Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-08-2007, 14:49   #61
Sebastian116
Użytkownik forum

Sebastian116's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: niemam
Świat: Narana
Poziom: 12
Skille: ?!
Poziom mag.: 6
Sebastian116 ma numer GG 6271091 Send a message via Skype™ to Sebastian116
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exod Pokaż post
1. Najpierw idiotyczne hotkeye
2. Teraz te zmiany profesji
3. Że bronie będą od lvl'a
Zgadzam sie te raz mnie ta Tibia 8.00 obrzydziła że gram w OTS Tibia7.6!! NIe jest to dobry wybór żeby tworzyć Tibie 8.00 a jak już chciali mogli inaczej ją zrobić
Sebastian116 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-08-2007, 21:06   #62
Dercan_1337
Użytkownik Forum

Dercan_1337's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2007
Wpisy bloga: 1

Imię: Dercan
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 114
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Tibia 7.6 rox ale 7.5 też niezła
Dercan_1337 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2007, 01:00   #63
Ulverin
Użytkownik Forum

Ulverin's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007

Domyślny

ludzie wasza inteligencja mnie normalnie roz*******a wprowadzenie broni od lvla bylo konieczne ze wzgledu na wieksze dmg wyskilowac knightem skile 50/50 to jest jeden dzien, dac mu war hammera i bedzie lazil 8 lvl kozak kazdego zabijal xD to jest jeden z elementow "balansowania" profesji xDDDD
Ulverin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2007, 02:10   #64
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulverin Pokaż post
ludzie wasza inteligencja mnie normalnie roz*******a wprowadzenie broni od lvla bylo konieczne ze wzgledu na wieksze dmg wyskilowac knightem skile 50/50 to jest jeden dzien, dac mu war hammera i bedzie lazil 8 lvl kozak kazdego zabijal xD to jest jeden z elementow "balansowania" profesji xDDDD
Prosty blad 3 mnoznikow. Tego poprostu sie nie da zrobic, ale goscie z cipsoftu musieli byc madrzejsi.. nie da sie zrobic wzoru na podstawie ktorego obrazenia nie bada za niskie na starcie i za wysokie na wysokich lvlach
cos z rodzaju 8 lvl*30 skill* ataku broni i masz hit za iles tam, a na 100 lvl*80 skill * 50 ataku broni masz juz kosmiczny hit. Oczywiscie mozna przy tym duzo grzebac, ale co by nie robic, jesli 3 zmienne maja wplywac w zauwazalny sposob na atak to przy tak roznych wartosciach (lvl 1-350, skill 10-120, bron 5-65) nie da sie zrobic dobrego wzoru. Tylko po co wogole brac sie za cos czego dobrze sie nie da zrobic. Zeby dac przewage hlvl knightą mogli dac poprostu fast-attack zalezny od lvl. Wtedy knight moglby szybko expic jak sorc, ale w walce PvP nie mialby takiej przewagi jak teraz :>
Jak biegne 130 MS z 73 mlvl i z sd wale po 180 w ludzi to cos jest nie tak :/
Podchodzi knight 130 i zdejmuje mnie na kombo w jakies 3 sekundy (miecz, exori, miecz, exori) jak ma fart, a ja moge w niego wywali 250 SD i szczegolnie go to nie rusza. To ma byc tzw. balans postaci? To jest czyste lecenie na kase przez co Tibia robie sie jak MU. Jeszcze tylko brakuje tego, ze po smierci nie bedziesz tracil EQ i BP bez uzywania jakis tam AoLi, a w dodatku lvl nie bedzie ci mogl spac, ani skill po smierci. Liczba PACC wzrosnie do 2389723897 miliardow, a gra stanie sie jeszcze zalosniejsza. Kiedys liczyla sie znajomosc gry, umiejetnosci i zgranie. Teraz oplacenie abonamentu za bota i granie 12 godzin/doba.
stary 21-08-2007, 11:04   #65
Tikiktaki
Użytkownik Forum

Tikiktaki's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica

Imię: Danieluss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sid Domestos Pokaż post
Oj, dzieci, dzieci. Wiecie dzieki czemum, sa te wszystkie zmiany? Dzieki wam drodzy gracze. Przed wprowadzeniem hotkey, byl lament, ze w grze jest duzo botterow, i uczciwy gracz, nie ma szans z takim. W ankietach najbardziej cziterzy przeszkadzali w grze. To, zeby bylo sprawiedliwie, wprowadzili hotkeye i dalej jest lament... Ludzie zdecydujcie sie wreszcie... I do wszystkich znawcow. W tibii 7.5 (najlepsza i najbardziej zbalansowana Tibia wedlug mnie) wprowadzili soule i lamiace sie speary, a dopiero w 7.6 wandy i rody.
aha czyli teraz pewnie wbuduja cave boota + auto skilowanie?
Ziom elo, ale najs kille giezet elo widać joł jaki pro jesteś joł przecież ty elo położył byś joł 100 lvl na luzie elo no bo to joł kozacy, joł? nawet joł tajfun by padł od ciebie joł bo ty elo odeprzesz jego sdki joł!
Tikiktaki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2007, 12:08   #66
Pulaski
Użytkownik Forum

Pulaski's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica

Stan: Niegrający
Domyślny

Gesior masz racje w przyszłości tibia będzie najgorsza jaka może być i wtedy będzie najwięcej pacców, i wtedy będą grać same dzieci którym ich rodzice będą płacić za pacc. -.-
Ja uważam że aktualna tibia jest dobra ponieważ wreszcie hlvl knight wali z miecza/topora a nie jak wcześniej z explo czy gfb. To nie był żaden knight tylko battlemage.
Pulaski jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-11-2007, 08:35   #67
KHANIBAL
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 11 2007

Domyślny

tibia 7,6 żondzi a 7.92 jest zjebana

moim zdaniem
KHANIBAL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-11-2007, 11:02   #68
Szybki'lols
Użytkownik Forum

Szybki'lols's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007

Szybki'lols ma numer GG 12231069
Domyślny

czytając Wasze posty wiem ze tibia 7.6 byla the best nie bylo antyluringu niebespiecznie bylo wyjsc z dp i to bylo fajne ryzyko na maxa. pzdr ;]
Szybki'lols jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-11-2007, 11:42   #69
Helmen
Guest

Domyślny

po chuja ktoś odświeża stare tematy -.-
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 11:44   #70
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robert Lublin Pokaż post
Ehhh...Wspomninia po Tibi...
Ja tam jestem fanem updatow tibi do czasu Ank bylo spoko ale potem juz jak weszła Tiqanda zaczeła sie tibia szybko psuć, teraz juz tej gry nie nazwał bym tibia... :s

Pamietajcie Drogie dzieci teraz macie tylko namiastke tibi, ale kto nie grał kiedys ten nie wie... ;s
100% sie z Toba zgadzam, keidys byl klimat. Nauka gry, przyjaciele na dlugie lata(z niektorymi do tej pory utrzymuje kontakt. BRAK DZIECI ktore NIE POTRAFILY PISAC!! to byla jedna z wielu zalet..pameitam jak sie ucieszylem kiedy dostalem DARK HELMET od kumpla przeskok z 4 na 6 edefa bylo dla mnie czyms wyjatkowym. GSY wygladaly inaczej ehh te czasy nie wroca..a powinny

wilkie pozdro dla old schoolerow

jeszcze lipa z wandami byla..po co je wprowadzali wg..

ale i tak najmocniejsza byla 7.4 tibia

Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 13-11-2007 o 11:53.
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-12-2007, 00:15   #71
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

sorry za odświeżenie, jednak zanim mnie nazwiesz noobem ,archeologiem etc przeczytaj..a więc ktos wpadl na pomysl zeby cipsoft utworzyl serwery 7.4-7.6 i w tym celu gromadzone sa wpisy na forum tibia.com...wpiszcie sie tam ,moze sie uda i powstana serwery 7.4-7.6 wpisujcie sie tu ....
http://forum.tibia.com/forum/?action...5#post16811715

powiesz moze "a co tam 1 glos niczego nie zmieni" - jeden glos nie ,ale jakby tak kazdy oddal ten jeden glos to zobacz ile by bylo..aha ,dawajcie linka qmplą zeby tez sie wpisywali..im wiecej glosow tym lepiej !

Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 06-12-2007 o 00:16.
Tentotrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2008, 15:07   #72
PaladynoS
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 12 2007

Domyślny Tibia

moim zdaniem byla najlepszą tibią 7.6... szkoda ze cipsoft ją schrzanił.. tibia teraz to jest jak jakieś gówno.. odechciało mi się już grać w tą tibię ale 7.6 byla najlepsza no i (otsy) xD pzdr
PaladynoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2008, 15:11   #73
PaladynoS
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 12 2007

Domyślny czasy

pamiętam te stare czasy moim 48 msem.. PKowalismy all rsy mieli i nagle wpadł thaldus xD.. UE puścił i all padli... a ja mam już 40 lvl.. bo PKowalem jak jakis noob i pamietam stare czasy z PKowania co polecialy bohy,knight set,w bp 1cc w kasie... szkoda ze te czasy tak szybko mijają pzdr all milych czasow.. xD
PaladynoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-02-2008, 15:33   #74
Un$i
Użytkownik Forum

Un$i's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robert Lublin Pokaż post
Ehhh...Wspomninia po Tibi...
Ja tam jestem fanem updatow tibi do czasu Ank bylo spoko ale potem juz jak weszła Tiqanda zaczeła sie tibia szybko psuć, teraz juz tej gry nie nazwał bym tibia... :s
Ale mimo to mam zamiar powrocic na new servy jak wyjda w wakacje juz nawet pacca mam

Pamietajcie Drogie dzieci teraz macie tylko namiastke tibi, ale kto nie grał kiedys ten nie wie... ;s
Kox~ a kto powiedzial, ze beda nowe servy ? bo ja z ziomkiem planujemy tez na jakims nowszym grac, ale nie mozemy sie zdecydowac... a gdyby wyszly nowe to moze bysmy sie do ciebie przylaczyli ?
Un$i jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania