|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Nie lubię walentynek, bo muszę roznosić pocztę walentynkową, a przez to bliżej mi do Halloween niż do święta zakochanych. Sama walentynek nie uznaję, może i dlatego, że jestem jeszcze za młoda. Co do prezentów, najlepiej mnie cieszy tabliczka porządnej, mlecznej i tuczącej czekolady. Serduszka można sobie odpuścić.
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() oglądając tą reklame też tak pomyslalam xD Aleee przeciez tam jest "gadżjet" xD Serduszko (które sie odkleja, wiem bo ssiostra sobie sama kupila xD)
![]() |
#63 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Hmmm...
To tak z tych waszych "pomyslow" wynika, ze wszystkie moje dziewczyny maja prawie codziennie walentynki ![]() Wychodzenie do kina? Na kolacje? W romantyczne miejsce? Po prostu bycie razem? Tak powinno byc codziennie, a nie tylko raz w roku ![]() Nie potrzebuje jakiegos specjalnego swieta zeby kupic dziewczynie kwiaty, w walentynki wrecz ich nie kupuje, bo to ich nie zaskakuje. Za to kupione bez okazji to dopiero cos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() >Dr. Omader
Założę się, że większości dajesz Pacc'a na 11 m-cy : D A co do dziwnych prezentów...stryj kupił rok temu swojej żonie kule do bilarda o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() A czy nie lepiej zbierac forse na waletynki i dopiero kupic jej cos extra?
Kwiaty w dzien w dzien moga sie znudzic. Jednak nie upieram sie, ze o swojej kolezance powinno sie pamietac zawsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Pomimo tego, że nie mam praktycznie zadnego doświadczenia w tych sprawach, mogę się postawić w roli jednego z partnerów. Ja osobiście na miejscu koleżanki wolałbym być w pełbni pewny miłości ze strony partnera niż żeby sobie przypominał o moim istnieniu raz do roku. PS. Wyprzedzam pytania; nie, nie jestem transwestytą i nie stołuję się w barze "Błękitna Ostryga". |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Pierwsze walentynki, ktore obchodzilem, pamietam do dzisiaj ;) Kupilem swej sympatii zolwika za 2,50 i okolicznosciowa kartke, na ktorej napisalem wlasny wiersz. To bylo przezycie... zwlaszcza, ze mialem 10 lat. Przynajmniej jest co wspominac.
Swieto jak kazde inne okolicznosciowe, niech sobie bedzie. W koncu to tylko jeden dzien w roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() @up
Zgadzam sie z toba w 100% @down Nie Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 09-02-2007 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() A ja sobie kupie miłość, której jestem całym ciałem oddany.
Browarka, który pomoże mi przeżyć ten jebnęty na musk dzień.
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Kiedy się kogoś kocha, walentynki są codziennie, i codziennie należy zaskakiwać swoją partnerkę... =]
Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 09-02-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja nikomu nie dam i od nikogo jak zwykle nie dostane walentynki i tez sie dobrze czuje 8). A tak wogole to bravo.pl xD
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A w ogóle to nie wiem czy wiecie, że św. Walenty, który jest niby patronem zakochanych, choć w walentynki mało kto o nim pamięta, jest pochowany w ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 10-02-2007 o 19:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
|
![]() @up,
A może był pochowany na terenie dzisiejszej Polski? Albo przenieśli jego zwłoki (ew. same szczątki) do Nas? @Drzmiach, A ja znam tą wersję: "Dobrze gada, w górę dziada, wódki mu dać" :-P |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() @up
Jakoś nie rozumiem sensu pochowania świętego, w miejscu gdzie wtedy żyły niecywilizowane ludy i gdzie ogólnie była wiocha xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() >up
A przede wszystkim świętego nie chowaliby na terenie pogan. >Korektor Jestem ciekawe jak..w pojemnikach na przyprawy? >down I po co te wulgaryzmy? Teraz Korek zjedzie Cię sugerując, że jesteś cham i prostak ; ) Ostatnio edytowany przez Bastash - 11-02-2007 o 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wierszyk jej napiszę... Ale nie na środę, tylko na czwartek, żeby udowodnić, że walentynki to tylko komercja, a żeby powiedzieć dziewczynie, że ją kocham/że mi się podoba nie potrzebuję walentynek, bo mogę zrobić to kiedy będę chciał. Nawet 30 lutego...
@down: Zgadzam się! Ale nie każdy kto pisze na tym forum jest pryszczatym maniakiem Tibii...
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 12-02-2007 o 22:19. |
![]() |
![]() |