|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() w ogole tibia to nie jest to co kiedys team hunty radocha z zlootowanych boh-ow czy tam crown legów
teraz wszystko idzie na masse tylko pg pg pg cipsoftowi to sie podoba .. mi sie podobalo isc z ziomkami na demony czy cos a jak widze takiego mdw caly dzien demon demon demon demon zero radochy tylko by wbic ten lvl wszystkie cip boty itp mialy zapobiec botowaniu a dzieki niemu jest jeszcze wiecej botow typu vis hunterow czy cavebotow dla magow az zal mi tej gry kiedys jak miales 80 lvl byles kims a teraz jestes noobem bo jakis no lifer albo caveboter zrobi to w pare dni ehh łezka sie w oku kreci w ogole postac knighta mija sie teraz z celem kiedys najt to byl bogaty ziomek na hunty kazde chodzil blokowal i sie cieszyl a teraz w pogoni za lvlem same bzdety wprowadzaja.. w ogole pamietam jak te rozdzki weszly i inne syfy to juz byla porazka zaczynalem grac Edem wtedy oczywiscie bez rozdzek i bajerow tak jak sie to gralo za starych dobrych czasow kiedys sorc czy druid potrzebowal skilla teraz nimi najwieksze lamery graja ehh : (
buffalo soldier , dreadlock rasta ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Smichael - 28-06-2007 o 00:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Jeden z tych ktorzy ufaja w wszystko co widza. Czytales poradnik Zlodzieja jak byc fajnym i tez myslisz, ze on to na serio pisal?
Moze urzadzimy jakis strajk tibijski. Np. o obnizenie cen dostepu do internetu albo o tansze pacce? Nie ma to sensu, ale czas mozna na swiezym powietrzu spedzic ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Jaki knight pojdzie na DLe z sorcem skoro moze zabic DLa sam za 150-300 gp? Gdzie tu zespolowa gra? Jak MU normalnie. Kazdy leci i bije co sie da solo, zeby tylko exp robic. Jeszcze braku podzialu exp na party, wtedy beda sie zbierac ekipy jak w MU. Tylko, ze musi dawac exp tak, zeby sie oplacalo. Cytuj:
Cytuj:
![]() Posluchalem sie twojego posta. Sprzedaje kase na allego i koncze z tibia ja [ed] i moj brat[ms]. Chce ktos 2.5kk? taanio ![]() Nie mow, ze sorce ktorzy sie wylevelowali po update tylko nazekaja, bo moj brat gra sorcem ponad 3 lata, a wtedy wcale nie bylo lekko. Jedno sie liczylo. 1 lvl w gore - dodatkowe 5 hp z SD w potwora, a teraz lvl w gore i co? i jajco :> Wiesz co to zabawa? Myslisz, ze ktos z nich liczyl na to, ze nagle cipsoft poslucha ich? NIE. Cipsoft nikogo nie slucha tylko swoich analiz dotyczacych zyskow. Teraz duzo sorcow odejdzie. Moga stracic z 5-10k paccy, ale niedlugo dojda nowe dzieci neo ktorzy chca grac w "oldskooolowa gre z 10 letnia tradycja". Tacy co graja w MU, a teraz chca sie uwazac za mega oldddskoolowych wymiataczy i wydaje im sie, ze aktualna tibia skomplikowana jak konstrukcja cepa to taka odlskoolowa gra, bo ma stare grafiki, a oni chca zaimponowac kumplą. Cytuj:
Cytuj:
![]() Ja tez pisze, ze ten update jest zjebany. Teraz gram sorcem, ale podczas mojej gry w Tibie mialem pallkow/knightow na 50+ lvl i wiem, ze kiepsko sie expilo, ale za to kasy nie brakowalo :> Teraz ulepszyli expienie i pvp knighta i pallka, ale czemu sorcow ruszali? Wczesniej profesje byly dosc dobrze zbalansowane. Zaczynajac gra wiedziales kim chcesz byc. sorc - super hity, ale z kasa moze byc cienko jak nie masz farta do loota. jak wbijesz 150 lvl na pvp to mozesz niezle wymiatac dopuki nie przyjdzie po ciebie 10 x 30 sorc -.- druid - niezle hity, ale na pvp lepszy sorc do walki. Mozesz leczyc kolegow za drobne ilosci many juz na 18 lvl z pacc. Moga byc problemy z kasa jak chcesz szybko poexpic. knight - czołg. latwo nie padniesz od potwora, ani od innego gracza. ciosy nie za mocne, ale gra banalna. zaznaczasz potwora i samo bije na potworach ktore wave nie wala. masz ogromne ilosci kasy i fajne eq mozesz nosic. masz duzo capa, a na wojnie wystepujesz glownie jako bloker. pall - to dla kogos kto lubi walke z dystansu, nie lubi obrywac tylko biegac i walic. nie wali za mocno, ale na hlvl masz niezle sd do pvp. hp wyzsze niz sorca i na hlvl mozesz chodzic na wiekszosc potworow nie bojac sie padania na combo (jak np 127 ms ktory padl od 1 hydry na combo z full hp albo od draga combo za 500hp) Cytuj:
Wielki masta z pvp. Co do noobow co wbijaja hlvl to duza czesc to knightci. Moze obejrzysz top 500 eriga? ilu knightow? 75%? Ilu z nich nie jest noobkami ktorzy mysl, ze sa masta, bo znaja kazordoon? ![]() Cytuj:
![]() Myślałem, że sorc to najtrudniejsza profesja. Jedno złe kliknięcie na takim extra-cool-super-megaPG expowisku i padasz. Knightem kiedyś na 54 lvl wpadłem na 8 guardów i 2 soldki, i na starej Tibii bez bota do UHania nadążyłem z UHaniem (w ciemnościach - tak! kiedyś były torche, ale zapomniałem zapalić, bo o był poziom -1 kopalni) i otworzeniem BP z liną, a potem jej użycie. Pallem na 54 lvl z kuszą w ręku bloknąłem 3xOrc Warlord naraz, a HP nie spadło poniżej 200. 80 MS nie chciałbym spotkać 2 warlordów na klate, a co dopiero 3.. a knight to taka trudna profesja. Ciezkie expienie wedlug kursu "Pieszczocho-pila" >od 30 do 150 lvl na scarabach siedz<. Wymaga to takich umiejetności jak: -IQ na poziomie ponizej przecietnej, bo kto z IQ 100+ moze wytrzymać klikanie kolejnych scarabow i ich lootowanie przez 5000 godzin?! -kompa z 1-5 fps, znam knighta ktory ma 60+ lvl i gra na kompie ktory mu daje 5 fps na dragach, i nie pada! :> -łącza do internetu ktore nie pada czesciej niz 50 razy dziennie Teraz odejdzie wielu sorcow ktorzy grali wtedy kiedy trudno bylo byc sorcem, a no-liferzy i tak przerzuca sie na knightow, i wbija 300 lvl, bo co to dla nich. Siedza na kompie po 10-15 godzin dziennie, wiec 100 ek z aktualnymi obrazeniami beda mieli w 2-3 miechy. Cytuj:
Jak by tak samo zrobili w update 7.6 dla sorcow to sorce by byli tacy jak przed aktualnym update, a knightci 2 razy slabsie niz przed update. To jak mieli z miecza max 300 to teraz max 150 by mieli? Fajnie by bylo co nie? Cytuj:
Cytuj:
![]() Moze wtedy sie poduczysz matematyki i zobaczysz, ze 50% to nie 50 dmg tylko 500 dla niektorych. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() @Gesior
WRESZCIE KTOś NORMALNY NA TYM śWIECIE. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
protest. w m v . e x e |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Mają razje !!
knightą teraz mozna huja zrobic, nie dosc ze w huj hp to jeszcze czary z otsa :/ zal.com |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Eh nie wiem o co wam chodzi... sila magi zostala zmniejszona o 20% a nie jakies 50% lol jak ktos tam pisal...
1. Sorc dalej expi najszybciej ( stale hity z visow) 2. Sorc dalej jest najlepszy w pvp ( lol na 54 lvu z exori bije po 100, jak zaloze bs to po 70 czyli w ludzi po ok. 20-40 i co dalej uwazacie ze knight rox? )
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() sorcowie jak mieli dobrze to powiedzcie czy ktos narzekal? nikt
Wiec z laski swojej AKYSZ MI SORCE i DZIECI VISA WYWALAC Beda wolne dragi w ankh ;D PS VIS WALI 2x SZYBCIUEJ I ZAWSZE K... TRAFIA A knight? dymek 100 dymek 50 20 dymek itd SORCE/DRUTY NEOSTRADY STFU!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() @Gesior
no ok zgodze sie ze sorka udupili o drucie nie wspomne bo tez jestem tego przeciwny chociasz nie gram w tibie (czekam na new servy, sam mialem grac drutem) ale zostawmy ten temat... Ale h*j wie czy oni to robili na powaznie czy dla brechty bo wg mnie to było załosne a nie smieszne ale w sumie to zalezy co kogo bawi... ;> A jak chcesz to moge Ci napisac poradnik "Jak być fajnym" ;D |
![]() |
![]() |