![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
hm no niewiem co mam napisac gz ^^
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladyn on rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Po 2. Nie mogły ci wypaść 2 jaja tej samej barwy, co najwyżej 6 o różnych kolorach(prawdopodobieństwo znikome). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Mi również wypadł bag z królika ( a w bagu jajo ). To żadne novum. Obalacie coś o czym nie macie pojęcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja po pół godziny mordowania niewinnych stworzonek(niechby moi rodzice by to zobaczyli
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() osobiscie, lootowalem jajka tylko w Wielki Czwartek, pozniej mi sie juz odniechcialo... pod koniec dnia posiadalem kolekcje 60 jaj.
Ok. 50% kupionych, 50% "wlasnorecznie". Na drugi dzien sprzedalem 20 ![]() I na dzien dzisiejszy jestem w posiadaniu 40-tu takich jajek. Ktore za kilka miesiecy zamierzam sprzedac w dosc wygórowanej cenie. Pozdrawiam
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Winona Sevardas-Fiver - pierwsza rookstayerka na Candii, która może pochwalić się kompletem jaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() No No Winona Bravo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Tu i tam
Imię: Mat Kajfuszki
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 27
Skille: Fish.44
Poziom mag.: 32
|
![]() ja mam tych jajek 141 i dalej kupuje jak ktos ma na sell to niech pisze do [CHAR]Mat Rookstayer[/CHAR] Luminera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() czego sie nie zrobi by 3mac ludzi przy kompie ;d
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komplet
![]() Chodz Semi-Retried ![]()
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Simon jeszcze sie chwliasz?;/, tak naprawde Simon ukradl koledze 174 kolorowych jajek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Simon co sie cieszysz ze mi 147 jajek zajebałeś? Pytalem sie ciebie, inni tez a ty klamales... nawet przyznac sie nie potrafisz. A jak gralem na rooku to mnie trapowales w mino hell bo wanda chciales.... w ten sposób udowadniasz ze jestes polskim noobem... jesli masz zastrzezenia przeczytaj definicje nooba i jak bardzo do ciebie pasuje -.- ... pozniej sie dziwicie ze inni maja PLów za idiotów .... zal.pl
żeby mniej dzieci było w tej je***ej tibii to by sie jeszcze dało grac -.- Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 13-04-2007 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol moze wszystkie ukradlem nie moja wina ze robie noobski show w dp i bawicie sie bagiem ja pokazywalem bp i nie mialem jajek i nie sciemniaj zal trk a co do pana @up Kto ma 14lat to ma + mnie bloknol bob i za siebie dał poty nie moja wina o_O
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? Ostatnio edytowany przez vns.rlz - 14-04-2007 o 09:37. |
|
![]() |
![]() |