|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeee...
9/10 bo jest coll xD Nie obchodziło mnie to czy używasz OTSme... Ale mam jedno pytanie(dlatego nie patrzyłem na resztę postów): Skąd wziąłeś nick Kubik? Bo tak się składa że to...ech...moje nazwisko!
![]() |
|
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() każdy by tak skleił,tylko trzeba wiedzieć jak ;]
a tak w ogóle nie popieram dawania równo bo: 1: wszyscy myślą że to OTSME 2: wygląda to nie naturalnie a te dowody są aczkolwiek przekonujące ![]() Ostatnio edytowany przez Oerta - 10-02-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Jedno mnie razi: NAUCZ SIE PISAC SLOWA Z "NIE"!! moge Ci pomoc w tym bo narazie uzyasz sporo takich slow i zawsze jest razem a w 3/4 powinno byc osobno!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() noz kurwa....Ja niby ots me uzywam zaqpytajcie sie Veruisa czy uzywam...
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Western
kiedy bedzie nast. część??
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() No cóż wiem że jest to możliwe tak równo wklejać, wystarczy odpowiednie zbliżenie i odpowiednio dobra myszka i wszystko jest możliwe.
A kiedy next part, miało być dzisiaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
|
![]() PRZEPRASZAM ŻE MAŁO ALE TERAZ CZASU NIEMAM BO PISZE TESTY ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() PLX KOMMENT! Ostatnio edytowany przez Western - 12-02-2007 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Fajne, mi się podoba.
@: To że prosto skleja nieonacza że to jest otsme, ja też umiem prosto sklejać bez otsme i sie niechwale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Długiee to. Osiem obrazków w tym jeden powtórzony. Hmm, jednego wziął na hita a zresztą się męczył ten kapłan. Brzydkie to.
Co ma czas, który przeznaczasz na to dziennie do ilości? Po prostu rób kilka dni więcej. Ale ty lepiej pisz te testy. Bo niema potem litości. Zużyłem całom energię na napisanie tego posta. Naucz się stawiać kropki chociaż, proszę...
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 12-02-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() zabiles mnie nie wybacze ci tego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Ehh.....ty masz chyba teraz ferie co??
to czemu tego tak MAłO!!!!!! ![]() 7/10
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Dziwne lucznik na przedzie, dostal jako pierwszy z tej fali i mial najmniejsze obrazenia, dziwne.
a Ogolnie spox |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() D i eN Ol Zal poprostu... @down Kazdy? Chyba tylko ci, ktorzy zrobili cos zle i ich skrytykowalem... Bo jak narazie, to tylko ty, Alveon i ElNoob tak mowicie... No moze ktos, o kim zapomnialem. Wiekszosc zgadza sie z krytyka.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 12-02-2007 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
|
![]() @Veruis:
Szkoda mi ciebie.... każdy na ciebie narzeka, jestes takim głąbem że patrzeć sie nieda, ty każdy fejk tak oceniasz... Ostatnio edytowany przez Western - 12-02-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |