Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-06-2007, 00:12   #61
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

w ogole tibia to nie jest to co kiedys team hunty radocha z zlootowanych boh-ow czy tam crown legów
teraz wszystko idzie na masse tylko pg pg pg cipsoftowi to sie podoba ..
mi sie podobalo isc z ziomkami na demony czy cos a jak widze takiego mdw caly dzien demon demon demon demon zero radochy tylko by wbic ten lvl
wszystkie cip boty itp mialy zapobiec botowaniu a dzieki niemu jest jeszcze wiecej botow typu vis hunterow czy cavebotow dla magow
az zal mi tej gry kiedys jak miales 80 lvl byles kims a teraz jestes noobem bo jakis no lifer albo caveboter zrobi to w pare dni
ehh łezka sie w oku kreci w ogole postac knighta mija sie teraz z celem kiedys najt to byl bogaty ziomek na hunty kazde chodzil blokowal i sie cieszyl a teraz w pogoni za lvlem same bzdety wprowadzaja..
w ogole pamietam jak te rozdzki weszly i inne syfy to juz byla porazka zaczynalem grac Edem wtedy oczywiscie bez rozdzek i bajerow tak jak sie to gralo za starych dobrych czasow
kiedys sorc czy druid potrzebowal skilla teraz nimi najwieksze lamery graja ehh : (

Ostatnio edytowany przez Smichael - 28-06-2007 o 00:14.
Smichael jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2007, 01:50   #62
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chwedus Pokaż post
hahaha i co jak nagracie taki filmik cip~ odwola upd ??
Jeden z tych ktorzy ufaja w wszystko co widza. Czytales poradnik Zlodzieja jak byc fajnym i tez myslisz, ze on to na serio pisal?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury Pokaż post
Jakaś dziwna moda na strajki ostatnio... ;p
Moze urzadzimy jakis strajk tibijski. Np. o obnizenie cen dostepu do internetu albo o tansze pacce? Nie ma to sensu, ale czas mozna na swiezym powietrzu spedzic
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etan Marth Pokaż post
Tak to sie smiali z knightow ze male hity i w ogole, a teraz sami pokrzywdzeni i placza. Tylko smuci mnie ze bedzie teraz duzo noobow-knightow reprezentujacych moja profesje. ;p
Raczej bylo duzo noobow knightow reprezentujacych twoja profesje, a teraz bedzie najazd nowych graczy do tibii z MU-online, bo tak wlasnie teraz wyglada tibia. Klikasz na wielkiego potwora na malym lvl, czekasz 10 sec i lezy, a ty tylko itemy wyciagasz dzieki ktorym zarabiasz po 10k na godzine na 50 lvl knighta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dread Pokaż post
@topic
wiekszosc ludzi raczej nie czytala wypowiedzi tego tam kolesia z cipsoftu wiec nie wie ze obniczyli te hity zeby razem chodzic na hunty tak jak to bylo kiedys w tibii, a nie teraz wyskakuje super evul pro MDW 3 sd i demon spi...
nie ktozy moze tego nie pamietaja ale jak by na jeden dzien odpalili tibie 7.6 a pozniej ta po updacie nie zauwazylibyscie wiekszej ruznicy w hitach sorca/druta
MDW jednak troche duzo czasu poswiecil, zeby taki lvl wbic. Moze on moze zabic wszystko na kilka-kilkanascie SD, ale moze tez pasc na combo za 1800hp, a seromontis? 5500 hp - nikt go nie ruszy. DOstanei kicka na demonie i moze przezyc :>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeremon Pokaż post
Update NIE MOŻE polegać na tym, że skoro jedna profesja miała gorzej, to teraz ma lepiej bo ta lepsza od tej gorszej miała za dobrze. I nie płaczemy, że knightów ulepszą, TYLKO ŻE NAS ZRUJNUJĄ NISZCZĄC CZARY TY ŚLEPY IDIOTO Z KLAPKAMI NA OCZACH!!!!!! WBIJ TO SOBIE TO TEGO GŁUPIEGO ŁBA W KOŃCU!!!
O to chodzi. Nie obchodzi mnie, ze knight na 136 lvl wali po 450 w Hydre i zabija ja na 10 exurach. sorca/druida chodzi o to, ze teraz juz nie moge nic zabic. NIC. Teraz sorc/druid 150 lvl to bloker dla.. 50 lvl palla/knighta. Jesli to ma byc balans profesji to chyba komus tu odbilo albo Guido chce kupic nowe Ferrari
Jaki knight pojdzie na DLe z sorcem skoro moze zabic DLa sam za 150-300 gp? Gdzie tu zespolowa gra? Jak MU normalnie. Kazdy leci i bije co sie da solo, zeby tylko exp robic. Jeszcze braku podzialu exp na party, wtedy beda sie zbierac ekipy jak w MU. Tylko, ze musi dawac exp tak, zeby sie oplacalo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez flips997 Pokaż post
A dobra przesadzacie... knight w chwili obecnej przed update na tibii 7.92 musial siedziec przed kompem 2-3 razy wiecej nzi mag zeby wbic tyle samo expa (czego przykladem jest MDW i Seromontis...) a jakby zostawili pierwsze zalozenie z test servera to sorc by byl rony knightowi i by musial grac tyle samo co knight zeby wbic tyle smao expa... wiec no coment do magow ogulnie kawalek im obcieli i wielki problemy...
2-3 razy wiecej expa? Ile seromontis robil dziennie? 3kk exp? Nie tak malo. To, ze mu sie nie chcialo grac to jego problem. MDW robil lvl nie dlatego, bo mial nadzwyczajana przewage w hunecniu tylko dlatego, ze duzo gral, a nie stal pod depo lub w wojnach uczestniczyl.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavanor Pokaż post
Xaremon ty już gdzieś sie też żaliłeś w innym temacie ty pajacu z 50 tym lvlem.
Co lvl ma do bycia pajacem?
PRZECIEŻ PISALI ŻE SORC/DRUID ODCZUJĄ ZMIANY NA 70-80 LVLU TAK NAPRAWDĘ.
Aż mi się odechciewa komentować tego co napisałeś bo już nie mam siły jak patrze na te debilne posty ... N/c
Zgadzam się z kolegą u góry..
//Edit:
Dodam jeszcze jedno.
Nikt wam nie każe grać dalej w tibie.
Jak coś się nie podoba to
W Y P I E R D A L A Ć
Coz za wysoki poziom kultury
Posluchalem sie twojego posta. Sprzedaje kase na allego i koncze z tibia ja [ed] i moj brat[ms]. Chce ktos 2.5kk? taanio
Nie mow, ze sorce ktorzy sie wylevelowali po update tylko nazekaja, bo moj brat gra sorcem ponad 3 lata, a wtedy wcale nie bylo lekko. Jedno sie liczylo. 1 lvl w gore - dodatkowe 5 hp z SD w potwora, a teraz lvl w gore i co? i jajco :>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Native16 Pokaż post
idz bo cie jebne idioto a co do filmu dziecinada
Wiesz co to zabawa? Myslisz, ze ktos z nich liczyl na to, ze nagle cipsoft poslucha ich? NIE. Cipsoft nikogo nie slucha tylko swoich analiz dotyczacych zyskow. Teraz duzo sorcow odejdzie. Moga stracic z 5-10k paccy, ale niedlugo dojda nowe dzieci neo ktorzy chca grac w "oldskooolowa gre z 10 letnia tradycja". Tacy co graja w MU, a teraz chca sie uwazac za mega oldddskoolowych wymiataczy i wydaje im sie, ze aktualna tibia skomplikowana jak konstrukcja cepa to taka odlskoolowa gra, bo ma stare grafiki, a oni chca zaimponowac kumplą.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Even Pokaż post
o kurwa ale nooby
niby h lvle a zachowuja sie jak 9-cio letnie dzieci neo, które dostały nową klawiaturę pod choinke....
zal..
... Wejdz na temat w dziale "Poradniki" pod tytulem "Jak byc fajnym" (poszukaj wyszukiwarka) i napisz tam swoj kolejny cenny post. Przeciez Zlod~ na serio to wszystko pisal -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666 Pokaż post
Zauważyliście, że duza wiekszosc uzytkownikow buntuje sie tylko na akurat TEN update? WY TEPE BARANY, CHOC RAZ CIPSOFT ZROBI DOBRY UPDATE, W KTORYM ZBALANSUJA PROFESJE, TO WY(mowie o NIEKTORYCH uzytkownikach - sorkach lub druidach) ODRAZU MOWICIE ZE UPDATE JEST POJEBANY!Zastanowcie sie - dlaczego nikt nie protestowal gdy wprowadzono nowy magic system do tibii w kliencie 7.6(?)? dlaczego wtedy nikt sie nie buntowal? zaden najt, ktory nie zostal udupiony, lecz przeciwne profesje (głownie sork i druid) zostaly o wiele ulepszone, nie buntowal sie!. W tibii 76-9.2 nie bylo takiego slowa jak "BALANSACJA PROFESJI". A teraz, duza wiekszosc pro evull sorkow-12latkow mowi "O JA CO ZA ZJEBANY UPDATE, MATEUSZ DRAGON ZE WSI NIE POJDZIE SOBIE NA DEMCE Z SD O JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111 1ONE
nie rozumiem, dlaczego akurat teraz sie wszyscy buntuja,a nie na tibii 7.6 oO
#topic
Dla mnie film jest żalosny -.- to mialo byc smieszne? chyba dla 10-latkow...
Chyba masz jakies kompleksy zwiazane z wiekiem, bo ciagle wszystkich wyzywasz od 10 latkow :> Moze sam masz na serio z 15 lat?
Ja tez pisze, ze ten update jest zjebany. Teraz gram sorcem, ale podczas mojej gry w Tibie mialem pallkow/knightow na 50+ lvl i wiem, ze kiepsko sie expilo, ale za to kasy nie brakowalo :>
Teraz ulepszyli expienie i pvp knighta i pallka, ale czemu sorcow ruszali? Wczesniej profesje byly dosc dobrze zbalansowane. Zaczynajac gra wiedziales kim chcesz byc.
sorc - super hity, ale z kasa moze byc cienko jak nie masz farta do loota. jak wbijesz 150 lvl na pvp to mozesz niezle wymiatac dopuki nie przyjdzie po ciebie 10 x 30 sorc -.-
druid - niezle hity, ale na pvp lepszy sorc do walki. Mozesz leczyc kolegow za drobne ilosci many juz na 18 lvl z pacc. Moga byc problemy z kasa jak chcesz szybko poexpic.
knight - czołg. latwo nie padniesz od potwora, ani od innego gracza. ciosy nie za mocne, ale gra banalna. zaznaczasz potwora i samo bije na potworach ktore wave nie wala. masz ogromne ilosci kasy i fajne eq mozesz nosic. masz duzo capa, a na wojnie wystepujesz glownie jako bloker.
pall - to dla kogos kto lubi walke z dystansu, nie lubi obrywac tylko biegac i walic. nie wali za mocno, ale na hlvl masz niezle sd do pvp. hp wyzsze niz sorca i na hlvl mozesz chodzic na wiekszosc potworow nie bojac sie padania na combo (jak np 127 ms ktory padl od 1 hydry na combo z full hp albo od draga combo za 500hp)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robert Lublin Pokaż post
BUEHEHEHEHEHEHEHEHEH jakie naaby
Nie no rox nooby z harmoni sie przeciwstawiaja spamujać!!!1111oneone1!! xD
Dołączcie sie do pielęgniarek i ogłoście strajk głodowy...
Omfg wiedziałem ze na non pvp graja nooby ale ze az takie?
12:22 Dragonreds [153]: TIBIJSKIE KRAINY MY SORCOWIE RZADZIMY
Maciek of kyra przy tym wymieka... :l
I to własnie dowodzi jakie dzici i jakie nooby teraz wbijaja te 150lvle -.-
Napisz kolejnego posta w temacie "Zlodziej"'a p.t.: "Jak być fajnym?" w dziale poradniki. Widać tobie sie wydaje, ze wszyscy wszystko pisza i robia na powaznie.
Wielki masta z pvp. Co do noobow co wbijaja hlvl to duza czesc to knightci. Moze obejrzysz top 500 eriga? ilu knightow? 75%? Ilu z nich nie jest noobkami ktorzy mysl, ze sa masta, bo znaja kazordoon?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciek0008 Pokaż post
Ha! Granie najlatwiejsza profesja nie oplacilo sie, to teraz placza, ze benda bili o 40% mniej z sd niz wczesniej. Smutne napewno jak cip to obczaji to da sorcowi jeszcze nowe wandy, zeby no-liferzy z harmonii grali w piksele! _/ hail idiotyzm.
Bendtom bili o 30-50% mniej z magii. Granie najłatwiejszą profesją?
Myślałem, że sorc to najtrudniejsza profesja. Jedno złe kliknięcie na takim extra-cool-super-megaPG expowisku i padasz. Knightem kiedyś na 54 lvl wpadłem na 8 guardów i 2 soldki, i na starej Tibii bez bota do UHania nadążyłem z UHaniem (w ciemnościach - tak! kiedyś były torche, ale zapomniałem zapalić, bo o był poziom -1 kopalni) i otworzeniem BP z liną, a potem jej użycie. Pallem na 54 lvl z kuszą w ręku bloknąłem 3xOrc Warlord naraz, a HP nie spadło poniżej 200. 80 MS nie chciałbym spotkać 2 warlordów na klate, a co dopiero 3.. a knight to taka trudna profesja. Ciezkie expienie wedlug kursu "Pieszczocho-pila" >od 30 do 150 lvl na scarabach siedz<. Wymaga to takich umiejetności jak:
-IQ na poziomie ponizej przecietnej, bo kto z IQ 100+ moze wytrzymać klikanie kolejnych scarabow i ich lootowanie przez 5000 godzin?!
-kompa z 1-5 fps, znam knighta ktory ma 60+ lvl i gra na kompie ktory mu daje 5 fps na dragach, i nie pada! :>
-łącza do internetu ktore nie pada czesciej niz 50 razy dziennie
Teraz odejdzie wielu sorcow ktorzy grali wtedy kiedy trudno bylo byc sorcem, a no-liferzy i tak przerzuca sie na knightow, i wbija 300 lvl, bo co to dla nich. Siedza na kompie po 10-15 godzin dziennie, wiec 100 ek z aktualnymi obrazeniami beda mieli w 2-3 miechy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esther Pokaż post
Ludzie pieprzycie głupoty raz polepszyli sorcow/druidow to teraz czas na inne profesje, a poza tym pewnie będzie tak jak przed każdym innym updatem gdzie zawsze było wielkie narzekanie a po update okazywało sie ze jednak jest ok i ze da sie grac P
Polepszyli inne profesje, ale w poprzednich update nie obnizyli knighta ciosow do max. 150hp z SoVa na 300 lvl, a to wlasnie zrobili sorca. Jak ktos walil SD po 1200 przed update teraz moze nawet 750 nie wyciagnac.
Jak by tak samo zrobili w update 7.6 dla sorcow to sorce by byli tacy jak przed aktualnym update, a knightci 2 razy slabsie niz przed update. To jak mieli z miecza max 300 to teraz max 150 by mieli? Fajnie by bylo co nie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Errone Pokaż post
Nie no to już szczyt noobowstwa. Myślicie że to wam coś da? Tylko się ośmieszyliście hahahaha
Niema to jak polaczki jednak ;p słów mi braknie jak o was myśle hahahahah xD
Niema to jak 225 lvl (na harmonii) latający w outficie citzena w dodatku niepelnym i krzyczacym jakies noobowskie teksty. Nawet noobcharem czegos takiego nierobilem a gram 4 lata. Wymiatacie
HAIL NOOBY Z NON PVP !!!111111111 >.<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil-Mateo Pokaż post
Naprawde żal mi was
Zmniejszyli wam ciupke dmg ? obierzcie sobie życie
30-50% to nie tak malo. Jesli to dla Ciebie malo to zycze Ci, zeby tobie o tyle obnizyli wyplate w pracy albo raczej kieszonkowe
Moze wtedy sie poduczysz matematyki i zobaczysz, ze 50% to nie 50 dmg tylko 500 dla niektorych.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciek0008 Pokaż post
Omg straszne bendziecie bic 30% mniej niz normalnie ojojoj. Zobaczcie na takich knightow przed up date - na 95 lvl na zolwiach sie siedzialo zeby jebane 35k/h wbic a sorc na tym lvl szedl na hydry i bil te 100k/h. Wogule zal mi tam was co lamentujecie. Granie najlatwiejsza profesja sie nie oplacilo? eh?
Jesli to byla najlatwiejsza profesja to czemu Ty ja nie grales? Za ciezka byla? 100k exp/h na jakim lvl? Na jakim lvl sorc robil 100k exp/h, a knight 35k exp/h? Tylko tak, zeby obaj z tego wynosili tyle samo kasy, bo jak liczysz, ze 100MS na BB siedzi i robi 100k exp/h marnujac 10-15k gp/h, a knight siedzi na zolwiach i robi 35k exp/h i zarabia 5-8 k gp na godzine to troche dziwna kalkulacja, bo sorcowi zaraz sie kasa konczy. Przed update siedzialem z 60 ek na dragach gdzie robil po 40-50 k exp/h mimo, ze na venore dragon lair bylo jeszcze z 5 innych osob na wyskoich lvlach. Kasy mu zostawalo 1-2kgp/h srednio po tym jak mi oddal za MFy na SIO. 38k exp/h robil moj brat na 32 knightcie z 70 skill. Jak sie zna miejsca to mozna niezle expic knightem, ale domena knightow nie bylo nigdy myslenie. To mialy byc takie muły (bez obrazy ). Jak sorc zrobil sobie knighta, bo znudzilo mu sie robienie run przegladajac stronki to wie jak zrobic 35k exp na 32 lvl. Jak sorc ma bez strat kasy/z zyskiem tobic 100k exp/h na 32 lvl?
stary 28-06-2007, 11:51   #63
Dragonreds
Guest

Domyślny

@Gesior
WRESZCIE KTOś NORMALNY NA TYM śWIECIE.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 13:48   #64
Xoma
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czaikov Pokaż post
Mój film z buntu XD. Smiesznie było....hahaa
http://www.unbase.com/n/9356747897

protest. w m v . e x e
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 14:08   #65
Hilarionn
Guest

Domyślny

Mają razje !!
knightą teraz mozna huja zrobic, nie dosc ze w huj hp to jeszcze czary z otsa :/
zal.com
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 15:36   #66
~~AnpeR~~
Użytkownik Forum

~~AnpeR~~'s Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
Domyślny

Eh nie wiem o co wam chodzi... sila magi zostala zmniejszona o 20% a nie jakies 50% lol jak ktos tam pisal...
1. Sorc dalej expi najszybciej ( stale hity z visow)
2. Sorc dalej jest najlepszy w pvp ( lol na 54 lvu z exori bije po 100, jak zaloze bs to po 70 czyli w ludzi po ok. 20-40 i co dalej uwazacie ze knight rox? )
stary 28-06-2007, 16:02   #67
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

sorcowie jak mieli dobrze to powiedzcie czy ktos narzekal? nikt

Wiec z laski swojej AKYSZ MI SORCE i DZIECI VISA WYWALAC

Beda wolne dragi w ankh ;D

PS

VIS WALI 2x SZYBCIUEJ I ZAWSZE K... TRAFIA

A knight? dymek 100 dymek 50 20 dymek itd

SORCE/DRUTY NEOSTRADY

STFU!!!!!!!!!
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2007, 22:34   #68
Robert Lublin
Użytkownik Forum

Robert Lublin's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-

Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
Domyślny

@Gesior

no ok zgodze sie ze sorka udupili o drucie nie wspomne bo tez jestem tego przeciwny chociasz nie gram w tibie (czekam na new servy, sam mialem grac drutem) ale zostawmy ten temat...
Ale h*j wie czy oni to robili na powaznie czy dla brechty bo wg mnie to było załosne a nie smieszne ale w sumie to zalezy co kogo bawi... ;>
A jak chcesz to moge Ci napisac poradnik "Jak być fajnym" ;D
Robert Lublin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania