![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Jak was nienazwac frajerami jak Pawel Daje slowo honoru ze nie beda bili
Ancient MArripa a tu Pawel jako 1 wpadl go klepac wiec Brak honoru dla Oktawiana pozdro. Boje sie twojej kary jak niewiem czego szkoda ze niewalczymy PSK Vs TGK i tak byscie mieli przewage lvi a tu siegacie pomocy partyzantow bo sami byscie niedali sobie rady. Accidental Sorcerer Nie jest z TGK sahuusauhsaushasuhas Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-06-2007 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Pieńsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Moare
Profesja: Elder Druid
Gildia: Partyzanci
|
![]() Bolter tak to jest dziwne ze musiales wpasc z Eiv po mnie,wiec po ch.. gadasz takie glupoty. Twoj znakomity Tgk by niedla rady mnie ubic buhaha
![]()
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: No name
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Bolter--->Jak was nienazwac frajerami jak Pawel Daje slowo honoru ze nie beda bili Ancient MArripa a tu Pawel jako 1 wpadl go klepac wiec Brak honoru dla Oktawiana pozdro.
Omg Bolter ile razy Tobie jeszcze trzeba będzie tłumaczyć ,że Paweł Wielki to nie Oktawian???Dam sobie łeb uciąć ,że napisałem to przynajmniej 2 razy. Podobno jesteś w 2 liceum ;O?? Poza tym ty też mówiłeś jakiś czas temu ,że Psk jest free a tymczasem padły 3 osoby. I kto tu jest frajer bez honoru?
![]() |
#68 |
Zbanowany
|
![]() Otawian zaproponowal mi Opena 5 vs 5 noobami ale sie niezgodzilem zeby niebylo postow o tym ze sie boimy stwierdizlem ze napisze po jego stwierdzeniu ze jednak sie boimy ze to PSK sie balo i dlateog zasiegnelo pomocy partyzantow a powod braku opena jest takie ze niewyjde sie klepac 40 lv z wami bo jak was rozjebiemy to wpadna Partyzanci i po zabawie :*
A na Obiecankami Oktawiana cale tgk sie juz Przekonalo (skzoda mi czasu na takie gadanie wiec Okta niepisz domnie wiecej ze jestem przestraszony) |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
|
![]() Jesli chodzi o to ze powiedzialem ze sa free to zabici zostal iza supportowani i logowanie sie z Partyzantami oraz wypowiedz Oktawiana ze Oni na to sraja i tak beda przeciwko nam walczyc wiec na co mielismy czekac :*
Pozdro Jak to na Expie ?!?! Zastanow sie co pierdolisz kazdy odwas Zostal zabity w Miescie Oprocz Pawla Wielkiego wiec ja niewie mja knarazie to wy tylko z pomoca PARTYZANTOW na expach zabijacie naszych wiec zastanow sie co mowisz jaestes kozak chcesz sie sprawdzic to powiedz mi jedno na HUJ siegales pomocy Partyzantow skoro jestes taki dobry >.< Nieidziemy na opena i tyle. A i PAwel masz blocka na GG bo niemoge czytac twojego MUWIE albo TARGUWEK badz NOBUW mimo ze moja ortografia jest hujowa twoja jest jeszcze gorsza. Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-06-2007 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
|
![]() ![]() Ludzie NA Dzien Dzisiejszy Hunted OD TGk Annihilus Pawel Wielki Mefisto The Master Liryczny Vandal Skocz The Master Saperowa Sebek Golab Gryffu de'gal |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ten post, jako jedyny dziś, zmusił mnie do dyskretnego uśmiechu
![]() @offtop Ładny avatar? ![]() @edit Mefisto coś tam do mnie w depo burczał, że mam przejebane. ![]() Que pasa? ![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 21-06-2007 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Psk ^^
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saperowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Knights of Nightmare
Poziom: 84
Skille: 90+ :P
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
No to Bolter zastanów się Qrwa ... Bo pare dni temu pisałeś coś innego : 17:21 Ancient Bolter [108]: od teraz niemacie sie czego bac przysiegam ze nikt odnas was nieruszy 17:21 Ancient Bolter [108]: jak rusyz sam go upeirodle 17:23 Ancient Bolter [108]: nieam sensu bic all bo niemzoecie byc zabijani zanic Jak nie ma sensu to na ch** lejecie all ? Zrobił wam coś Sebek albo Annhilus? Albo ja ? :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Qrwa ,że też słuchawek nie mam.... >.<
@topic: Heh skoro bijecie niewinne osoby za twarzowe to nie miejcie pretensji o Accidentala ^^
Ten wie tamten wie tylko ja nie wiem, może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie....:S Ostatnio edytowany przez Jez17Psk - 21-06-2007 o 17:22. Powód: źle sformułowane zdanie :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbyś nie wiedział że żartuje : ) Za dominike macie hunta i za pyskowanie : /
![]() Ostatnio edytowany przez Szczuru.pl - 21-06-2007 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i gitara ^.^
@Szczuru Wiem o Ci chodzi -.-. Ja już powiedziałem co sądze na temat tego hacka więc się nie udzielam. ![]() Pozdro
![]() |
#80 |
Zbanowany
|
![]() Nic niezrobilas ? a logowanie sie i bieganie z innymi z psk i robienie trapow spoko :*
|
![]() |
![]() |