|
Notki |
Arcania Wydarzenia ze świata Arcania |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
a tu macie cos z poi ;p www.notop.republika.pl/poi1.jpg www.notop.republika.pl/poi2.jpg www.notop.republika.pl/poi3.jpg ten chyba najlepszy ;p www.notop.republika.pl/poi4.jpg ;] www.notop.republika.pl/poi5.jpg www.notop.republika.pl/poi6.jpg
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 29-04-2007 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() aata...porazka porazka. najwyzszy lvl, najszybciej padl - rotfl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Arcania
Poziom: 95
|
![]() ata padl razem z alunirem i fonrarem..... razem
nikt sie nie spodziewal ze combo bedzie takie mocne :/ a ata pewnie nie mial ms - bo to przeciez super gracz >P bedu padl pozniej i przyznam sie ze nie widzialem jak ![]() najwiekszy recht to kombekowna, seba i xiff ci to na wlasna prosbe ![]() mam nadzieje ze oddalo DPTF gify kendziowi, achmedowi i innym ktorzy padli poza final room. oni 2 x nie moga POI zrobic.. a niektorzy z nich zaplacili wczsniej za quest, ciekawe jak zleceniobiorca wyrowna straty?? czy tez zachowa sie jak NOOB. No teraz poznamy klase DPTF, czy to wladcy Arcanii, czy gnojki ? ![]() mam nadzieje ze to bedzie bramka nr 1 tam bylo wiecej knajtow: Ares, Val to tez DPTF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() 29 Apr 2007 -3,597,215 1 223 180,135,957 <=== tyle stracil biedny aata ;p No ale trzeba byc uwaznym... Za to Bedu~-2,607,259 tyle expa poszlo i znow 199... Choc ze nie widzialem na filmiku jak padl bedurion albo lamusini
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Imię: Leszczu Dragonbreath
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 103/101
|
![]() po 1 kto wydal rozkaz zeby wyjsc z pomieszczenia z nagrodami ? musialem pozbierac nagrody od ludzi ktorzy mieli je dac zastanawiac sie zastanawilem w sumie z minute reszte czasu afk bylem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Dla mnie nie powinniscie osadzac lecha bo wg mnie on byl najbardziej wyrozniajaca sie osoba podczas tego questu.... Pomyslcie ile uhow musieli uzyc fonrar lechu i bedu~... pomyslcie jak musial sie meczyc wciskajac reka hotkey na uha wiec byl na afk bo musial odsapnac :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() lechu, ares, bedu dla nich respect za to co wlozyli podczas blokowania, tak samo fonrar itd.
[szczegolnie lechu] najbardziej smieszny mnie to, ze 3/4 ludzi z dpft kozaki jak lataja po tibii, a podczas questu zachowywali sie jak nooby:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówcie co chcecie ja sie ciesze że bylem z 1 teamem na arcani bo przynajmniej nie nudzilo mi się , raz na jakis czas bylo ciekawie i gorąco.
Warszawscy Kibice ![]() Ostatnio edytowany przez Legionista1916 - 29-04-2007 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ale mimo wszystko gdybyś padł nie był byś taki zadowolony. Ciekawe jak pójdzie ekipie K'k ( Jesli pójdą znimi te osoby które padly Aata , Bedu , Alunir , Lamus , Damoon , Xiff , i Ci inni to moze maja wieksze szanse niz dpft. Btw. słyszałem ze dpft robi PoI 2x dla tych co padli... dobrze słyszałem?
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt z dpft nie pojdzie z ekipa K'K bo maja zakaz, nie bedziemy robic poi dla tych ktorzy padli , zrobimy poi dla arcania za kase + tych ludzi ktorzy padli od nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() Cytuj:
~ a dodam jeszcze ze stracilisce z 120 min na chodzeniu i zabijaniu monsterow w kulko bez sensu mogliście zabrać z kilku ludzi i by wam blokneli respa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mniej niz 500k nie wiecej niz 700k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() lolz im wiecej osob pojdzie tym wiekszy syf sie narobi, gdyby poszli sami dpft 110+ to wtedy prawdopodobnie inaczej by to wygladalo (nie liczac zgonow od combo to reszta zostala by pewnie unikniona). No i dodatkowo jesli pojdzie nagle 40 osob ktore beda placic tak powiedzmy po 200k to co z tych 4M jesli nagle na servie sie pojawi 40x softy i 40x drugi item. Lepiej wziasc 10 za 700k i zarobic 7M i miec duzo mniej itemkow na servie. Czysta polityka ...
a team Kamosa nie ma szans nawet jesli ci co padli z DPFT poszliby z nim. Ten team to po prostu czysta lapanka ludzi z calej Arcani. Dodatkowo 3/4 z tych ludzi to high-lvl-noob ktory pewnie cale zycie przesiedzial na guardach/tombie/zolwiach etc. i nigdy nic nie robil. Taki team po prostu nie ma szans.
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() ogladnij sobie kogos film a potem sie na ten temat wypowiedz... bo ty wolisz sobie jechac po mnie. skoro cie to uszczesliwia to prosze bardzo. tylko pomysl co robisz sam. przykladem jest nasz wspolny znajomy i moj rl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze nie obrazac mi Acromy, ktory dzwigal moje runy, manasy, ringi itp.
Lesz, ja czekalem na Ciebie az wyjdziemy z pokoju z nagrodami, a Ty nagle strzaleczka na utani hur i musialem sam wracac przez tp room z Phantasmami i 1 Jugernautem :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz dla arcania team, na to czekałem... już się wlogowuje na moją postać i idę zobaczyć rare itemki ^^
@offtop w czym odtwarzać pliki filmowe *.rec albo na jakie rozszerzenia zmieniać, bo jak robie na .mp3 to mi się plik psuje ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() czyli za soft lub za np. avangera tez mozna isc??;> Tzn potem splacic te 500-700k
![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Gildia: La Revolution
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
P.S. Avangarde + skille 90 = dziennie (16h) 100k+ na czysto I napewno nie na zolwiach! A o soft boots nie bede sie wypowiadac bo i tak nic nie zrozumiesz
![]() |