|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Italia
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Może i powtórzę czyjeś "słowa", mega loot, fajny trap
![]() Jednym słowem miazga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Gz pomysłu to raz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() Ej a ja nie moge tego flimu obejżeć w całości bo więcej jak ten pieerwszy gość pada to mi sie tibia i wyskakuje taki oto błąd:
Tibia error-debug asseration The tibia client encoutered a cricital error and had be stopped. A detailed error report has been written to the error file wnich you are asked to submit at your next login. O co z tym chodzi ????????? na 10 filmików jakie to tej pory próbowałem obejrzeć tylko jeden poszedł w całosci Mam tibia clienta tego najnowszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() 20:39 Granakru Iron [51]: my friend is u ban
Fajne, tylko szkoda ze polak mogles jakiegos brasiliana dorwac ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() A co za roznica czy br czy pl?
|
![]() |
![]() |
#68 |
Tibia.pl Support
|
![]() Sam spróbowałem (nie mogłem się powstrzymać). Najpiękniejsze jest to że ~30 lvl gracz biegnie na zabicie po komendzie (Give back Noob) i po wyrzuceniu serpent sworda. Kocham Tibie
![]() Może wydawać się że to beznadziejne tak robić ale to jest takie śmieszne i "glupie" ze na światach non-pvp jest najlepszą rozrywką. pozdro
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/20209
2 czesc rowniez z dobrym lootem ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Wiecie może, skąd on wział tam tego Mino Maga? Gdzie on się respi?
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() Widać, że nie był doświadczonym graczem, mógł się uhać a zamiast włączyć "utamo vita" przywołać jakiegos fire devila i rozwiązać to na 2 sposoby :
1. Zabić węże i przesunąć blokującego playera aby się wydostać. 2. Zabić summonem mino maga. Miał wystarczająco dużo uhów aby przeżyć. Ogarnęła go panika i potoczyło się tak jak widać ![]() ![]() EDIT Co do 2 filmiku, nie wierzę własnym oczom, jak można zlocić tyle itemów w taki sposób w jeden dzień. Widać, że sprzyja ci wyjątkowe szczęście ![]() Ostatnio edytowany przez Djkwaku - 09-03-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zbanowany
|
![]() wbijam na pw, patrze, a tu
Cytuj:
OWNED? xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() @up
niezłe, jak coś dawaj więcej filmików i zrób nowy temat - NON PVP part 3 czy coś takiego ![]() ![]() @down fakt, teraz zauważyłem co napisałeś w pierwszym poście ![]() Ostatnio edytowany przez Djkwaku - 09-03-2007 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Thee Abadomm
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 50+
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() OMFG
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() A ja tym sposobem mam k armor.
Logam na candie, mino mag juz stoi, 1 osobe luruje żeby sprawdzić i prosze bardzo :d @down Ja miałem gotowe Xde Ostatnio edytowany przez Myszoon - 10-03-2007 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ja dzis probowalem, zwastowalem 2 bp manasow bo czekalem az pewien 60 najt sobie pojdzie, jednak ubil mino maga sprobuje jutro o 8 rano jak mniej ludu bedzie xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem koles mial kicka.
Stac z bp uh i sie nieuchac?? a 50 lv miał ..... < czyli niebył niedoświadczony> ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() BUhauhauahauha ale kula ...
Eq jesli spada jest w ciele nie w bp... eq zostalo wlozone specjalnie do bp dla mnei nic nowego kolejny "h lvl noob:" udaje ze cos umie... -.- zal .pl |
![]() |