|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiele czynnikow jest pomijanych w rozrachunku profesji. Wszyscy sikaja ze sorc robi 100k expa na dragach kiedy knight wyciaga 65k. Nie sprzeczam sie ze w ciagu dnia w tym lair sorc zrobi wiecej expa, ale knight sie raz zaladuje uhami i expi od ss do ss a sorc to co chwila prosi kogos o mf. Tak samo knight bedzie szybciej sprzedawal loota niz sorcerer. Knight ma wieksza szanse przezyc laga/kicka niz sorcerer. Ja przezylem restart kompa klepiac 2 dragi, zalogowalem sie z 4 (slownie cztery) hp, sorcerer by sie zalogowal w temple. knightem podczas huntu mozna wlaczyc full def i isc po kawe, poszukac otwieracza do piwa czy korkociagu. Sorcerer expi szybciej, jest potezniejszy w pvp i ogolnie jest profesja zbyd potezna jak na obecna tibie. Ale nie oznazca to ze jest najlepsza profesja. Oprocz szybkosci expienia dla mnie liczy sie komfort grania.
Lubie knighta i bede nim gral nawet jak sorcerer bedzie robil 1 mln expa/h a knight 50k
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() Ludzie!
Powiem tak. Nie ważne jest, że sorc nabija 100k/h(exp'a), a druid 45, czy 30k/h. Ważna jest przyjemność z gry. Nie zmuszam cię do wyboru profesji. Jest to tylko i wyłącznie twój wybór. Nie wiem po co zakładacie takie tematy ehh...;/. Pozdro i Hail Gremlin i Raynold. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ps w tibi sie nie licza tylko cyfry... ps2 nie ma slabszych i lepszych profesji(ii(?)) sa tylko lepsi i gorsi gracze |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() No właśnie Kreda.
dzięki za poparcie. Ja wybrałem Druida, bo gra mi się nim najlepiej. Nie gram dla expa, gram dla czystej przyjemności. Nie ma, tak jak kolega powiedział, gorszych lub lepszych profesji. To tylko zależy od gracza. Nie przypadł mi do gustu knight czy pal. Lubię magów, ale sorcem jest za łatwo, szczególnie na non-pvp(tam gdzie ja gram) i dlatego wybrałem druida Edit:Ktoś wcześniej powiedział, jeżeli chcesz być brany na hunty i być lubiany:weź druida chcesz szybko zabijać:weź maga Druid jest lepszy Powiem nawet, że chyba najlepszy ;P Ostatnio edytowany przez Karrietowna - 07-04-2007 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cornugon
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 14
Skille: 32/31
Poziom mag.: 2
|
![]() pewnie mial na mysli ze dla niego jest najlepszy,
zreszta wybor profesji to tylko kwestia gustu, kazdy bieze co dla niego jest najlepsze i czym mu sie najlepiej gra
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Slask
Stan: Niegrający
Imię: Gwel Dragon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No have...
Świat: Iridia
Poziom: 53+
Skille: 10/23
Poziom mag.: 46
|
![]() Wiec... ja preferuje offensywny styl gry totez wziolem sorcka...jak wolisz defa no to druid...
![]() Sry ze taki dlugi... ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() W erze gdzie od 33 do 200+ bije sie exori vis/mort ktore posiadaja i druid i sorc to nie robi roznicy.
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom mag.: 7
|
![]() Lepiej Sorca ma dużo dobrych ofensywnych czarów tak jak np. Exevo gran mas vis,exevo mort hur
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja wybrałem druida, bo dużo kasy zarabia na początku. i pozatym wole defensywe niż ofensywe.
@Down: Sorcer to mag a czarodziej wizard, tak?? Ostatnio edytowany przez dartra111 - 24-04-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Imię: ;p
Profesja: Paladin
Gildia: Bonebreakers
Świat: Guardia
Poziom: 146
![]() |
![]() jesli chozi o wandy i rod'y to ja osobiscie wole wandy [zwlaszcza oastatniego]druid czy sork ??
dla mnie lepszy jest sork zarowno na PACC jak i na FACC |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
2: jaka defensywe? @topic, podstawowe pytanie czy ktos bedzie mial pacca caly czas, czy tylko okazjonalnie
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
|
![]() Boze bozenko co wy za debilizmy opowiadacie "SORC MA UE ROXRoxroxroROXORORXROOXROXROROXROXORROXORXOROXROXR OXOROXROXROXORXOROXORXOROXORX" jakis debil z gory mowil "SORC MA WAVE UE DLATEGO GO WOLE" bije o moje klucze od chaty ze ten debil nie widzal nigdy ue na rl i nie wiem czy nawet e wave . Poraz kolejny mowie ED jest rewelacyjny dla mnie osobiscie ED RP najlepsze postacie . Dlaczego?
Zaczne od ed . 1)Zajebista ostatnia rozga 2)Dzieki sio zwraca sie o wiele czesciej niz MS 3)Najwiecej kolegow i zabawy ma w tej grze (Taktak wiem ze 200 ms moze pg na hydrach z wave ,nom racja a takich sorcow jest 10 i ani jeden taki na forum) 4)Moze szybciej expic na roznych potworach od innych profesji. 5) Znowu bije o moje klucze od chaty ze 150 Ed wiecej razy uzyje sio niz 150 ms UE WAVE (Ktore jest boskie bo wali mocno tylko trzepac konia ,to do niektorych noobow).Ed uzyje sio podczas expa 1000x? 10000x? 100000x? a sorc wave ? 100x? 1000x? 10000x?(gruba przesada 10000 a nawet 1000) /////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1)Nie ma UE I WAVE (nie spamowac wiem ze ue najbardziej sie w tibi przydaje) 2)Ostatnia rozga wali z 1 sqm (chociarz czy ja wiem czy to wogole jest wada...?) 3)Nie moze efektownie Taniej od all profesji PG Royal Paladin 1)Szybciutko expi z strasznie malym wydatkiem 2)Srednio 100 Rp moze sobie pozwolic na kazda rzecz ktora jest w tibi (nie licze niedostepnych) 3)Do 50 lvl najciekawiej expi 4) Wali z daleka 5)Najszybciej z wszystkich profesji moze expic,huntowac solo na elitarnych potworach (dobra nie licze demonow i hero) 6) Kamaradza ,bo ma wszystko co mu sie podoba /////////////////////////////////////////////////////// 1)Speary sie lamia 2) Monotonne poczatki(1 dzien ale dla niektorych to jest masakra) 3)Musi latac po amunicje |
![]() |
![]() |