|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Przedstawiam czesc druga:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciag dalszy nizej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ktos powie, ze krotkie i malo akcji, to... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyznaje się zainteresowało mnie to ;] Ale...
Niepodobają mi się bronie wyglądają jak jedna kreska na skos i koniec... No ale moge się mylic... (Oby :>) Akcja w sumie jest ale... jest... ;>
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no spoko fake ale Ta dziura po wybuchu taka yhhhh nieładna na 3 screenie w 2 poscie (z fakem ofkorz) Straznik stoi dziwnie
![]() 3 ss 1 post ;p w oknach jest trawa czyli w domku nie ma podłogi ![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() No to jadziem ;p
Plusy: - dużo akcji - tak narazie nie wszystko jest jasne (nutka tajemniczości) - dużo obrazków - ładne efekty - fajni strażnicy Minusy: - zbyt jasne outfity Zauważ że tym razem nie przyczepiam się co do równie wklejonych elementów. ![]() @Up Bo dostał ze spluwy i tak jakby się wyje.... yyyy.... wywalił. Ostatnio edytowany przez Shuki - 07-03-2007 o 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Ladne, nowy porzadny fake'owiec chyba bedzie, przynajmniej prosto sklejasz i sie starasz ;]
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Niedynamiczny fake >.<
Beznadziejna dziura. Gdy ten jeden pytajnikowy gość podłożył bombę, na dole było widać cały Pluton. Po wybuchu ich niema. Zamiast pytajników, lepiej by było jakby nie było nic tylko pasek życia. Nudne. Równo wklejone (co beznadziejnie wygląda) 3/10
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() A co ja mogę powiedzieć... Bardzo fajny fake i zachęcam Cię do robienia next part 9.7\10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sezu
Bron sklada sie z czarnej kreski polaczonej z wycieniowana brazowa kreska, rozszezajaca sie z jednej strony w kolbe. Moze nie da sie tego zauwazyc, bo ciemno tam, ale tak jest. @Turok Dziura rzeczywiscie mi nie wyszla. Nie istnieja sprajty zgruchotanego muru, wiec wzielam gotowe tlo i wyrabalam dziure. Ten koles na 3 obrazku przewraca sie po zarwaniu head shota. @Shuki Za jasne sa outfity muszkieterow z bronia na ramieniu i glownego bohatera. Nie chce mi sie robic outa Derica od nowa, wiec pozostanie juz taki.(moze kiedys sie przebierze) Wszystkie nowe outy sa juz ciemniejsze. Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 07-03-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Hmm...
Co to jest to czarne na obrazku pod obrazkiem z wybuchem? ![]() ???1? Nie bo ???2!!!oneoneone Dzikie błędy ortograficzne... wziol i wsio? No i te arcymodne z tąd... Znaki interpunkcyjne --> ...!... są ważne. Wypowiedzi bohaterów bez nich wyglądają nieestetycznie. Radziłbym Ci zrezygnować z obrażeń, jakoś to dziwnie wygląda. Za dużo okien w tym domku. Tak, tak wiem, że temat założyłaś na swoją obronę, ale i tak mam straszne wrażenie, że to OTSME... Nawet jeśli to nie jest ten program to i tak źle. Wszystko takie nienaturalne. Nie wiem jak ten garnizon usłyszał przez gruby mur złodzieji a potem nagle znikł, ale niezbadane są wyroki najwyższego. Ta brama też dziwna. Krata by jej nie zakryła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Wielki Czerwony Smok
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() hmm.... Bardzo ładny fake! a te outfity mi nie przeszkadzają
![]()
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() Wyrasta z Ciebie gwiazda
![]() Czyby pierwsza kobieta-fake maker na poziomie? .Top. Ciekawe, ciekawe... Oglądam to z zaciekawieniem, widać, że lubisz sklejać, bo prawie idealnie równe i wszystko takie dopracowane... |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up:
Ona gimpem to skleja z siatką. @topic: Fajna część. Ta dziura po wybuchu bomby wygląda tylko jak jakieś bagno czarne ;d @Turok: Nie 3, ale chyba 5 ;d
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@down Sezu mi mowil, ze nie ma internetu.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 09-03-2007 o 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Niezły odcinek. Troche tajemniczości. Ale to że armia niechce ich przyjąć jest troche nierealne.
Ocena: 8/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Fake mi sie osobiscie bardziej podoba niz nudne "the village" i "humans doom" na ktore czeba czekac calymi latami.
98/100 +AKCJA!!! +ladne wykonanie -Oltoglafja!!1111oneone
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Prudnik
|
![]() Na razie dobre 8/10 < jakieś dziwne outy ,ci żołnierze mają za jasne mundury.>
Dlaczego po tym wybuchu paliły się świeczki??