Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-02-2007, 18:53   #61
Bakuo
Użytkownik Forum

Bakuo's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edion Pokaż post
JAK JESTES TAKI BOOSKI TO CHOC NA PVP I POMUZ W WOJNIE
Sorcia bardzo, ale w ktorym miejscu on napisal, ze jest boski? Piszac na caps locku sam udowadniasz, ze jestes noobem. A te piekne "pomuz"...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arack Pokaż post
ale zal chłopie oszmiesyzłes sie teraz xD
w moich oczach jestes głupi lekko muwiąc
Bakuo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-02-2007, 19:00   #62
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Cytuj:
JAK JESTES TAKI BOOSKI TO CHOC NA PVP I POMUZ W WOJNIE
Wyjdź dzieciaku, przynajmniej nie rób błędów jak piszesz, z ciebie taki pvp? ta? sam pewnie masz ten 15 lvl i ostro w dupe dostajesz od pk, no ale coż, jesteś zajefajny, bo grasz na pvp, a to, że nigdy nie osiągniesz porządnego lvl, to szczegół.
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 01-02-2007, 19:08   #63
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Jest takie powiedzenie "Before critisizing me , try do better than me"

Osobiście uważam że expienie na non- pvp jest znacznie trudniejsze (otwarte spawny wszędzie).

Żeby odnieśc sukces na non pvp , trzeba miec nerwy ze stali , ja takowych nie posiadam , dlatego też gram na pvp.

Gratuluje Mateuszowi jego ośiągnięcia , a co do gatki Taifun gdyby nie to i tamto miałby 500 lv , takie gadanie nie ma racji bytu , Taifun z własnej woli przekreslił swoje expienie i tyle.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 01-02-2007 o 19:09.
Ajron 88 jest offline  
stary 01-02-2007, 19:12   #64
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Jesli chodzi o MDW... to hmm... raeczej tam gdzie expi nikt mu sie nie wjebie..

btw. nie expi on na wrl...
Kasztaniaczek jest offline  
stary 01-02-2007, 19:29   #65
Hadi
Użytkownik Forum

Hadi's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
Domyślny

Nie pieprzcie że na nopvp jest trudniej -.- ,na pvp tez sie zdarzą takie naby które zajebią ci moba, ty wbijesz sqla i padasz od pro lub kogoś innego ;S
Hadi jest offline  
stary 01-02-2007, 20:08   #66
qq2
Użytkownik Forum

qq2's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2006

Stan: Niegrający
Imię: Ja
Świat: Server Polska
Skille: O_o
qq2 ma numer GG 1405933
Domyślny

Buheheheheh jak przeczytalem polowe postow to smiac mi sie chcialo...
Niektorzy mysla ze jak graja na pvp to sa najlepsi ale wcale tak nie jest...
Na pvp tylko kolesia zabijasz i po wszystkim a na n pvp nie jest tak latwo (trapnac kogos rzadko sie zdaza) + jeszcze niektore nooby co blokuja ci resp
stary 03-02-2007, 19:00   #67
BeNcHaKeR
Użytkownik Forum

BeNcHaKeR's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post

Taifun gdyby nie to i tamto miałby 500 lv , takie gadanie nie ma racji bytu , Taifun z własnej woli przekreslił swoje expienie i tyle.
LooooL 500 lvl??!! buhahahah żal
stary 03-02-2007, 19:28   #68
Bass
Zbanowany

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn

Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
Domyślny

@up

Przeczytaj jeszcze raz powoli co napisał Ajron88, a może zrozumiesz o co mu chodziło.
Bass jest offline  
stary 03-02-2007, 20:47   #69
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BeNcHaKeR Pokaż post
bravo jasiu sam osobiście też wole matiego niż taifa ale po co ten cholerny temat trzeba było założyć jak będzie miał 300 wtedy to będzie światowy hit
Tak napewno będzie to światowy hit, dlatego że ktoś w Tibii wbije 300 lvl !? i co z tego , ale jeśli Ty uważasz to co się dzieje w Tibii za światowy hit to Ci współczuję
Milten jest offline  
stary 03-02-2007, 21:04   #70
lolnick
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirt Pokaż post
Prawda taka ze zaden normalnym człowiek nie zwraca na servy NoN PvP i ludzi tam grających uwagi....

I teraz osoby,które grają na NoN pVp na mnie naskoczą ale srednio sie tym przejmuje gdyz wiadomo jaka prawda jest

Cachero ??

stary 03-02-2007, 22:02   #71
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BeNcHaKeR Pokaż post
LooooL 500 lvl??!! buhahahah żal

"żal" może jedynie odnosic się co do twojej umiejętności rozumienia tego co czytasz.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 03-02-2007, 22:28   #72
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

wiecie co... jak tak czytam te 8 stron tematu... to widze ze wasze argumenty i wiedza w temacie wyczerpala sie max na 2 stronie potem sie powtarzacie ile wlezie...

mozecie sie ze mna nie zgadzac ale spojrzcie prawdzie w oczy...

gra na non pvp nie wymaga tych umiejetnosci co na normalnym swiecie. nie istnieja tam sposoby na bicie potworkow tylko jest jazda na chama tak jak pisal Cromak kilkadziesiat postow wczesniej, ogladalem film jak robili Pits of inferno coz... gdyy to bylo pvp polowa tej ekipy padla by sama od swoich run, spamy gfb, e wave gdzie popadnie itp...

nie znam ani tajfuna ani mateusza nigdy nie bede gral na ich serwerach ale wbicie 300 na pvp to dla mnie cos wiecej niz to samo na non-pvp

no i zapraszamy mdw na auree ciekawe ile godzin, tak godzin pogra bez skladaki od ktorejs ze stron wojny... zabijanie na non pvp to mozesz najwyzej potworka zlurowac... ciekawe ile wrl byscie musieli zlurowac zeby mu sie mana skonczyla... zanim je zabije ;<

nie robcie takich tematow bo to jeden wielki syf, podobny do tematu "sword vs. axe" gdzie 15 letni pro sie wypowiadaja co jest lepsze co gorsze w rzeczywistosci powtarzajac sie co 3 posty. administracja tego forum powinna wyrzucac kazdego kto tego typu temat zalorzy. bo watpie czy 'moderatorzy' czytaja wszystkie wpisy
Kolirn jest offline  
stary 07-02-2007, 10:53   #73
Efus
Użytkownik Forum

Efus's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Toruń

Świat: Celesta
Poziom: 54
Poziom mag.: 52
Domyślny

<lol2> Wy mowicie ze sie nie zadaje dmg blockerowi na non pvp- wy myslicie ze Td albo MDW expia z blockerem?? <smiech> Wedlug mnie nie ma roznicy z expem na pvp i na non pvp. Na non pvp jest ten minus ze sie noobki wpier*** na respa...
stary 07-02-2007, 11:20   #74
Greg'Ant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Dębica

Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea/Thoria :>
Poziom: 76
Skille: 14/26
Greg'Ant ma numer GG 1631256
Domyślny

wystarczy popatrzec jak wykonuje sie "anni" na non pvp (4 magow)

dla mnie non pvp to jeden wielki rookgaard
stary 07-02-2007, 11:59   #75
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Kazdy Kto Gra Na Non Pvp To Nooob Niech Idzie Na Pvp Zagrac Niech Tam Wbije Lvl I Bedzie Godny Wyruznienia ...
podam ci przykład Makaveli of Chaos z Pandori wbill lvl na Pandori, po czym stwierdzil ze pvp to strata czasu dla kogos kto chce grac zamiast ciagle stac w PZ lub ogladac sie za siebie czy czasem przeciwnicy nie daja mass loga. Po czym zalozyl [postac na non pvp i w krótkim czasie wbil level o wiele wiekszy niz kiedykolwiek mógłby wbic na swiecie pvp w tym czasie.

dam Ci dobra rade wbij najpierw lewel 40 na jakim kolwiek swiecie i dopiero zacznij sie tu udzielac.

Pvp swiaty sa dla ludzików którzy w realu nie potrafia sobie radzic z własnymi problemami i musza je odreagowywac w swiecie gry ;P <zart> A ludzie którzy umieja bez użycia przemocy rozwiazywac konflikty graja na swiatach non pvp.

Co do tematu... To wielkie gratzzz nie łatwo przegonic samemu 4 osoby ;P.
Co do expienia na non pvp to postac druida niema za duzej przewagi nad druidem z non pvp. zalete non pvp widac przy expieniu postacia Sorcera, mozliwość uzywania czarów obszarowych bijac "przez blokera".
huauhauhuauhauhua
Pandorian technomancer jest offline  
stary 07-02-2007, 12:07   #76
Gabriell15
Guest

Domyślny Mateusz Dragon Wielki

Popatrzcie troche na to z innej strony na swiecie no-pvp expi sie trudniej bo na swiatach no- pvp gra najwiecej ludzi i latwo im wbic duzy lvl. A Taifunowi bylo latwiej wbic wysoki lvl bo kazdy go sie tam boi a wojny nie maja do tego nic

stary 07-02-2007, 12:22   #77
Murderer
Użytkownik Forum

Murderer's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
Murderer ma numer GG 6920782
Domyślny

Hmmm mowicie, ze na swiatach graja sami idioci i nooby, ktore nie potrafia robic nic innego niz wciskac hot key z "exori vis". Podam prosty przyklad test serwera: loguje sie ekipa, np. z Secury i co robia "pro" z pvp? Siedza w pz albo wychodza i dostaja tp do temple.
Mozecie po mnie bluzgac ale jestem doswiadczonym graczem, gralem zarowno na pvp jak i non-pvp, i moge wam powiedziec ze expienie na non-pvp nie jest o wiele prostsze. Jesli chcecie obrazac graczy z non-pvp, mowicie ze jestescie "pro" i macie zajebiste pvp to chetnie spotkam sie na tescie.

Ciao~

Ostatnio edytowany przez Murderer - 07-02-2007 o 12:24.
Murderer jest offline  
stary 07-02-2007, 12:31   #78
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

zastanawiam sie gdzie byliscie, gdy mozgi dawali( do tych co twierdza ze jak ktos gra na non PvP, to jest noobem)

sam gram na PvP, ale wiem ze jak ktos gra na non PvP, nie musi byc wcale noobem...

P.S.:musze jednak przyznac, ze brak strachu przed zemsta, sprzyja rozwojowi
n00bow na non PvP.
Argen jest offline  
stary 07-02-2007, 12:35   #79
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Murderer Pokaż post
Hmmm mowicie, ze na swiatach graja sami idioci i nooby, ktore nie potrafia robic nic innego niz wciskac hot key z "exori vis". Podam prosty przyklad test serwera: loguje sie ekipa, np. z Secury i co robia "pro" z pvp? Siedza w pz albo wychodza i dostaja tp do temple.
Mozecie po mnie bluzgac ale jestem doswiadczonym graczem, gralem zarowno na pvp jak i non-pvp, i moge wam powiedziec ze expienie na non-pvp nie jest o wiele prostsze. Jesli chcecie obrazac graczy z non-pvp, mowicie ze jestescie "pro" i macie zajebiste pvp to chetnie spotkam sie na tescie.

Ciao~
HAIL Taj o ile to ty bo tak jak i w Tibi tak i tu masz kilku ownerów ;P.
gratzz akcji z Exefs'em.

Do zobaczenia na next testserwerze szykujemy juz ekipke z naszego non pvp . mam nadzieje ze wejdziesz taj'em z checia zmierzyl bym sie z Toba w pojedynku ponownie, jesli jeszcze pamietasz confussion vs demonius i twojego deda na POH ;P to wiesz kim jestem
huauhauhuauhauhua
Pandorian technomancer jest offline  
stary 07-02-2007, 12:41   #80
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

@ Murderer

Nie chodzi o umiejętność PvP. Bo może i taka niewyżyta ekipa z non-pvp sieje spustoszenie, ale PvP to nie jest umiejętność expienia przy dostawaniu combo'sów z SD. Gracz na PvP stara się za wszelką cenę przeżyć, a nie expi, expi, odwraca się i żyga do miski, dalej expi i expi.

@ Gabriell15

Właśnie na non-pvp gra więcej ludzi, więc łatwiej się expi przy zwiększonym respie.
A co do Taifuna, to nie powiem żeby się go specjalnie bali. Bardziej pewnie się go z RL boją niż gry. Nie widziałeś pewnie, jak Taifun niszczyciel wszedł w trapa i został zabity. Na nic się zdał spam UE i gildia w pobliżu.
I co bardziej przeszkadza w expie?
Noobek, którego nie zabijesz, tylko lurniesz mu draga i sobie pójdzie/zginie.
Czy noobek, którego zabijasz, a potem ktoś korzysta z Twojego PZ locka i wbija całą gildią?

@ Pandorian technomancer

Cytuj:
ludzie którzy umieja bez użycia przemocy rozwiazywac konflikty graja na swiatach non pvp.
Tu też dopisz JOKE, bo wszechobecne okradanie, kpienie i wyzwiska, to nie jest sposób rozwiązywania konflików, tylko ich tworzenia. To jest gra i w grze sprawy rozwiązuje się głównie przez wpierdol. A na non-pvp biegają thiefki i noobki, i nie powiesz mi że oni grają, bo są spokojni. To są ludzie, którzy nie przekroczą 20 lvla, grają by uprzykrzać życie innym, a no-pvp traktują jako istny azyl.

Cytuj:
dla mnie non pvp to jeden wielki rookgaard
Zgadzam się. Taki przedsmak prawdziwej gry (pvp). Taki test server, beta test gry. Żeby ludzie wiedzieli, jak wygląda mapa i jak fajnie mieć duży lvl.
DRoN jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania