmik zrozumie mnie a kto nie radze ogladnąc ale ostzregam moze potem nie byc kolorowo ja ogladalem ten film pol roku temu a do dzisiaj w nocy za Skur!#$na nie popatzre na zegarek xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Pila to nic! Obejrzyj film HOSTEL to jest dopiero cos! ;]
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A tak ogolnie to pajakow sie nie boje, widoku krwi nie, wysokosci tez nie. W sumie to brzydze sie duzych robali, ale nie mdleje na ich widok. Ot poprostu czegos takiego do reki bym nie wzial ;p
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
|
![]() heh... a ja sie boje smierci : ] fakt faktem nie mojej, tylko najblizszych bo ja sobie rade dam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
|
![]() Ja się boję: pająków, unieruchomienia (szczególnie głowy), śmierci bliskich i przez jakiś czas bałem się bycia samemu w domu. Moja chata trochę przypomina ten hotel z filmu "Lśnienie". Obejżałem go parę lat temu i ciągle widziałem sceny z filmu idąc np. korytarzem itd. Przeszło mi jakieś 2-3 lata temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz mi się przypomiało:
Raz jak mieliśmy lekcje o układzie pokarmowym, to pani nam zapodała kasetę, co wjeżdżali tą małą kamerką (zapomniałem jak to się nazywa) do żołądka, jelit itp. Jedna dziewczyna prawie wymiotowała ^^
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() >Ghand
Gdybym Ci to powiedział musiałbym Cię zabić. Obejrzyj. Warto. Chyba, że dalej chcesz wieść życie nudnego zdrowego psychicznie człowieka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Mam dziwne fobie...
- przed psami (od dzieciństwa; boje się psa KAŻDEJ rasy, nawet jeśli jest nieagresywny) - przed wywiadówkami (od początku szóstej klasy; skręca mnie, gdy słyszę o zebraniu). |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Bałam sie przez 2-3 lata zgaszonego tv. Przeszło mi z czasem.
Uraz po zobaczeniu zdjęcia. Nie wazne jakiego :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze niedawno byłem arsonofobikiem (lęk przed ogniem), ale powoli się na to uodparniam. Ale do teraz jestem nykto- (lęk przed nocą) i algofobikiem (lęk przed bólem), obydwie traumatyczne (ale walczę).
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Świat: Celesta
|
![]() Boje sie wywiadówek , że chakną moją postać , pająków , dziwny stracz pzred wysokością tak jak już ktoś up napisał moge stać na krawędzie 10 piętra i nic a stane na 2 piętrze i popatrze do gury to zaraz mi sie kręci w głowie i czuje jak bym tracił równowage
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Ja sie boje pajakow (dobrze ze w Polsce sa tylko male) i wezy (tych w Polsce w zasadzie nie ma). Kiedys myslalem ze mam niewielki lek wysokosci ale jak na wakacjach wszedlem na Rysy i popatrzylem w dol na Morskie Oko to sie okazalo ze nie mam.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Profesja: Druid
Świat: Elysia :*
Poziom: 33
Skille: --
Poziom mag.: 38
|
![]() Ja sie od dzis boje Mando Lowe ktoremu musialem dzis "PAY" eq o wartosci 25 k
![]() ... ale do rzeczy ![]() - Klaustrofobia... czy jak to sie pisze^^... lek przed malymi pomieszczeniami - Tez chyba przed cierpieniem. ale nie wlasnym, tylko kogos z mojej rodziny, przyjaciol... W/g mnie wiekszosc Fobii my sami wpajamy se do lba ![]() ... ale coz... taki ludzki organizm ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() lek wysokosci i wlasciwie tyle...
a i nie wiem jak to nazwac, miaelm 4 razy zlamana reke i jak tlyko slysze w filmie ten dzwiek lamanych kosci to az mnie skreca, ale zadna fobia to to nie jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Panicznie boje sie koniecznosci rozpoczecia zycia na wlasny koszt.
Chlip ....