|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Cytuj:
Jedyne czego ja oczekuje w tibii to poprawienia tej żałosnej grafiki 2d,która nie może sie równać z ta z takich gier online jak Martial Heroes, Metin2, Mu ,bo w koncu to co piekne musi miec piekna oprawe inaczej traci na smaku.W koncu po 10 latach istnienia i tylu latach kupowania PACC mogli by wreszczie zatrudnic w Cipsoft grafików ,którzy zrobia grafe 3d w Tibii i bedzie gites , morales ,gonzales,fernandes itd. lub po prostu spox. Albo zeby serwery i nowe wersje tibii z grafa 3d byly dla PACC a stare serwery i nowe wersje tibii z grafa 2d dla FACC i PACC (jak kto woli) ale obawiam sie ze ten pomysl nie mial by przyszlosci. Tak wedlug mnie bronie powinny zalezec od skilii ,które powinny szybciej rosnać jak ma to miejsce w Martial Heroses dodatkowo za kazdy lvl powinny byc punkty które mozna by rozdzielic na naszej postaci równo pomiedzy dane umiejetnosci np 4 punkty do znajomosci walki mieczem czyli sword fighting zamiast wbijac 4 skille ,które ida dosc powoli juz od 67/65 albo 10 dodatkowych punktów do many lub zycia,które zwiekszaly by sie równo z lvlem tak jak kiedys .Innymi slowy moglibysmy wzmacniac nasza postac jak tylko bysmy chcieli. Dobre ? Ale oczywiscie niemozliwe.
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-09-2007 o 03:10. |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: /.\ -.-
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 70
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Czlowieku,co ty pier*****lisz.tibia w grafie 3d to juz nie bedzie to samo.uwazam ze nie ma to sensu bo jesli zrobia takiego update to cala gra straci swoj klimat.tak samo jak bylo z settlersami.od czesci1-4 wszyscy byli zachwyceni gra,a jak weszla w 3d to juz stwierdzili ze juz ta gra nie ma tego smaczku i klimatu ktory powodowal ze byla tak zaj***....teraz nareszcie zajeli sie troche najtami i palkami i dobrze bo od 3 update ciagle nowe rzeczy dostawal ms czy elder.nie za dobrze???osobiscie mam 70 ek i jestem bardzo zadowolony.moze nie wyszlo im do konca to0 wyrownanie profesji ale i tak jest gites.a bynajmniej lepiej niz bylo....
![]() ![]() |
![]() |