![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Masteros Sebastianos
Profesja: Sorcerer
Gildia: niemam
Świat: Narana
Poziom: 12
Skille: ?!
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() ludzie wasza inteligencja mnie normalnie roz*******a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
cos z rodzaju 8 lvl*30 skill* ataku broni i masz hit za iles tam, a na 100 lvl*80 skill * 50 ataku broni masz juz kosmiczny hit. Oczywiscie mozna przy tym duzo grzebac, ale co by nie robic, jesli 3 zmienne maja wplywac w zauwazalny sposob na atak to przy tak roznych wartosciach (lvl 1-350, skill 10-120, bron 5-65) nie da sie zrobic dobrego wzoru. Tylko po co wogole brac sie za cos czego dobrze sie nie da zrobic. Zeby dac przewage hlvl knightą mogli dac poprostu fast-attack zalezny od lvl. Wtedy knight moglby szybko expic jak sorc, ale w walce PvP nie mialby takiej przewagi jak teraz :> Jak biegne 130 MS z 73 mlvl i z sd wale po 180 w ludzi to cos jest nie tak :/ Podchodzi knight 130 i zdejmuje mnie na kombo w jakies 3 sekundy (miecz, exori, miecz, exori) jak ma fart, a ja moge w niego wywali 250 SD i szczegolnie go to nie rusza. To ma byc tzw. balans postaci? To jest czyste lecenie na kase przez co Tibia robie sie jak MU. Jeszcze tylko brakuje tego, ze po smierci nie bedziesz tracil EQ i BP bez uzywania jakis tam AoLi, a w dodatku lvl nie bedzie ci mogl spac, ani skill po smierci. Liczba PACC wzrosnie do 2389723897 miliardow, a gra stanie sie jeszcze zalosniejsza. Kiedys liczyla sie znajomosc gry, umiejetnosci i zgranie. Teraz oplacenie abonamentu za bota i granie 12 godzin/doba.
![]() |
![]() |
#65 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
Stan: Niegrający
|
![]() Gesior masz racje w przyszłości tibia będzie najgorsza jaka może być i wtedy będzie najwięcej pacców, i wtedy będą grać same dzieci którym ich rodzice będą płacić za pacc. -.-
Ja uważam że aktualna tibia jest dobra ponieważ wreszcie hlvl knight wali z miecza/topora a nie jak wcześniej z explo czy gfb. To nie był żaden knight tylko battlemage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
|
![]() tibia 7,6 żondzi a 7.92 jest zjebana
moim zdaniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() czytając Wasze posty wiem ze tibia 7.6 byla the best nie bylo antyluringu niebespiecznie bylo wyjsc z dp i to bylo fajne ryzyko na maxa. pzdr ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() po chuja ktoś odświeża stare tematy -.-
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
wilkie pozdro dla old schoolerow jeszcze lipa z wandami byla..po co je wprowadzali wg.. ale i tak najmocniejsza byla 7.4 tibia Ostatnio edytowany przez Elder Nagan - 13-11-2007 o 11:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() sorry za odświeżenie, jednak zanim mnie nazwiesz noobem ,archeologiem etc przeczytaj..a więc ktos wpadl na pomysl zeby cipsoft utworzyl serwery 7.4-7.6 i w tym celu gromadzone sa wpisy na forum tibia.com...wpiszcie sie tam ,moze sie uda i powstana serwery 7.4-7.6 wpisujcie sie tu ....
http://forum.tibia.com/forum/?action...5#post16811715 powiesz moze "a co tam 1 glos niczego nie zmieni" - jeden glos nie ,ale jakby tak kazdy oddal ten jeden glos to zobacz ile by bylo..aha ,dawajcie linka qmplą zeby tez sie wpisywali..im wiecej glosow tym lepiej ! Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 06-12-2007 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() moim zdaniem byla najlepszą tibią 7.6... szkoda ze cipsoft ją schrzanił.. tibia teraz to jest jak jakieś gówno.. odechciało mi się już grać w tą tibię ale 7.6 byla najlepsza no i (otsy) xD pzdr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() pamiętam te stare czasy moim 48 msem.. PKowalismy all rsy mieli i nagle wpadł thaldus xD.. UE puścił i all padli... a ja mam już 40 lvl.. bo PKowalem jak jakis noob
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj: