|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2007
|
![]() Lolku mówie że nie tylko na zmiennym ale i na stałym można blokować swoje ip byś był troche bardziej rozgarnięty to byś się domyślił
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 24
Skille: X/20
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
![]() ale wy sie wogle nie znacie na komputerach tacy z was informatycy jak ze mnie koks
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() aaaah no tak.... przepraszam cie za to ze troche dziwnie to NApisaŁEŚ
i serdecznie dziękuję CI ze mi na to zwrocileś uwage. moze dzięki tobie mi sie humor poprawi ![]() @up. a kto tu mowi o informatykach?? ja umiem wlonczyc tibie i sie zalogowac taki ze mnie informatyk ![]() Ostatnio edytowany przez Xerenon - 31-01-2007 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Carlin
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 24
Skille: X/20
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() infomatycznie martwie sie o twoje zdrowie
![]() @down: mógłbym ci jeszcze coś dopowiedziec...ale po co..skoro ty dalej swoje ciągniesz. Ostatnio edytowany przez Sorensis - 31-01-2007 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() zostawcie go w spokoju przeciez to tafiun i zalozyl dzisiaj konto!!!! moze was zrookowac!!
@topic ja i tak nie licze na wygrana od 2 tygodni mam pacc i w sumie nowy mi nie potrzebny bo nastepnego planuje dopiero na wakacje @Jarmek czytanie ze zrozumieniem sie klania PODSTAWóWKA ROX! Ostatnio edytowany przez Don^Mokate - 31-01-2007 o 18:23. Powód: @down |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A i jeżeli nie chciałbyś wygrać pacca to po co się udzielasz w tym temacie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() nie powiedzial ze NIE CHCE tylko ze nie potrzebuje
jesli by NIE CHCIAL to by nie bral udzialu w loterii prawda?? a jesli wygra to pewnie sie ucieszy ze dostal 95 zloty ![]() I zapadła taka niezręczna cisza.... Ostatnio edytowany przez Xerenon - 31-01-2007 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() A teraz powiem wam co ja o tym myślę:
Aby otrzymać Pacca trzeba mieć zpersonalizowane konto. Regulamin Tibii mówi, że każda osoba może posiadać tylko JEDNO konto. Tak więc nasz kolega Jarmek nie otrzyma Pacca, bo pewnie nie spersonalizował sobie tych 800 kont. A Cipy pewnie i tak większość Maili zdyskwalifikują za naruszanie regulaminu. Dziękuję. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie Cip'y podczas loterii nie będą patrzyli czy ktoś ma Pacc czy go nie ma, tylko będzie to uczciwa loteria.
Tylko gdy ktoś wysłał kilkanaście zgłoszeń z tego samego adresu IP, to mogą tych zgłoszeń nie uznać, albo uznać pierwsze zgłoszenie z tego IP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
|
![]() @Kejmil
Nie trzeba mieć spersonalizowanego konta. Jeżeli na danym e-mailu nie jest zarejestrowane żadne konto w Tibii to robią na nim nowe. Ostatnio edytowany przez JOhn Fist - 31-01-2007 o 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kejmil - 31-01-2007 o 17:29. |
||
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() I co powysylali cipy te maile juz?;/
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja mogę mieć problem bo z mojego adresu IP zostały wysłane 2 zgłoszenia (ja i brat gramy w tibię korzystając z jednego komputera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() Nie musisz się martwić, bo takie przypadki bardzo często się zdażają... Mi chodzi o to, że to trochę podejżane jak ktoś im przyśle z 50 maili z 1 ip... Chyba, że to takie lenie, że jakimś prostym skryptem wybierają 1000 maili i po kłopocie...
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Muj kumpel z eterni 173 ek powiedzial ze maile zostaly juz powysylane ale ani on ani ja nie dostalem maila ;/ hmm moze poczekac xD
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
|
![]() Nieważne spersonalizowany mejl czy nie, nieważne czy z jednego adresu wysyłasz 1 zgłoszenie czy 1000. Co do loterii Clipy pozwalają na wszystko i każde zgłoszenie uwzględniają!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() Nie kłóccie sie o pierdoły.Dostal juz ktos z was maila z wiadomoscia ze wygraL?
|
![]() |