![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Khan
Tnx very good ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() 3 (+1
![]() 1. Fioletowy szlafrok tego gostka z mostku w losowym evencie w F2 (chronił jak combat armor, co się nawet zgadza - planuję podmienić go za blue robe), tylko sam arm, bez legsów. spróbuj ująć to tak, żeby jakoś wyglądało, wiem że umiesz ![]() 2. Krypta 13 set - chodzi mi konkretnie o tą niebieską kurteczkę i spodenki z żółtymi obszyciami i żółtą 13 na piersi. 3. Przerobienie tego obrazka ze stylu ciemnoszarego na stalowoszary (żeby wyglądało jak metal + ewentualne okucia ![]() ![]() Przy okazji daj linka do swojej tapety z F2, czy czego tam, co mówiłeś, że nadaje się na grafikę wstępną. Pozdrawiam, S. Edit: request +1: jabluszko z robaczkiem, który mruga ![]()
Co mnie nie zniszczy, to mnie potężniejszym czyni. HAIL MAHAKAM! Ostatnio edytowany przez sathard - 21-09-2004 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Potiwerdzam zamowienie na Masywny Topor, na Fire Mace, na spira i na dwie Katanki (2?)
@UP: - Bridgekeeper Robes z tego co pamiętam. Spox- da się zrobić. - Vault 13 set - ujdzie, tylko ze 13 była na plerach a na klacie coś jakby odwrócone "T". Ponadto narysuję specjalnie przyciemniony zeby mozna było podmienic pod domyslne szare obrazki (patrz -> Fota dodana przez ciebie). - Metalowy skin - ciężko będzie i zajmie sporo czasu. Ale pomyśli się. Gdzieś mam blaszane tło uzywane do Fallouta, to się podstawi. - Tapetka - spoxik. Dam w formie linka jak cos znajde. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK:
@Emil1: Masywny Topór z grubym styliskiem i grubym ostrzem. ![]() ![]() __________________________________________________ ______ @Zier: Ładny, choć nie efekciarski spir: ![]() ![]() __________________________________________________ _____ @Yurez: Firemace: ![]() ![]() __________________________________________________ __ @Tagashi Yokuni: (Prototypowe wersje beta) Katana ze szmaragdowym ostrzem: ![]() ![]() Ichubana: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2004
|
![]() Kawał dobrej roboty, tylko tak dalej sear naprawde ładny. Gdybyś znalazł chwilkę zajrzyj na http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7679 prawie ten sam spear =) Ale twój widać że się różni więc dzięki ;]
Następny "Work to do for me" Bootki... Takie z takimi na górze, no wiesz dzyndlami i klamerkami i rzemykami opasane z gróbą podeszwą, wyszywane zlotymi niciami, z paroma łatami... No wiesz c00l ![]() Ostatnio edytowany przez Zier - 21-09-2004 o 17:22. Powód: źle napisanie słowa spear :P + dodanie jeszcze 1 prośby |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Khan
To jest szczyt szczytow bardzo pieknie to zrobiles... dziekuje ci.. widac ze te Katany maja dusze...
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sathard:
Tu masz grafy do podstawienia do obrazka powyżej. ![]() ![]() Oraz Bridgekeeper Robes: ![]() ![]() ______________________________________________ Potwierdzam zamowienie na dziwne frędzelkowate butki. |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() @up
nice, nice... tylko jeszcze dwie sprawy: strój z vault 13 w normalnych kolorach (tj. niebieski i żółty, będzie zamiast leather set) jabłuszko ^^
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Khan...mam prosbe , zrob mi jesli mozesz złote litery ( W,E,N,S ) - potrzebuje , po to zeby wkleic je sobie do kompasa w tibi , zeby nie mylic kierunkow , wszelka kaligrafia mile widziana (rozmiary max 1x1 cm)
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zier:
Twoje super wypaśne kolorowe na wszystkie strony cool buty z frendzelkami: ![]() ![]() __________________________________________________ _________ @Sethard Hmm... Moge zrobic vault set, nie ma problemu. Ale nie lepiej wykorzystać Ian set? @]v[ichal: Sie zrobi. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() @]v[ichal:
Oto literki: ![]() ![]() Mam nadzieje, ze beda przydatne. ______________________________________ |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sathard:
Vault Set. ![]() ![]() __________________________________________________ _____ |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() No to teraz poziom very hard (myslałem, że nie zrobisz łuku, a tu taka niespodzianka). Narysuj miecz z przyozdobioną złotem rękojeścią, błyszczącym ostrzem, jakimiś wnękami i może być rubin (nie wymagany). Miecz musi wyglądać na stary. To jest zadanie very hard :-)
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() uu... Emi przylazł zobaczyć toporek?
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx Khan
mam tylko jedna watpliwosc , jak to wkleje z rozowym tlem to bede widzial rozowe podczas gry w tibie, czy bede widzial teksture kompasu? (chodzi mi o to czy klient czyta kolor rozowy jako przezroczysty)
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP:
Kolor 255/0/255 jest uznawany przez tibie za przezroczysty. Ale przy zapisywaniu pliku jako GIF (a to jest niestety konieczne) tło zmienia się na 255/2/255. Musisz wiec ręcznie przekolorowac tło na Paintowo-Rozowy (jest na dole po prawej w menu wyboru kolorkow.) |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to bede zapisywal jako bmp...nic sie nie stanie?
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() ja daje ci coś na twoim poziomie.Lodowy miecz z Pikną złotą rekojeścią z tyłu rękojeści jakaś trupia czahe(z diamentu najlepiej błekitnego oczywiście) lód ma ładnie wyglądać i mają niektóre odłamki odstawać.cały lód otoczony jakby blyskawicą a w środku lodu widzoczny jakby piorun(gif.)Rękojeście troszeczke na bokach poderwane w góre (bardzo mało i tylko na końcówkach)a na środku rękojeści kółko błekitnie przezryoczyste z z piorunem i lodem w środku. Wiem że to wzyzwanie może cie przerosnąć ale się postaraj.
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |