|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() @she_devil
"Chodzę po ulicach Białegostoku" To Ty mendo mieszkasz w tym samym mieście co ja??!! Módl się, bym cię na ulicy nie spotkał, bo wtedy miałabyś z miejsca gruntownie przemeblowaną twarz za swoje poglądy! A ja myślałem, że w Białym nie ma takich... ekhem... wybrakowańców...
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
![]() No to na jakiś ośkach bywasz ? To sie zobaczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() ja chce!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Hmmm ludzie co wy macie do Devilki? Kazdy ma swoje poglady... Moze nieco przesadzila z radykalnoscia(przejechane kotki brrrr
![]() ![]() Ja osobiscie nie przepadam za zwierzetami... Od dziecka(no dalej jestem berbec ale... no OD ZAWSZE ![]() Nie zrozumiem was, wy nie zrozumiecie mnie. Nie chce sie z wami klocic czy cos, chcialem przedstawic swoje zdanie(po to jest forum, nie?) Klotnia ze mna o to, ze psy sa slodkie spojrz w te ich brazowe oczka czy cos bedzie rownie bezcelowa jak proba udowodnienia mi ze Fallout jest lepszy od BG(JA TO ZAWSZE MUSZE WTRACIC!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() I wg mnie ban dla devilki to bezsens... Moze i troche przegiela, ale ja tam bym jej bana nie dawal...:/ A w sumie to nawet bardziej bym sie sklanial do bana dla tych, ktorzy na nia bluzgali-te obelgi 'lagodne' np Magusa 'Myslalem ze jestes madrzejsza' to OK, bo serio nieco przeholowala ale w stylu slonika 'Ty k...o j...ana jak cie spotkam to ci napier...ole' to normalnie szkoda gadac... @zalozyciel tematu-powodzenia z kotem... Nie moge powiedziec ze cie rozumiem bo ja bym to odebral 'odwrotnie', ale moge sobie hmmm WYOBRAZIC co mozesz odczuwac... Wiec szybkiego powrotu do zdrowia mu zyczem...
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() jJa ostatnio musiałem uśpic mojego szczurka. Jejku jak ja wtedy się popłakałem. Ale teraz został mi tylko jeden a szczurka "Zemsta" będzie w mym sercu i zapiusana na płycie bo mam filmy z nimi.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() .... dla mnie to nie jest "She devil" tylko "she DEBIL"
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() No to dla ciebie ona jest She DEBIL. Ludzie wyluzujcie, to wolny kraj. A żeby komuś wpier.dolić za poglądy to jest chore !!
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() qwa tu nie chodzi o poglady
tylko o kota ktory prawie zginal za to ze zyje!! a nie za poglady (ja na ogrish oglądałem filmy jak irakijczycy obcinają ludziom głowy i uwazam ich a nie siebie za psycho) |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Mi chodzi o tekst Meroslawa
Cytuj:
btw. Dla ciebie to że, irakijczycy obcinają głowi jest nie dopomyślenia, ale dla nich to normalne. Mógłbyś dowiedziec się czegoś o ich kulturze to byś zrozumiał. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Tragedie to ma mój znajomy i jego starzy, koleś wpadł pod cięzarówke na skuterze, wycieli mu nerke bo dostał krwotoku, jest caly czas w spiaczce :/
|
![]() |